Viszont meggondoltam magam az eladásról pont ezért mert venni még nehezebb(mondjuk nálam más az ok).
De ha akarnék egy XX-t nem gondolkodnék azon hogy ilyen ismerőstől legyen e, sok az extra,alkudoznék átkenyném,azt szevasz.
Na kezd jó lenni az irány alkudj meg foglalózd le,idomok lekap 50 rugó körül megvan a fényezés,és olyan színű amilyet akarsz és tuti műszaki állapot.
És még szerintem így is bőven az alatt a összeg alatt vagy mint amit kitaláltál.
Nem a forgalmi a lényeg hanem a hirdetés szövege
PL: Csak túrázásra használt de mivel azok rövid túrák voltak ezért nyolc év alatt 9500km-t ,mentél.
Orvos házaspár vagy aki nem dohányzik,és nem fingott az ülésre.
Garázsban tartottad és rendszeresen cserélted az olajat(azt az eggyet ami 9500 en kell:))
Szervízkönyv törzskönyv.
Na ha ez a duma akkor már holnap el is adtad a gépet.
Részben igazad van! De szerintem az is szempont, h az ember vásárol valamit, h kinézetre is tetszen neki, illetve elképzeléseinek megfeleljen. tény, h a műszaki szempontok fontosabbak. És valóban az a vas tuti, h qrva rendben van. esetleg átnyomjátok szürkére, vagy feketére, lehet meg is veszem:)
De minek?
Ez nem egy simson,holt mindegy hogy mennyi idős, nem beszélve arról hogy nem ismered őket, csak a szar van,lehet ez nem nyerte el a tetszésed de tuti jó.
És az örök szabály motornál:semmit nem számít semmi, csak a tökéletes műszaki állapot, és az ár,ugyanis mikor szánkázik a szalagkorlát felé füsté válnak ezek a mondvacsinált értékek hogy évjárat-km-karcmentesség-szín.
Bocsánat nem kioktatni akarlak,ez csak az én véleményem,csak hátha meg tudlak győzni.
értem!
De mint beszéltük mikor itt voltál,nem az a lényeg mennyi kilométer van benne az órában,hanem hogy jó legyen!
De nekem oszt mindegy,el áll itt hátul!
viccet félretéve.....kicsit fiatalabb kéne....az a gáz, h pár évet szeretném megtartani.....Ezért szeretnék 2006-os körülit. Amit eladtam is ez az évjárat volt, nem szeretnék sokkal időssebbet
Nem elég immot cserélni ha nincs több kulcs,kell egy vezérlő egység is.Azt pedig vagy a hivatalos szerviznek kell a gyárral be üzletelni vagy nagy szerencsével kifogni egy töröttet és kompletten kivenni belőle!
De ha akarnék egy XX-t nem gondolkodnék azon hogy ilyen ismerőstől legyen e, sok az extra,alkudoznék átkenyném,azt szevasz.