Jaaah tudom miért kevertem!Mert annyi tanítást enged meg a vezérlőegysége!4-et!Csak tudtam én hogy valami 4 rémlett de az a tanítási lehetőségek max száma!Bocsi!
3-4 kulcs van hozzá gyárilag!Kissé érdekes a történet.Gondolom nem akarnak rendelni a gyártól,mert akkor be kel tanítania "piros" kulccsal és nem tudják visszalopni!
Nincs gép....miszart csináljak?:)))
Felhívtam a világos szürke tulaját. 1450000 alatt nem adja oda, 2004-es. Nincs meg a gyári dob....egy éve be sem volt indítva:)
Nem is említették eddig,vagy nem figyeltem hogy a ceglédihez nincs kulcs!Azokkal vigyázni kell!Immo-s a gép gondolom.Amíg nem adják vele az összes kulcsot addig nem si ekll velük beszélni mert valami gebasz van a géppel!
Az tényleg bizonytalan gép...Anyit tudok róla,h banki...de többet nem sikerült kideríteni...Sem Erste, sem Lombard, Sem CIb sem Kh sem Rafi sem santander, sem impuls adatbázisában nem szerepelt....Kis hitelintézeteket nem ismerem:(
Utána imo csere,oszt jó napot!
Már írtam egy párszor,itt az enyém!
Garantáltan nem nyúlnál mellé!
Felhívtam a világos szürke tulaját. 1450000 alatt nem adja oda, 2004-es. Nincs meg a gyári dob....egy éve be sem volt indítva:)
Ettől függetlenül lehet alkalmi vétel esetleg,de ez így nem az!
Kék csak legvégső esetben...de azért köszi.....