Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az "esztergályosom" savállóval dolgozik. Ez van. Bár mondjuk nekem meg ez tetszik.
Nem találom azokat a nyomorult képeket, de rajta vagyok az ügyön!
Szuper ! Minden képpen ebbe az irányba kell elindulnom. Utánajártam a givi karnak, de annál a platni tartalmaz alapvető elemeket ami nélkül semmit sem ér. Az meg nekem nem kell, mert van a dobozomhoz. Együtt már rohadt drága . Használható saválló csavarokat kaptam a motorhoz. Azért tetszik a Tietek fajta, mert nem fut végig az ülés alatt az tartó. Mondjuk nekem szálrahúzott aubol is tetszene.
Nos itt vagyok!
Tehát. Blacioustól kaptam egy mintát, ami kicsit tovább lett gondolva. Így megmaradt a kapaszkodóm is, és a doboz is pont támaszkodási távolságra van az utastól. Én egy Givi Maxia E52-es dobozzal használom, ami már sokszor meg lett nem kicsit tömve.
Maga a tartó savállóból van, ami természetesen fel van polírozva. Egy esztergályos ismerősöm csinálta, teljesen baráti áron. De annyit el kell hogy mondjak, hogy csak a 4 saválló csavar került 700 forintba. Megkérdeztem mennyiért csinálna még egyet. De azt nem is merem ide írni. Ha érdekel akkor majd leírom. Eléggé utána jártam a dolognak, és a legolcsóbb helyről 25e pénz lett volna egy Givi topcase tartó.
Ha csak egyedül közlekedsz, akkor nem biztos, hogy megéri felrakni, mert nem kicsit bírja a nagy dobozt cibálni a szél. Ha utassal fogsz járkálni, akkor észre sem veszed, hogy ott van.
Száz szónak is egy a vége, ha meg szeretnéd magadnak csinálni, akkor összeegyeztetünk egy időpontot, és megmutatom nagyon szívesen. Mindjárt keresek képet, hogyan is néz ki a "nyers" tartó.
Én csak le írtam mit hallottam,láttam, aztán ennyi! Vagy-vagy...
Oksa!
Akkor bocs az ötletért!
Ok! Jó lenne legyártatni valakivel, mert én ilyen szépre nem tudom megcsinálni.
Még a kutasok is be vallották hogy az elektromos acét tönkre teszi idővel,,,,Konkrét példák vannak előttem ismerős-baráti körből,,, Szétszedve is láttam acét ami etanolal közlekedett,,,,, Amit lehet venni Bió etanolos acét azok "szenesek",,,nem ég szét...A mezei acé azok réz tekercses és az be ég, be sül,,,,sok a víz a bió etanolba,a vízbe hidrogén attól ég,,,és ez nem szereti réz tekercses dolog,,,,WW vagen, skoda, Seat stb,, azok akár fél éven belül szét mennek,,,de van pár típus ami el megy akár 1 évet vagy másfelet! Van családba aki acé pumpákat árul,,ha szét megy tudom öt ajánlani :-)
Ez csak le írtam,meg osztottam veletek mert felmerült,,de mindenki azt tankol amit akar,,,,Több felé kel érdeklődni-kérdezősködni,aztán el dönti mindenki hogyan tovább.
Ez csak rémhír!
Szó sincs arányokról!
Egy az egybe bele!Magyarul nem keverve!
Amire oda figyelek,hogy csak 312-15 fok felett teszem bele,alatta simán 95-ös!Ha kevered(50-50%-ba)akkor télen is simán használhatod!
Amire oda kell figyelni:Hidegen 3-4-re indul csak.Valamivel többet eszik ugyanolyan terhelésnél!Nubira fél literrel,a honda sajna egy literrel.
Szep napot!
Rendelni nem nagyon lehet, mert egyedi gyártású. Qrva jó lett, de estefelé bővebben kifejtek mindent!
E85 az a bio etanol,,,ara gondolsz,,? A gond az vele hogy ki nyírja az elektromos Ace pumpát,legalább is kocsiknál,,, még ha nem tisztán jársz vele akkor is,,,persze kel neki egy kis idő,nem egyből. Gondolom Motorkerékpárnál is ugyan ez a helyzet.Lehet kapni kimondott bio etanolos Ace pumpát kocsikhoz...
Pedig már elképzeltem a hölgyet amint lerakja a sikítót., és egy szép egyenletes varrattal összehegeszti a vasat . Na de komolyan, valami ilyesmire gondoltam én is. Köszönöm a képet. Ebből már könnyebb kiindulni.
Átméreteztem, így már jó lesz.
Szeva.

És milyen arányban és mit tapasztaltál?
Remélem nem sértek jogokat ezzel a képpel.

Szóval ilyet tervezek a sajátom mellé. De még xxsanyi is küldött nekem régebben képet a konzoljáról és az is nagyon jó.

Sok sikert.
Én igen!
Illetve tavaly használtam az XX-be,meg a NUBIRÁBA is!Sőt, a NUIRÁBA most is az van!
Bocs, sajnos párom nevében írtam, nem léptem át.

Tehát előbb Én írtam és az Én képtáramban van a kép amit ott írtam.

Hát, de van ez így.
Szép napot.

Bár nem engem kérdeztél, de szerintem több ember több információ.
Én már pár éve csináltam saját tartómat és remekül bevált. Még 4-5 éve láttam németben a Louis ban ilyen tartót és arról koppintottam.
Egy 45 literes tartóval használom és sokszor túl terhelem magasabb sebességgel is használom, mint az megengedett lenne, de tökéletes.

Mikor megcsináltam akkor úgy teszteltem, hogy ráültem. Ha engem megbír akkor a 20 kilót is megbírja, ha neki támaszkodik párom.

Ez volt az amiről koppintottam.

Csak a felfogatási pont más. De ha megnézed a fotógalériámat ott Kakucsnál találsz egy XX et amin másféle házi gyártású doboztartó van. Sok jó ötletet láttam.
Üdv mindenkinek!
Djtoci, néztem a doboztartódat. Nagyon egyszerűnek, és praktikusnak találom . Érdekelne, hogy a rövid rögzítési pontok ellenére elég stabil e ? Esetleg milyen gyártó terméke, vagy hol lehet rendelni? És Neked mi a tapasztalatod róla? Köszi:isa156
Jó reggelt!
Sziasztok.

Ma megvolt a műszakim és végre a hétvégén hosszabbat kerültünk.

És volna egy kérdésem.
Van aki használ bizonyos %-ban E85 ös üzemanyagot?

Sokaktól hallom, hogy 2:1 arányban használják.

Utólag is boldog nyuszit mindenkinek.
Jó estét!
Az enyémen is füstös üveg van és plusz még az xx is benne van
mégjóhogy .....
Fasza :-) Erre gondoltam én is,,,, :-)
Jé! Nekem is Honda Highway-es rendszámtábla tartóm van!