Nekem is zajos volt és olajcsere után enyhült a zaj, de ez persze olaj és probléma függő. Amúgy a kuplung zaj szerintem minden CBR-est érint. Ha nagyon zajos akkor az meg kell nézetni.
Most Repsol van benne, előtte Motul volt.
Ha behúzod elhalkul, ha kiengeded erősödik akkor az általános jelenség, kinyomócsapágy.
Szia!Köszönöm . Most már tiszta az olaj kérdés. Csak azon bizonytalanodtam el, hogy pl. a repsolnak is több fajta 10w40-es olaja van. A kuplungom zajos , gondolom ezen az olajcsere nem fog segíteni?
Szia!Gratula mocihoz! :-)
Én Repsolt raktam bele, tavaj is ez volt benne és most is...én is sokat érdeklődtem itt az oldalon az oil után ki mit javasol,,,,és végül Repsol lett, A Motult is sokan dicsérik, de drágább is, és ha a repsol is tökéletes akkor nem kavartam,nem váltottam, és nem beszélve hogy kedvező áron van a Repsol...
Szia! A túrakormányos lett elhozva. Miután kiderült hogy a 18e az nem kilóméter, hanem mérföld. Igy kicsit hihetőbbnek tűnik. Az eleje,és bal oldala javított, a műszer tokja hegesztett. Javítgatni való azért van rajt, de semmi komoj.
Üdv mindenkinek!
Tisztelettel megjegyezném, hogy XX tulajdonos lettem. Kezdésnek lenne is egy kérdésem. Olajat kellene cserélnem.Repsol Erről mi a véleményetek?
Nekem is zajos volt és olajcsere után enyhült a zaj, de ez persze olaj és probléma függő. Amúgy a kuplung zaj szerintem minden CBR-est érint. Ha nagyon zajos akkor az meg kell nézetni.
Most Repsol van benne, előtte Motul volt.
Ha behúzod elhalkul, ha kiengeded erősödik akkor az általános jelenség, kinyomócsapágy.
Hol laksz pontosan?