Szia KertAce! Néztem az adatlapod és úgy látom mintha eldobtad volna a volt ezredesemet. Ilyen vaskollekciót mint amit fényképeztél nem nagyon szeretnék magamban tudni. Remélem minden OK.
Sziasztok!
Érdeklődnék olyan emberre lenne szükségem aki foglalkozik motoridom felszerelésével! Külföldről szeretnék behozni idomokat és irták h nem árt hozzá egy profi a felszereli, mert lehet nem pontosan illeszkedik! Vki tudna ebben segiteni?
Köszi az infót, én alapból ugyanezt tettem bele. Amit hallottam, hogy nem egyormán eszik az olajat, van ami jobban van ami kevésbé és a javítások mértéke is eltért a hondánál. Kijött egy 1.2 gyűrű szett ami keményebb és volt akinek ez helyretette, de olyan is volt akinél hengersort cseréltek..
Meglátjuk...
Hali. Az enyém is csipegette az olajat 4000 km alatt 1,2 liter. Vettem bele normális nem hamisított olajat / Castrolt tilos megvenni/ feltöltésnél lemérték majd 1000 km megtétele után szintén 4 cl volt az olajfogyasztás. Az ezer km alatt vegyes tempóval mentem. MOTUL 300V 4T FACTORY LINE 10W40 nekem bevált.
A kereskedőnek garanciát kell vállalnia az általa eladott termékekre a jogszabály szerint leírtakban főleg ha az gyári hibás vagyis a hiba már fenn állt az eladáskor.
Ez független a honda gyári garanciájától.
Tudom, mindenki a fekete plexit favorizálja, mert azon jól át lehet látni ha mögé bújik , de nekem van egy bontatlan víztiszta bubis plexim, ha valakit érdekel. 2004-05-re. Jópézé megválok tőle
2004 RR első telóba, milyen viszkozitású OIL való és mennyi kell bele száranként?
Melyik típust ajánljátok?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
RR ÜDv!
Meg tudná mondani valaki,hogy a 2004-es 1000RR-en,gyárilag hányas fogaskerekek vannak(első,hátsó)?Előre is köszi.Üdv
Ja év elején sikerült elütnöm egy kutyát de már nagyjából jól vagyok.
Még jó hogy előtte sem volt sérülésmentes a motor..
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Érdeklődnék olyan emberre lenne szükségem aki foglalkozik motoridom felszerelésével! Külföldről szeretnék behozni idomokat és irták h nem árt hozzá egy profi a felszereli, mert lehet nem pontosan illeszkedik! Vki tudna ebben segiteni?
Meglátjuk...
részemről én ki is szálltam ebből az eszmecseréből
Ez független a honda gyári garanciájától.