néztem a képeid és akkor nekem is lenne egy kérdésem, tervezünk mi is horvátba egy kis túrát, merre érdemes menni szerinted, és kinnt nem kötöszködnek a motorosokkal, gondolok ilyesmire hogy sport kipufogó stb..
Köszi szépen. Ebben reménykedtem, ugyanis nekem is ugyanez van benne, ha megnézed az adatlapom meg fogsz lepődni. Így viszont ősztől enyém lesz az egyetlen Repsol GSXR kerek e vidéken.
a HISS lámpa kb egy napig villog ha nem nyúlsz a motorhoz, de ezt kitudod kapcsolni ha nagyon zavar téged, h ha kiveszed a kulcsot ne villogjon tovább. Ha érdekel h kell kikapcsolni leírom.
Sziasztok srácok, kérdezni szeretnék valamit. Van itt olyan, akinek repsol fényezésű gépsárkánya van, vagy vmelyik ismerősének? Azt szeretném megtudni, hogy mi van a forgalmiba írva a színhez. Mert pl nekem az alstare (sárga/lilás-kék) srad NARANCSként szerepel a forgalmiban, és az az elvetemült ötletem támadt (nem röhög ), hogy esetleg a mostani hrc mintájára fényeztetném majd a motorm (minden repsol benne, szóval van kapocs ). Ha valaki tudna válaszolni megköszönném egy virtuális hátbaveregetéssel.
gyújtást ráadod, megvárod míg leellenőrzi a dolgokat, és a két gombot egyszerre tartsd nyomva pár másodpercig, az első szám elkezd majd villogni. ha beállítottad, akkor ugyanez a helyzet a két gombot egyszerre tartsd nyomva és elmenti.
néztem a képeid és akkor nekem is lenne egy kérdésem, tervezünk mi is horvátba egy kis túrát, merre érdemes menni szerinted, és kinnt nem kötöszködnek a motorosokkal, gondolok ilyesmire hogy sport kipufogó stb..
Zsolt