Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

néztem a képeid és akkor nekem is lenne egy kérdésem, tervezünk mi is horvátba egy kis túrát, merre érdemes menni szerinted, és kinnt nem kötöszködnek a motorosokkal, gondolok ilyesmire hogy sport kipufogó stb..

Zsolt
Köszi szépen. Ebben reménykedtem, ugyanis nekem is ugyanez van benne, ha megnézed az adatlapom meg fogsz lepődni. Így viszont ősztől enyém lesz az egyetlen Repsol GSXR kerek e vidéken.
Szia

03 Narancs, ez van nekem a színnél a forgalmiban.

Zsolt
Ááááhá. Te vagy az én emberem. Mondd már meg légyszíves, hogy a forgalmidban mi van a színhez írva! Köszi
Szia

a HISS lámpa kb egy napig villog ha nem nyúlsz a motorhoz, de ezt kitudod kapcsolni ha nagyon zavar téged, h ha kiveszed a kulcsot ne villogjon tovább. Ha érdekel h kell kikapcsolni leírom.

Zsolt
Na ezt túltárgyaltuk...
Meg xenon is érdekelne ha vAN VALAKINEK..
Hy. CBR1000rr 2005höz keresek rendszámtáblatartót, dupla sportdob van rajta ugyhogy a gyári nem fér el ha valakinek vmi van szoljon.
Sziasztok!
Érdeklődnék h a hiss lámpa a műszerfalon mi miatt villog akkor is ha már a kulcs sincs benne?
Hello Sanya. Mégis csak érdekelne a megmaradt oldalidomod.
Az adatlapodon lévő tel. számod él még?
A gyári
Vagy -1 előre.
Sziasztok srácok, kérdezni szeretnék valamit. Van itt olyan, akinek repsol fényezésű gépsárkánya van, vagy vmelyik ismerősének? Azt szeretném megtudni, hogy mi van a forgalmiba írva a színhez. Mert pl nekem az alstare (sárga/lilás-kék) srad NARANCSként szerepel a forgalmiban, és az az elvetemült ötletem támadt (nem röhög ), hogy esetleg a mostani hrc mintájára fényeztetném majd a motorm (minden repsol benne, szóval van kapocs ). Ha valaki tudna válaszolni megköszönném egy virtuális hátbaveregetéssel.
Pray és Bzsolt87, köszi a tippet, összejött, csak meg kellett várni míg lefut a program és utána kellett nyomi, és akkor tui az idő:)

Köszi...
Üdv szerintetek CBR-1000-rr 2005-re melyik a legpraktikusabb áttétel a rugalmas is de gyors is:? Köszi
Szia

gyújtást ráadod, megvárod míg leellenőrzi a dolgokat, és a két gombot egyszerre tartsd nyomva pár másodpercig, az első szám elkezd majd villogni. ha beállítottad, akkor ugyanez a helyzet a két gombot egyszerre tartsd nyomva és elmenti.

Zsolt
Pedig ugyanőgykell mint a villanófényt. Csak az egyiknél 1gombot nyomsz a másiknál kettőt. Próbáld úgy h rajt a gyújtás és úgytartod nyomva a gombot:)
Előre is köszi
Szerbusztok

Pray, a villanófényt be tudtam állítani de az időt az istenért sem......
Az egyik gomb kombinációval sem csinálja.....
Neked, h jött össze?
Én valami zalaszam izére, vagy mi! Máris küldöm!
Melyik Címre küldted? Nemkaptam meg. praykukaczelkanetponthu ideküld:)
Ha nem találok olcsóbban, megkereslek!
szia
feliratokkal mintával lakkal polirral kb 65 bonyolultságtol fugg
Szia JageR1!

Te vagy az egyik emberem! Én is festést akarok rá dobni a gépemre, egy komplett festést mennyié vállaltok? Fekete-arany kéne!
mi segitunk neked jutányos áron repsolra fényezni neked semmi dolgod nem lenne vele http://akosmotorbikedesign.hup...
Szia Pray!
Küldtem neked e-mailt!