Nézegettem az új szerzeményem (mostanában sok mást nem lehet vele ) és felmerült az a kérdésem, hogy az ülés alá húzott kipu mennyire támogatja a nyeregtáskát?
A tank műanya', szóval milyen csomag cipelési módszer vállt be az erzres Blade-en?
CBR1000RR-hez, fejidomtartokonzol ,és tükrök eladok! A fejtartokonzolbol mindkét oldalt ki van törve egy 5cm de pályaidomhoz tökéletes,a tükrök el vannak törve de megvan a darabja és hegeszthetö tükörlap nem sérült. Egyben a kettö jelképes összegért elado !
Sziasztok!
Vanegy 4db-os szett arany szinű lábtartóm ha valakit érdekel.
Az alábbi tipusokhoz jó:
-600rr 03-08
-CBR 600F
-1000rr 04-09
-900rr,929rr,954rr.
16000-be vihető.Elérhetőség az adatlapomon.
Pedig igen.
Elütöttem egy kutyát szerencsére nagyon lassan de így is kulcscsont törés lett a vége és műtét csavarok stb.....A motor jobban járt mint én.
Én idén,csak pályán szeretnék menni.Ahogy írtam is, utcára én nem bántanám.2 embertől kérdeztem meg,akik csak pályán használták,és nekik is ki volt szedve.Sőt,még azt is mondták,hogy a ventilátort is érdemes levenni.ddt500 is írta,hogy a haverjának is melegedett.Mindegy,majd meglátjuk milyen lesz ,és megírom a tapasztalatomat.
Nézegettem az új szerzeményem (mostanában sok mást nem lehet vele ) és felmerült az a kérdésem, hogy az ülés alá húzott kipu mennyire támogatja a nyeregtáskát?
A tank műanya', szóval milyen csomag cipelési módszer vállt be az erzres Blade-en?