Én tavaly vettem a 08-as 1000rr-em. Tavaly bejárattam addig nem tűnt fel semmi, de az idén 2500km-nél kijelzett az olaj nyomásmérő lámpa. Horror 2 liter olaj ment bele amíg elérte a nívópálcát! Nem tudom károsodott e a motorom. Garancia egyenlőre bizonytalan, mert külföldről hozta be a kereskedő Hondáéknál pedig állítólag nem lett regisztrálva.
Kérlek javasoljatok javítási lehtőségeket, ha van hasonló tapasztalatotok.
Köszi
Köszönöm a választ! Leslie, nyilván normál körülmények/képességek között értendő a kérdés, nyilván túl bonyolult lett volna odabökni egy átlagos értéket, ahogy ddt is tette...
Függ:
- az első gumi tapadásától (az meg a guminyomástól, futóműbeállítástól, útburkolat fajtától, ...)
- a fék állapotától
- pilóta képességeitől (vezetéstechnika,
- a fékutat akár 0 m-re csökkenteni képes nagy tömegű objektumok jelenlététől (pl. betonfal)
Kicsit talán túlságosan nyitva hagytad a kérdésed...
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy szerintetek egy 1000RR (azt hiszem 2005, vagy fiatalabb évjárat) két kb. 75-80kg-os utassal 80-90km/h-s tempóról kb. hány m alatt tud leggyorsabban teljesen állóra lefékezni? Köszi a válaszokat előre is, sokat segítenétek!
hali
04es 1000rr-hez keresek kipufogót ha van valakinek összekötöcsövel együtt jó lenne!
esetleg gyárit adom plusz fizetek vagy van egy kb 200km-ert futott mivv dobom akármilyen oldalkipus motorra felrakható!
üdv.
Sziasztok!
Vásároltam egy 2008-s 1000 RR-t 190/50-s power one gumival.
Szeretném lecserélni D 211 N-TEC 200/55-s gumira!Érdeklődnék, hogy a gyári pocsvédő miatt elfér, vagy csak a 190/55-t tudom betenni?
Köszönettel: Zoli
80 dollár + postaköltség. Tokkal vonóval 100 dollár és egy kis levelezés az eladóval, mert ezen a linken csak az USA-ba szállít, de ha írsz neki akkor feltesz egy olyan tételt amit te is meg tudsz venni. Ehez szükséges regisztrálnod az ebay-on /már van magyar is/ + ajánlott a hackerek miatt a PAY Pall-on is ezáltal biztonságosan bonyolíthatod a tranzakciókat. Jaaa csak dombornyomásos kártyát dudsz regisztrálni. A legjobb a Visa vagy az American Mastercard.
Kérlek javasoljatok javítási lehtőségeket, ha van hasonló tapasztalatotok.
Köszi
- az első gumi tapadásától (az meg a guminyomástól, futóműbeállítástól, útburkolat fajtától, ...)
- a fék állapotától
- pilóta képességeitől (vezetéstechnika,
- a fékutat akár 0 m-re csökkenteni képes nagy tömegű objektumok jelenlététől (pl. betonfal)
Kicsit talán túlságosan nyitva hagytad a kérdésed...
04es 1000rr-hez keresek kipufogót ha van valakinek összekötöcsövel együtt jó lenne!
esetleg gyárit adom plusz fizetek vagy van egy kb 200km-ert futott mivv dobom akármilyen oldalkipus motorra felrakható!
üdv.
Vásároltam egy 2008-s 1000 RR-t 190/50-s power one gumival.
Szeretném lecserélni D 211 N-TEC 200/55-s gumira!Érdeklődnék, hogy a gyári pocsvédő miatt elfér, vagy csak a 190/55-t tudom betenni?
Köszönettel: Zoli
Kellene nekem egy-két kisebb alkatrész 600RR és 1000RR-hez, ha van, aki ilyesmivel foglalkozik, akkor keressen meg, köszi.
Index-es tükör, hátsó műanyag rész a farok alá, hővédő lemez a kidurrantó fölé, stb.
Elcserélném értékegyeztetéssel a gépemet egy hasonlóra:)