Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A híres Honda-minőség.
Én tavaly vettem a 08-as 1000rr-em. Tavaly bejárattam addig nem tűnt fel semmi, de az idén 2500km-nél kijelzett az olaj nyomásmérő lámpa. Horror 2 liter olaj ment bele amíg elérte a nívópálcát! Nem tudom károsodott e a motorom. Garancia egyenlőre bizonytalan, mert külföldről hozta be a kereskedő Hondáéknál pedig állítólag nem lett regisztrálva.
Kérlek javasoljatok javítási lehtőségeket, ha van hasonló tapasztalatotok.
Köszi
Üdv. Valaki megy közületek a soltvadkerti motoros talira?
Szia,van hozzá dobom ha érdekel csörögj 06705850436.
Köszönöm a választ! Leslie, nyilván normál körülmények/képességek között értendő a kérdés, nyilván túl bonyolult lett volna odabökni egy átlagos értéket, ahogy ddt is tette...
Függ:
- az első gumi tapadásától (az meg a guminyomástól, futóműbeállítástól, útburkolat fajtától, ...)
- a fék állapotától
- pilóta képességeitől (vezetéstechnika,
- a fékutat akár 0 m-re csökkenteni képes nagy tömegű objektumok jelenlététől (pl. betonfal)
Kicsit talán túlságosan nyitva hagytad a kérdésed...
Hány méter alatt vagy hány másodperc? 100km/h-ról elég 35 méter ha minden klappol. Az utas alig befolyásolja ezt.
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy szerintetek egy 1000RR (azt hiszem 2005, vagy fiatalabb évjárat) két kb. 75-80kg-os utassal 80-90km/h-s tempóról kb. hány m alatt tud leggyorsabban teljesen állóra lefékezni? Köszi a válaszokat előre is, sokat segítenétek!
Üdv. Van egy sötét bubis plexim elado /nem csak füst hanem sötét/ nem volt még fent a mocin,olcson elado irj bátran / 2004-2008ig ra jo...
sziasztok keresek cbr 1000rr fireblade hez bal felső oldalidomot akinek van kérem irjon válaszba elérhetőséggel koszonom
Szerintem a Motul 5100, és 7100 tuti olaj csúszókuplungosba pedig 300w/2008-as modelévtől/.
Én eddig csak 10w50et használtam Castrolt és Repsolt és mindegyik jó. A zörgéssel mondjuk nem foglalkozok. Hozzászoktam a 929nél.
A Motul 10w40-et ajánlották nekem azt rakattam bele,de hangos a válto meg ilyenek ragad a kuplng is...
10w50
Ki mit használ cbr1000rr be olajat? 300w 10w40 vagy 15w50
hali
04es 1000rr-hez keresek kipufogót ha van valakinek összekötöcsövel együtt jó lenne!
esetleg gyárit adom plusz fizetek vagy van egy kb 200km-ert futott mivv dobom akármilyen oldalkipus motorra felrakható!
üdv.
Hej ! Elado CBR1000RR Söét plexi /nem enyhe füst/ hanem sötét bubis! Uj nem volt még fent a motorn,elado olcson vagy rendszámtáblatartora cserélném...
Sziasztok!
Vásároltam egy 2008-s 1000 RR-t 190/50-s power one gumival.
Szeretném lecserélni D 211 N-TEC 200/55-s gumira!Érdeklődnék, hogy a gyári pocsvédő miatt elfér, vagy csak a 190/55-t tudom betenni?
Köszönettel: Zoli
Tegnap volt néhány 'blade az Euriringen. Szinte "topic tali" feeling volt.
Üdv van egy elado gyári dobom kompletten hővédö lemezzel együtt sérülésmentes állapotban ha érdekel valakit olcson odaadom 2004-2005-2006ra jo.
Üdv. Tudja valaki ,hogy a 2005-2006os cbr-eknek kompatibilis-e a plexi-je?
Kedves Kollégák!

Kellene nekem egy-két kisebb alkatrész 600RR és 1000RR-hez, ha van, aki ilyesmivel foglalkozik, akkor keressen meg, köszi.

Index-es tükör, hátsó műanyag rész a farok alá, hővédő lemez a kidurrantó fölé, stb.
80 dollár + postaköltség. Tokkal vonóval 100 dollár és egy kis levelezés az eladóval, mert ezen a linken csak az USA-ba szállít, de ha írsz neki akkor feltesz egy olyan tételt amit te is meg tudsz venni. Ehez szükséges regisztrálnod az ebay-on /már van magyar is/ + ajánlott a hackerek miatt a PAY Pall-on is ezáltal biztonságosan bonyolíthatod a tranzakciókat. Jaaa csak dombornyomásos kártyát dudsz regisztrálni. A legjobb a Visa vagy az American Mastercard.
Nem tudom, milyen típusút szeretnél (Duble bubble, standard), de a Danger Bikes-nál találsz mindenféle színűt.
Hali! Nincs véletlen ismerősötök aki KTM 990Supermotoról ülne át RR-re?
Elcserélném értékegyeztetéssel a gépemet egy hasonlóra:)