Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátha innen is akad valaki, aki a tanulgatásra a kátyúk valamint ön- és közveszélyes idióták kerülgetése helyett a megfelelő helyet választaná.

Na, ebben az irányban az első lépés: http://euroring.hu/index.php?c...
A köv. időpont ápr. 20.
Nekem csak annyi közöm van hozzá, hogy a 8 ember meg kell, hogy legyen, hogy az adott alkalmat megtartsák.
Nincs mit Tomi!Nem vészes és tényleg f@sza lett.
Elküldtem!
Jah, amúgy utólag Boldog Névnapot!
Okkké:)
Én is dobok egy mailt...OK?
és nem....
Ez a link talán jo...hátsó ledes lámpa+index
Pray ! Hello. itt az email. : ilu85@freemail.hu köszi elöre is.
Van egy Vadiúj Üléspúpom eladó. 04-07 es RR re passzol. 0KM es, teljesen hibátlan.
Dobj egy emailt. Tudok egy jó megoldást!
Én feleannyiért szerzekneked mint a dangernél ha gondolod
Szia Alex

"This listing has ben removed...."
De amúgy igen a tied az tetszik.Olyasmit szeretnék,ha tudsz érdekel.

Üdv Taki
én ilyet vettem ..

itt nézd meg...
szia

Én ebay.com-rol vettem integrált ledes-indexes hátsó lámpát ..valahol van kép fent .. az enyémről... de keresek...
Fasza lett az idom és a fékpedál. Köszi Sanya!
Egyre rondább szegény motorom...
Szia Zsu!

Köszönöm szépen a segítséged,és az infót!

Üdv : Taki
Szia Taki!

Természetesen van a 2008 utáni modellekre is, de mivel nem tudtam a Tiéd mikori, ezért csak bemásoltam egy linket, hogy egyáltalán hogy néz ki a Valter rendszámtartó. :)

Írj e-mailt az info@danger.hu-ra vagy hívd fel Millert (+36-205-326-437), ő tud Neked segíteni. ;)

Üdv

Zsu
Üdv.

Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!

Kitűnő húsvéti ajándék!

www.motoros-polo.hu
Szia Zsubaby!

Igen Rendszámtartóra gondoltam.Köszi a linket/linkeket,csak az a gond,hogy itt ki van írva 08-09RR-hez való de a képen az ülés alatt van a kipufogó Szóval ez nem a 08 utáni 1000RR-re való hanem a 08 elöttire.Sajna.A Honda szalonban ilyet tudnának,de nem tudom ez mennyire jó,és mennyire legális Mo-on,és Európában?Hot Bodies Racing...Szerintetek?

Szép az RR-ed.

Üdv Taki
Szia!

Gondolom rendszámtartóra gondoltál. A Dangernél találsz mindkettőt. Indexből elég sokféle van nekik.

Rendszámtartó

Indexek

Üdv

Zsu
Sziasztok

CBR-1000RA- hoz szeretnék kicsi de legális rendszámtáblát meg kicsi indexeket.Van esetleg köztetek valakinek,akkor légyszi egy képet dobjon fel róla.És persze az is érdekelne,hogy hol és mennyiért lehetne beszerezni!?

Köszi
Ha nem nyaralásról van szó, csak 1-2 nap, akkor én biztos az 1-es főúton járnék oda-vissza Károlyváros és Makarska között. Van itt minden, hegy, völgy, tengerpart stb. Az út meg kiváló, minőség, kanyarok, érdekes elhagyott falvak, vidéki horváto., igazi csemege.
Húú vazze mit rittyentettem ide.
Szia. Nekem jó véleményem van Horvátországról minden szempontból (kezdve ott, h apartman+benzin+kaja 70ezer volt egy hétre; 2ezer km). Családdal mentünk, szóval fateromék elöl kocsival, én meg mögöttük, 130-140 végig, 5 liter, nem autópályán fogyasztási rekord, 4,6, és fater azért nem tötymörgős típus. Szóval, a határon semmi nem volt, sisak le, igazábólmeg se néztek, intettek, hogy hajrá, magyar határőr srácnak R1-e volt, vele el dumáltam kicsit (hajnali 5 volt). A kipufogóért nem harapnak, autópályán viszont szigorúan be kell tartani a sebességkorlátozást, mert hamar megdugnak, és nem fogod élvezni. Be kell vallanom, hogy a videón látható tempónál jóvl gyorsabban is végigmentem azon a szakaszon, egyszer szemből jött rendőr, de sokat úgyse tehetett volna. Nem érdemes ott jaszkarizni sok okból kifolyólag. Az útvonal úgy nézett ki, hogy odafele autópálya, mert így a leggyorsabb (Karmacsról, mamámtól 650 km , majdnem szétestem a végére), a 8-as út a tengerparti, lehet ott is menni, de kb Splitig borzasztó nagy a forgalom. Délebbre már oké, de az autópálya szintén gyönyörű. Hazafele pedig az ország belsejében KELL/MUSZÁJ/KÖTELEZŐ jönni, elképesztő, hogy milyen a táj két köpésre sík hazánktól. Gyönyörű, és nem hosszabb, se nem sokkal lassabb. Útba esik a Plitvicei nemzeti park is, oda érdemes csak úgy egy hétvégére is lemenni. Nekem az oda-vissza út kb 1600 km volt (Makarska Riviéra), meg ott elkolbászoltam még 5-600-t, van mit megnézni. Idén i le van már foglalva a nyaralás, és szinte biztos motorral megyek ha törik, ha szakad. Igaz most kicsikét le van zúzva szegény, ezért is kell fényezni. De végülis rajta ülök, nem látom. 1 szó, mint száz, ugyanannyi, mintha lemennél a Balatonra, de soookkkkkkal jobb. Ha van még kérdés írj, voltunk már pár helyen, szállásról, árakról, helyekről stb szerintem tudok némi infot csepegtetni. Az útvonalat le tudod csekkolni itt: terkep24.hu legjobb tervező
Sebességre figyeljetek mert arra harapnak és helyszini birságként kitudnak osztani kellemetlen összegeket..