Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sose vásároltam még Ebay-en .
Nem az enyém.
Az ebayen gyakran van ráadásul korrekt áron.
www.ebay.com

Tiéd a sárga fekete CBR?
Sziasztok! 08' 1000RR elsö ülést keresek,akinek van ötlete kérem jelezzen.Köszönöm.
Ago motors,

Tudnál esetleg róla fényképet küldeni?Sorry de a 20KHUF az mit jelent?Mert én nem vágom.20eft akart lenni? atis79@freemail.hu a cimem...Várom a mailt Hálás köszönet.Széles utat!
TakiRR,

Bocs... leszedem, mert tényleg csak fekete van belőle.
1 darab fekete van raktáron.

Van egy másik fajta, amit én is hazsnálok, abból van egy fényezetlen itt (20KHUF)
Szia Ago Motors,

Köszi az infót.Megnéztem a veblapodon és találtam egy ilyet 29 900ért... http://www.agomotors.hu/websho... Az egyéb infónál az van,hogy fekete színü van,a képeknél meg van piros is!?Ha pirosban kapható lenne mennyi idö és mennyibe kerül a szállítás?

Üdv Taki
TakiRR,

Van két fajta is jelen pillanatban a boltunkban.
Van egy fényezetlen, annak az ára 20KHUF
van egy nekem is, ha érdekel....csak festeni kell(piros)
Hálás köszönet a segítségért
Köszi szépen
Írtam MSNen elérhetőségeket!
pl itt:

aprohirdetes

vagy itt:
apro masik

de tobben arulank ilyet
Sziasztok 1000RR Tulajok!
A segítségeteket kérném!
Nekem van egy Aprilia RS 125-ös motorom narancs sárga színű, de tegnap balesetet szenvedtem vele(nem az én hibámból) és újra kell majd fényeztetnem, és szeretném megtudni, hogy a Repsol replikás CBR-eknek a metál narancssárga színkódját esetleg honnan lehetne megtudni?
Szívesen lefényeztetném a motoromat arra a színre, szerintem nagyon szép!
Csak ahhoz tudnom kellene egy színkódot, hogy a fényező meg tudja majd csinálni!
Esetleg ha tud valamelyikőtök segíteni ebben az ügyben, akkor kérem írjon számomra egy e-mail a beciby@citromail.hu címre!
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Motoros üdvözlettel: Tóth Béla ( Béci )
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem motor szállításához.
Már többször láttam Pancsin és Slovákia ringen is kisbuszban,ahova a motor elsö kereke bele van tolva és van egy billenö ami megakasztja az elsö kereket.Múltkor a 2011-es Motorfesztivál képek között láttam olyat.A kérdés az lenne,hogymi a neve, merre hol lehet ilyet (amibe az elsö kerék belemegy...sorry nem tudom mi a neve) kapni,és mennyibe fájna.Kisbuszba beépíthetöre lenne szükségem.

Köszönettel :Taki

http://www.sportmotor.hu/motor...
Hali Sanya.
Ha az enyémmel nem bír a műanyagos akkor érdekel.
Egyik barátomnak van csak taposója. Rákérdezek és jelzek!
Hy Tomi!Van egy felső idomom,igaz kicsit viseltes...Egy darabka hiányzik is belőle...
Szerbusztok

Egy kis segítséget kérnék, nem tud valaki csak taposót az 1000RR hez, vagy egy komplett cuccot hozzá, ésszerű határokon belül?
Kösziii

Háááát, még nincs befejezve, de már alakul...látom az alagút végén a fényt, de miért dudál
Sikerült helyreállítani a géjpet?
A műszerfalon az egyik gombot nyomva tartod vársz 1-2 mp-t és ráadod a gyújtást. Ezlesz a váltófény

Ha ugyanezt megismétled mindkét gomb nyomvatartásával, azmeg az idő.

(lehet h fordítva:) )
Szerbusztok

07 es 1000RR en h lehet beállítani az időt, és a villanófényt, ha most szeretném visszatenni az aksit?
Köszi előre is
... talaltam egy ilyet a garazsban, pedig mar azt hittem valaki megvette anno... igy aztan mostanaban aki keresett ilyet nalam, azt sajnalattal elutasitottam. Nem innen volt valaki?
Én meg jobb felsőt keresek. Akár sérült vagy hegesztett is érdekel.
sziasztok
keresek cbr 1000 rr 04 05 bal felső oldalidomot reális áron
akinek van az irjon koszonom