Tudnál esetleg róla fényképet küldeni?Sorry de a 20KHUF az mit jelent?Mert én nem vágom.20eft akart lenni? atis79@freemail.hu a cimem...Várom a mailt Hálás köszönet.Széles utat!
Köszi az infót.Megnéztem a veblapodon és találtam egy ilyet 29 900ért... http://www.agomotors.hu/websho... Az egyéb infónál az van,hogy fekete színü van,a képeknél meg van piros is!?Ha pirosban kapható lenne mennyi idö és mennyibe kerül a szállítás?
Sziasztok 1000RR Tulajok!
A segítségeteket kérném!
Nekem van egy Aprilia RS 125-ös motorom narancs sárga színű, de tegnap balesetet szenvedtem vele(nem az én hibámból) és újra kell majd fényeztetnem, és szeretném megtudni, hogy a Repsol replikás CBR-eknek a metál narancssárga színkódját esetleg honnan lehetne megtudni?
Szívesen lefényeztetném a motoromat arra a színre, szerintem nagyon szép!
Csak ahhoz tudnom kellene egy színkódot, hogy a fényező meg tudja majd csinálni!
Esetleg ha tud valamelyikőtök segíteni ebben az ügyben, akkor kérem írjon számomra egy e-mail a beciby@citromail.hu címre!
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Motoros üdvözlettel: Tóth Béla ( Béci )
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem motor szállításához.
Már többször láttam Pancsin és Slovákia ringen is kisbuszban,ahova a motor elsö kereke bele van tolva és van egy billenö ami megakasztja az elsö kereket.Múltkor a 2011-es Motorfesztivál képek között láttam olyat.A kérdés az lenne,hogymi a neve, merre hol lehet ilyet (amibe az elsö kerék belemegy...sorry nem tudom mi a neve) kapni,és mennyibe fájna.Kisbuszba beépíthetöre lenne szükségem.
... talaltam egy ilyet a garazsban, pedig mar azt hittem valaki megvette anno... igy aztan mostanaban aki keresett ilyet nalam, azt sajnalattal elutasitottam. Nem innen volt valaki?
Nem az enyém.