Üdv. Véletlenül nem tudtok azt a narancs szinü plexit cbr1000 re kellene. De nem nagyon találok sehol normál pénzért,ha valaki tudja hol lehet ilyen plexit vwenni szoljon már .köszesz
Hát igen.Kedves Szappy kollégánk nem tette közzé melyik évjáratú,és milyen motoron ül!Ezért kérdeztem,esetleg hasznos lenne.Mert pl. fingom sincs a mini rometen hol lehet megnézni,de nem is érdekel.
Volt motorom ahol ablak volt,van ahol pálca.
Jelen esetben a 2008-as CBR-1000RR-en szintén nívópálca van.A blokk jobb oldalán felül van a beöntö csavar,és kicsit lejjebb a nagy és a kicsi kör között van egy ferde csavar,nah az a nivopálca!
A többi stimmel amit alkonyat is mondott,hogy melegítsd fel a motort,aztán várj míg leül az olaj,és lehetöleg a motor egyenesen álljon.Sok sikert!
Peace
Ja és egyenesbe állitsd ugy nézd a szintet. HA bemelegited és vársz még lecsurog a hig olajnál egy picit többet mutat majd mint hidegen sürü olajnál..De kettö között van / min és max / akkor jo. Tul ne töltsd,meg nivo alá se essen..
Nivopálca? Melyikt ávjáraton? a 2004-2005ösön a blokk jobb oldalán a fékpedál elött a spoilerböl ki van épitve egy darab gyárilag és ott benézel ott látod az olajszint ablakját és jobb esetben az olajat is . Betölteni a blokk oldalán kell ...
Sajnos a 2008-as 1000RR-ek mindegyike eléggé eszi az olajat. Gyártási hiba. Úgy tudom, a Honda azt nyilatkozta, hogy a henger fal hónolását túl durva szemcsékkel végezték, emiatt a mélyebb "karcok"-ból a gyűrűk nem tudják lehúzni az olajat és így a motor elégeti. Emiatt nem rosszak ezek a blokkok, csak olyanok mint egy kétütemű... Viccet félretéve, ezért a blokk sosem fog tönkremenni, csak figyelni kell, és után kell tölteni az olajat. Nekem is volt ilyenem, és néha olyan füstött lökött hogy... De nagyon szerettem, mert nagyon-nagyon jó motor volt!
Megvan még a hátsó intergált hátsó lámpád meg az első kicsi ledindexed? Idomba süllyesztett?
a Yoshi rendszer csak egyben eladó? a lámpát mennyiért adnád?
Lehet nem aktuális már de azért megkérdeztem:)
Üdv
Üdv Hondások. Van egy PROBLÉMÁM: 2008-as cbr 1000rr, 1 tulaj karbantartott 11 ezer km. Zabálja az olajat mint állat 3000 km alatt 1 liter. Teljesítménycsökkenés nincs. Ez normális vagy nagy a baj? Szakszervízben tudnak segíteni pontos olajfogyasztás beméréssel és dugó illetve hengerfej cserével, de mivel ezt a garancia lejárata után közölték csak így eléggé zsebbenyúlós. Aki találkozott már hasonlóval vagy tud megoldást segítsen. Köszi
Újdonság a motor vezérlésben!
Elektronika üza és gyújtás szab., különböző térképek és ezek kapcsolhatósága, TC, limiter, gyorsváltó kezelés...stb
Kiegészítő: gyorsváltó, funkció kapcsoló, kábelköteg...stb kívánság szerinti bővítés. Profi cucc kellemes ár
Minden pontos szakmai leírást és fórum hozzászólás itt megtalálható bikeinterceptor.com
de itt is van
ezen az oldalon nézz utána. szerintem találsz ott. 30 pénz körül
pár link a plexi ügyében:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
http://cgi.ebay.com/eb
aymotors...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
http://cgi.ebay.com
/ebaymotors...
Volt motorom ahol ablak volt,van ahol pálca.
Jelen esetben a 2008-as CBR-1000RR-en szintén nívópálca van.A blokk jobb oldalán felül van a beöntö csavar,és kicsit lejjebb a nagy és a kicsi kör között van egy ferde csavar,nah az a nivopálca!
A többi stimmel amit alkonyat is mondott,hogy melegítsd fel a motort,aztán várj míg leül az olaj,és lehetöleg a motor egyenesen álljon.Sok sikert!
Peace
Jah gondolom RR...Akkor nivo pálca van blokkon.Azt kitekered,és meglátod.
hol lehet megnézni az olajszintet a motorban? most vettem és nem adtak hozzá magyar nyelvű kezelésit. ebben tud valaki segíteni,
A bejáratás normális volt, 70°C-os motorhőfokig melegítés majd 80-ig normális tempó, aztán 1500 km-ig max. 6000-es fordulat.
Megvan még a hátsó intergált hátsó lámpád meg az első kicsi ledindexed? Idomba süllyesztett?
a Yoshi rendszer csak egyben eladó? a lámpát mennyiért adnád?
Lehet nem aktuális már de azért megkérdeztem:)
Üdv
Atti
Elektronika üza és gyújtás szab., különböző térképek és ezek kapcsolhatósága, TC, limiter, gyorsváltó kezelés...stb
Kiegészítő: gyorsváltó, funkció kapcsoló, kábelköteg...stb kívánság szerinti bővítés. Profi cucc kellemes ár
Minden pontos szakmai leírást és fórum hozzászólás itt megtalálható bikeinterceptor.com