Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küld el neki,és ő felújítja 15-ért a kettőt:
http://sportmotor.hu/tagok/218...
Ebbe benne van az olaj a szimering is.
A gas gas topickba szokott irogatni
Érdemes ha még nem volt cserélve... Én ja ketten de ha még nem csunáltál szerintem inkább vidd el egy szereleöhöz...
Te magad cserélted otthon?
Érdemes a balost is cserélni?
Ki kell szedni a teloszárat ,azt hiszem 10ezer a két gyári szimmering. kb3dl olaj kell bele...
Hiába no: jó ez a honda...
Hmmm...... hát nem ehhez szoktam.600R-m volt, 2is, 20000 km tettem bele semmi baja.
Mi a f........ csináljak most vele?Vegyek szimmeringet?Mennyire macera cserélni?Mennyi olaj kell bele?Mert ezt nem írják sehol.....
Szeva Bogyooka
ÜDv. Nekem 2005ösöm van és nekem is ereszti és nekem is a jobb oldali. Amit takirr irt hogy elfárad a szimering... De amugy elöször 16ezernél kellett most van benne 25és most megint kell ugynézki. Pedig ennek fele kb pálya ami ugye jo minöség. De ezek ilyenek..
Hy Free
Nekem nem az RR-el volt ilyen.De szerintem az normális, ha 14 ezret mentél a "jó magyar utakon" és télen ha nincs nagyállványon a motorod,akkor az állásban elfáradhat a szimering.
HI all!

2007 RR-m van, benne 14 e km.Megnéztem ma a garázsban, és látom,hogy a jobb első telószáramból szivárog az olaj kb. 2 csepp már a földön.
Kérdésem volt-e már másnak is ilyen problémája?
Szerbusztok, tudnátok nekem abba segíteni, h a 2007 es HRC 1000RR a felniénél, mi annak az arany színnek a színkódja?
Üdv. Szerintetek, árt hogy kicsiptem a katalizátort még szinte uj korában a mocimbol CBR1000RR joban tetszett hangja stb. De olyan szintem megoszlanak a vélemények hogy hihetetlen. De tulajdonképpen a kati az csak a környezetvédelmi szempontbol volt benne nem? A motornak csak nem árt...
Igazad van! Terhelés nélküli tíltás tényleg nemtesz jót egy motornak. Sebességben terhelés alatt had tíltson, nemvéletlenül építették bele. A pályázás meg nemtesz tönkre egy sportmotort... arra gyártották:) ellenben a egy motorostali + alkohol... na ott kezdődnek a bajok.
Sziasztok CBR 1000 lovasok
Hát ha jo állapotban van a gyári akkor beszámolom,mond meg mennyit dobnál rá!
Szia

mennyiért adod a két első féktárcsát?

Zsolt
Hy! Gondolom, biztosan király hangja lehet!Az enyém még a gyárival suttog, majd talán jövöre kaphat egy Akra rendszert. Èn GY-M-S-böl vagyok! TE? Üdv Széles utat!
Még a télen... De unokatesom vette ujonnan,most vettem rá egy shark-duplakipufogos sportdobot kemény hangja lett hova valosi vagy?
Szép gép gratu hozzá.Mikor vetted?
extrák értéke 1000.000a KTM-en 2008as az ára 1.000.000ft. De elkelt már...
2005.11.11-iei repsol cbr1000rr
pedig a TESCO gazdaságos
KTM...csak néztem az adatlapod,eladó holmik?Miért akarod eladni?
Nekem 2010 HRC-m van.Neked?
Nekem most megvétel utáni rutin olajcserére Motul 5100 10W-50 lesz. 10-11e körül a 4l.

Alapvetően viszkozitásban és teljesítmény szintben tudja az olaj a gyári specifikációt, és lehetőleg egy neves, régi márka (nem a TESCO-ra gondolok ) terméke legyen. Innentől nagy baj nem lehet szerintem.
SXF ?