Nem hiszem hogy árt neki de azért engedd csak le a többletet. Nem tudom pontosan mennyi kell, 3.5-3.7-re saccolom de nézni szoktam a szintet töltés közben.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ,gyerekek elk...tam vmit. Olajat cseréltem a cbr.emben. Hideg volt az olaj meg minden ,és max nivo vagy egy kicsit tul is töltöttem az olajat. NA bemelegitettem és most ha megdöntöm jol oldalra akkor jelenik meg az ablakban az olaj TEHÁT TULTÖLTÖTTEM EGY KICSIT. NA most ez baj engedjek ki belöle vagy mi legyen?
Igen 15w-50 -et használok.Jó a 40-es is,ha utcán használod.
Én az RB26DET nicknevű sráctól rendeltem,a pályamotorozás topickba szokott írni.Dobj neki egy mailt,és megírja mi mennyi.
Ez a címe: bberci@juropnet.hu
Szia! De ugy tudom a 300v-ben nincs csak 10w40,vagy 15e50 de a 10w azt hitem jobb neki. De ha nem pályázik az ember akkor jo a 10w40 nem? Te tudsz amugy olajat motult? MEnnyi az ára?
A szervízmanual szerint 10w-40 kell,de az 50-es magasabb hőmérsékleten jobban megtartja a viszkozitását.Melegben,pályán jobb az 50-es.2005-ös a motorom.
Szia, hát csipkés tárcsa,a dob meg a gumik ,meg a fékcsö is azokpersze dobnak rajta de nem sokat. Én becsülöm mert lecseréltem én is a sima tárcsát egy trw-re meg fémcsöre mert jobb a fék a pályán. De a gumi sem elhanyagolando mert az is kell a fékhez.
Üdv . Mit ér most egy CBR1000RR 2005ös repsol ,////////////////akrapovic sportkipufogoval,csipkés tárcsával,fémfékbetétekkel,uj mischelin pilot race gumikkal,///////// magyar összes gyári kulcs stb. ?
Neked van repsol-os nekem is. Szép igy kipolirozva a kerék! Evvel vitatkoznék kicsit inkább 300v 10w40 kell nem? Én azt rakom legalább is. Milyen idös a repce?
én 8ezernél vetettem ki Martinnal. Helyéreheggesztett egy csövecskét és hmmm a hangja igenfinom azóta és középtartományba nyomatékosabb. 3ikban fellehet rángatni az elejét kuplung nélkül.
Nekem baszatva, egykerózgatva eszik 7lityit a 2007es úgyhogy szerintem normális. Ringen tudtam vele 9et etetni illetve egyszer mentem vele 164KMet 47perc alatt(ebben bentvan egy tankolás is) na akkor majdnem 10 volt:)
Nekemis elköpte az olajat zöldfülü karózásaim miatt. Pinkmotorsos szimering szereléssel együtt került 8ezerbe nekem. Berakattam Zalaegerszegen Zazival. És azóta noproblemo:) Jah am nekem 8ezernél volt ez. Neess kétségbe, előfordul az ilyen
Nekem egy CBR 1000rr-5 repsolom van. Kiváncsi lennék hogy a 6/6.5 literes fogyasztás az kb átlagos-e? Már ha bárki figyeli, csak mert rendes 160-200 közötti tempón, sokat autópályán, kevesebbet sima utakon, evett ennyit. És zavarban vagyok, mert a 600Fx nem evett ez alatt sohasem.
Nekem 600rr-en volt gondom vele.az ezresen még nincs. de áll. a téli állásban néha meg ell nyomkodni a telót,mert kiszárad a szimering. bár az ezres fordított telós,de ki tudja. A hatkilóson akkor eresztett,ha sokáig állt.
Én az RB26DET nicknevű sráctól rendeltem,a pályamotorozás topickba szokott írni.Dobj neki egy mailt,és megírja mi mennyi.
Ez a címe: bberci@juropnet.hu
Biztos még jobban össze kell szoknunk!
Nekem egy CBR 1000rr-5 repsolom van. Kiváncsi lennék hogy a 6/6.5 literes fogyasztás az kb átlagos-e? Már ha bárki figyeli, csak mert rendes 160-200 közötti tempón, sokat autópályán, kevesebbet sima utakon, evett ennyit. És zavarban vagyok, mert a 600Fx nem evett ez alatt sohasem.
Holnap felhívom Hondáékat és megkérdezem mennyi az annyi?