Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Teljesen normális az 1000rr-nél, nyáron sem lesz rosszabb ne aggódj, de ahol tudod húzzad neki, hogy legyen egy kis menetszél, mert elég gyorsan felmelegednek, nem igazán a városba találták ki őket.

Zsolt
Sziasztok!

Ennél a hűtő ventilátoros témánál be is csatlakoznék annak okán, hogy ma megvettem őt: http://www.hasznaltauto.hu/galeria/1558154-4277792-7-0-0

Hogy rögtön hasznom is legyen, 104 foknál kapcsol be a ventilátor
ezen.
A kérdésem pedig az, hogy normális e, hogy ebben a mínuszban a XV.ker-ből a Kálvin térig lábujjhegyen bebotorkálást követő 3 csippantós mélygarázsba bejutásos tökölődés után bekapcsol a ventilátor, felmegy 106 fokig, és álló motornál több perc kellett, hogy lehűljön addig, hogy kikapcsoljon?
Mi lesz nyáron?
Neked mennyinél kapcsol a hütöventilátor?
27e km.
Mennyi akm-benne?
Nekem ugyan egyel régebbi van de olajfogyasztásról nem beszélhetek eddig....
Tisztelt 06-07-es 1000RR Tulajok!
Olajfogyasztásról mit tudtok mondani?Városi legenda vagy igaz?
A választ előre is köszi!
Sziasztok! Pályaidomgarnitura elado 1000rr-re. Lámpa beépitve,,fejidom,elsö sárvédö,oldalidomok,farokidom. ide irjatok ha érdekel .: jrp348@freemail.hu
Szerbusztok

Tud valaki bal első taposót, 06,07 es 1000RR hez?
8-10 ezer forintot nem adok ki érte, mert 20 ért már lehet venni állíthatót :S
Ha tudna nekem valaki segíteni azt megköszönném
2008-as évjàrattol van egy üléstakaro idomom 1000RR-re. Uj motorrol, nem hasznàlt. érdeködni: petivagyok@freemail.hu
Eladó cbr 1000 rr 08-11 idomgarnitúra és más is futómű.., sérült illetve hibátlan cuccok is akit érdekel irjon.
Hello . Kellene egy sportkipufogó dob olcsón 2005-ös 1000rr hez . Esetleg adnám a gyárit ?!
Szia !
Oké, nemgond megértelek. Azért nem irigyellek, felküzdötted magad, és most vissza kell lépjél egy lépcsőt !Köszi a telszámot, majd felhívom az illetőt és megkokettálom vele a dolgot, úgyis kell még pár cucc, hátha van neki.
Szia !
szia! az a helyzet hogy már nem eladó mert,úgy néz ki beújítok újra egy 900rrt a repce eladó lesz! válság lakásvásárlás! de 98-99rrt beszámítok majd!06703179083 JELES PALI őt keresd tud neked segíteni hasonló árban! mindene van 900rrhez! üdv!
Szia Pacuha !

Megvan még a 900RR hasidomod ? Érdekelne ha még megvan ! Mikor tájt vagy otthol vagy egy találkát megüthetnénk !

Hali !
Szeva!

Mennyi lenne az ára és mit lehet tudni róla!?
Gondolok az extrákra,km-re,állapotra,volt-e törve stb.!?

Üdv.:Nagyi
Hello!

Eladó a képen látható rendszámtábla tartó!
1pár mini ledes indexel együtt!
Ár:12,000Ft
Posta mehet!
Érdeklődni csak telefonon: 30/680-2519
Szia!
Rendelésre hozom a motyókat kb 2 hét alatt van itt.Írd meg a mail címemre mit szeretnél és küldök árat és képet.bali105@t-email.hu
Köszi!
Mikor tudod postázni a markolatot?Kormány véged van?piros
pörögjön a gumiii!:)
Hozzáteszem nem volt annyira hideg Csak -4
Úgy érzem,egész felfrissültem városkanyar közben
Álítólag orvoshoz kellene mennem,nemértem miért
Áhá! Kösz!
Hello, ha le kerül a lambda szonda nem biztos, hogy optimálissá válik a motor működése, mert a beérkező levegő aránya nem megfelelő. Ettől prüszkölhet a cső és a teljesítmény akár a gyárinál is gyengébb lehet. az O2 senzor optimalizálja a beáramló levegő mennyiségét így a 3 együtt: sportlégszűr, nyitott cső és O2 senzor teljesítménynövekedéshez, nagyobb nyomatékhoz és optimálisabb fogyasztáshoz vezet