Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Eladó egy 1000rr 2010.05 havi extrák közül csak a rendszám táblatartóval,többi nélkül karcmentes 5200kilométerrel!
Nincs mit,használd egészséggel!
köszi szépen, megjöttek a cuccok, ilyen szép még sosem volt a plexim
ja jolvan,na majd lesz valahogy
Motoreladás miatt megmaradt megmaradt prop tech fokozatkijelzőm 04-07-ig jó 1000rr be is!Gyári beszerelési útmutatóval! ár 16 ezer. 2 hónapot használt.
Nem veszed el a bizniszem,én már írtam hogy eladtam.Szóval vagy te vagy THEONE kollega jöhet szóba.
és mennyire van szétszedve a gép? tudsz róla képet mutatni? kiváncsi vagyok,milyen:) nekem is ajánlotta a srácnak 1 haverja,csak aztán én nem mertem belevágni úgy hogy ennyire szétvan szedve,ahogy látom azért kellenek hozzá cuccok rendesen.
jolvan a plexi itt van,de nem akarom elvenni Grózi bizniszét,vele hamarabb egyeztettek ha jól láttam.de ha az nem jönne össze szólj
Hali!
Igen nekem sikerült megnyernem a gépet.A plekó lehet érdekel ha nem érem el a másik srácot.
hát most egyik sincs itt perpill,meg úgyis menni kell ocsmányirodába is,szval ezt a hnap délelöttöt rákell szánnom úgyis,bemek az alkuszhoz
Én Netrisk-en intéztem. Kell egy scanner meg egy nyomtató, és akkor otthonról/irodából lehet intézkedni, nem kell rohangálni. ;)
jah azzal nyűglődés volt,mai napig semmi fejlemény nem lett arról,hogy egyáltalán a bank valamit is reagált volna a dologra,nemhogy bárminemű ügyintézés törtét volna.. multhét kedden elmentem megnézni ezt érdre,és beleszerettem,szombaton meg is vettem húú de nagyon tetszik a gép,ma voltam eredet vizsgán vele,hnap átiratom,csak még biztosítást kell kötni rá,valami alkusz céghez bemek ,ott remélem egyből megtudják csinálni
igen
köszi:)
mármint melyikre érted,hogy nyűgös tricolor?:D a hrc-sre amin hitel volt?
Welcome to the Club,Brother!
Akkor te is elkaptad a "vírust". ;)

Ha én év elején annyiért látok szép állapotú, fekete K5 ezrest, mint most te hírdeted, nem ide írnék. Így Dr House nyert.
Grat! :)
Volt egy érzésem, hogy nem az a "nyűgös" tricolor lesz a te géped, de a lényeg, hogy találtál olyat, amit szívesen megvettél.
Jaja. Köszi szépen
Köszönöm a tartalmas beszámolót, pont ilyen szöveget vártam megerősítés gyanánt, mert időközben már eldöntöttem, h nekem CBR kell.
te vetted meg azt a gépet,ami 650ért volt fenn a használtauton?
amúgy gyári plexim nekem is van...
üdv mindenkinek,multhét szombattól én is 1000RR tulajdonos lettem
Kösz..:)...Egyik haveromnak is 08-as volt cseréltek neki henger és dugattyu sort is- de ugyan úgy szar maradt!Sok szerviz etette meg a tulajokat azzal, hogy cserélve lett....Papiron meg is csinálták....Aztán az lett a sztori vége, hogy húzta a száját mindenki minden honda kereskedő aki meg lett keresve a srácnak tele lett vele a töke mert 3ért vette plusz az extrák rá meg stb...És fogadott egy ügyvédet, meg lett keresve a Honda gyár Japánban!Ők kértek elnézést mindenki nevében és kapott egy új HRC-t annyit kellett ráfizetnie amennyivel többe kerül az ABS-es modell mert azt kért!Ez az egész sztori 2008-ban kezdődött kiadta a nagy lóvét a motorért egy csomót nem tudta használni és így lett megoldás rá mert senki sem mutatott egy kis segítőkészséget sem!Ilyenekkel próbálták betömni a száját ami nevetséges, hogy normális használat mellett nem eszi az olajat 90-130 km\h sebességnél hisz ezek a megengedett értékek itthon ezért nem cserélik ki neki...meg, hogy biztos pályázik vele azért eszi neki....:D:D:DVicc volt az egész sztori komolyan!Szal nekem nem kéne 08-as 1000RR semmi pénzért szerintem ez a mennyiség rengetegnek számít!
Nyugi,csak egy ajánlat volt.Közben Yamo-val elbizniszeltük a lámpát és a plekót úgyhogy tied a pálya!
Remélem mindenhol csak annyira van válság mint nálam!
Egyébként meg visszahívták az egész hibás szériát. Márkaszerviz gariba megcsinálta. Bár az egyik barátom aki a szombathelyi Hondánál dolgozott azt mondta, hogy kiküldték a leveleket és a fele ember nem hozta vissza a motort. A blokk fele ment a kukába.