Motoreladás miatt megmaradt megmaradt prop tech fokozatkijelzőm 04-07-ig jó 1000rr be is!Gyári beszerelési útmutatóval! ár 16 ezer. 2 hónapot használt.
és mennyire van szétszedve a gép? tudsz róla képet mutatni? kiváncsi vagyok,milyen:) nekem is ajánlotta a srácnak 1 haverja,csak aztán én nem mertem belevágni úgy hogy ennyire szétvan szedve,ahogy látom azért kellenek hozzá cuccok rendesen.
jolvan a plexi itt van,de nem akarom elvenni Grózi bizniszét,vele hamarabb egyeztettek ha jól láttam.de ha az nem jönne össze szólj
jah azzal nyűglődés volt,mai napig semmi fejlemény nem lett arról,hogy egyáltalán a bank valamit is reagált volna a dologra,nemhogy bárminemű ügyintézés törtét volna.. multhét kedden elmentem megnézni ezt érdre,és beleszerettem,szombaton meg is vettem húú de nagyon tetszik a gép,ma voltam eredet vizsgán vele,hnap átiratom,csak még biztosítást kell kötni rá,valami alkusz céghez bemek ,ott remélem egyből megtudják csinálni
Kösz..:)...Egyik haveromnak is 08-as volt cseréltek neki henger és dugattyu sort is- de ugyan úgy szar maradt!Sok szerviz etette meg a tulajokat azzal, hogy cserélve lett....Papiron meg is csinálták....Aztán az lett a sztori vége, hogy húzta a száját mindenki minden honda kereskedő aki meg lett keresve a srácnak tele lett vele a töke mert 3ért vette plusz az extrák rá meg stb...És fogadott egy ügyvédet, meg lett keresve a Honda gyár Japánban!Ők kértek elnézést mindenki nevében és kapott egy új HRC-t annyit kellett ráfizetnie amennyivel többe kerül az ABS-es modell mert azt kért!Ez az egész sztori 2008-ban kezdődött kiadta a nagy lóvét a motorért egy csomót nem tudta használni és így lett megoldás rá mert senki sem mutatott egy kis segítőkészséget sem!Ilyenekkel próbálták betömni a száját ami nevetséges, hogy normális használat mellett nem eszi az olajat 90-130 km\h sebességnél hisz ezek a megengedett értékek itthon ezért nem cserélik ki neki...meg, hogy biztos pályázik vele azért eszi neki....:D:D:DVicc volt az egész sztori komolyan!Szal nekem nem kéne 08-as 1000RR semmi pénzért szerintem ez a mennyiség rengetegnek számít!
Nyugi,csak egy ajánlat volt.Közben Yamo-val elbizniszeltük a lámpát és a plekót úgyhogy tied a pálya!
Remélem mindenhol csak annyira van válság mint nálam!
Egyébként meg visszahívták az egész hibás szériát. Márkaszerviz gariba megcsinálta. Bár az egyik barátom aki a szombathelyi Hondánál dolgozott azt mondta, hogy kiküldték a leveleket és a fele ember nem hozta vissza a motort. A blokk fele ment a kukába.
Eladó egy 1000rr 2010.05 havi extrák közül csak a rendszám táblatartóval,többi nélkül karcmentes 5200kilométerrel!
jolvan a plexi itt van,de nem akarom elvenni Grózi bizniszét,vele hamarabb egyeztettek ha jól láttam.de ha az nem jönne össze szólj
Igen nekem sikerült megnyernem a gépet.A plekó lehet érdekel ha nem érem el a másik srácot.
mármint melyikre érted,hogy nyűgös tricolor?:D a hrc-sre amin hitel volt?
Ha én év elején annyiért látok szép állapotú, fekete K5 ezrest, mint most te hírdeted, nem ide írnék. Így Dr House nyert.
Volt egy érzésem, hogy nem az a "nyűgös" tricolor lesz a te géped, de a lényeg, hogy találtál olyat, amit szívesen megvettél.
amúgy gyári plexim nekem is van...
Remélem mindenhol csak annyira van válság mint nálam!