Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
900rr vagy 929rr?Évjárat kellene és akkor tudok hozzá.Sötétben mindkettő 11000Ft.Ha érdekel keress légyszi mail-ben. bali105@t-email.hu
919 re kéne,postázni tudod?
Az miaz?
Továbbá egy O2 senzor ami nekem nem kell sintén 6000ft Ha érdekel üzenj.
Szevasztok,

Van egy eladó gyári sport légszűrőm 2008 modelltől jó.
ára 6000 ft.
Sziasztok!Ha valakit érdekel bubis plexi 12000-től tudok minden évjárathoz.Zselés markolatot 4000-ért.
2008 as 1000RR hez van Zsírúj eladó Fekete Tankborításom és első Sárvédőm Szolíd West logoval. Ha érdekelne valakit elérhetőségek az adatlapomon
Én egy csövett rakattam be a kat helyére. Azóta isten. Minden váltásnál durranik:D Amikor bemelegszik... akkor meg szép éjszakai fényjátékot produkál:D
haldoklik ez a téma
Mikor durrog jobban a dob?
Ha kiveszem az katalizátort? és berakok egy összekötő csővet, vagy most hülyeséget írtam
Sziasztok! keresek 07 cbr 1000rr hez használt sportlégszürőt!köszi
sziasztok 2009es cbr 1000 rr hez keresek jobbos tükröt aki tud szóljon üdv
Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb alsó idom
3.Farokidom.
Ha esetlleg van valakinek valamelyik,szóljon.Előre is köszi.ÜDV
250 max amit ráköltök, abból megpróbálok kihozni mindent amit leírtam:)
Ahhoz kisebb motor kellene. Megtanulok elektronikával gyors köröket futni, és fokozatosan kikapcsolom.A Amíg nemtudok erőcsúsztatni addig nem élvezeteseb bnélküle. Kis csúszást azis megenged, de nemtöröm össze magam mégegyszer legalább.
elég fullos lesz! mondjuk nem olcsó a mulatság
Eladó Honda logos, CBR felíratos tankpadok:
Szerintem inkàbb tanulj meg nélküle jol menni. Elektronikàval minden könnyebb, tehàt nem is érdemel akkora elismerést. Szerintem
eladnám, de nemviszik el. Már ez a pénz is vicc érte. Nemhajt a tatár, mert imádom, de tudnék az árából egykis pénzt csinálni, és kipróbálnék más stílust is. Visszaülnék szívesen naked-re de lehertséges hogy bővül a géppark egy supermotóval. Tesóval veszünk közösen, és akkor CBR-el pedig pályáznék többnyire. De ahhoz viszont kellene TC nehogy úgyjárjak mint nyáron
Mégsem adod el?
Köszii! csak gyűjtöm a donor elemeket a jövő évi új festésemhez

Kapni fog még egykét finomságot. Új dizájn, commander, k&n szűrő, gyorsváltó, kipörgésgátló, fokozatkijelző, új számlap és még egykét finomság amitől ütős és egyedi lesz dizájnilag is:)
Dobj rám egy emailt hogy mikre lenne szükséged. Emailcímem az adatlapomon.
Sziasztok!

1000RR-hez (2008-tól) keresek néhány alkatrészt. Ha valaki tud bontott példányt ebből a modellből, vagy alkatrészeket, legyen szíves szóljon !
Előre is köszönöm!
hy pray én úgy tudom hogy nem!
04-05 ös 1000RR farokidoma különbözik valamiben a 06-07estől?