Igen. Nekem is volt egy 2008-as, figyelni kell az olajra, és SOHA nem megy tönkre a blokk. De 2009-től már kijavították ezt a hibát. A túl durva szemcsékkel végzett hengerhónolás az oka hogy a 08-asok csípik az olajat.
Szia! Újan vettem egy 2008-as CBR-t, azóta 20 ezret tettem bele. A motort szezonban (tavasszal-nyáron) használom, sportmotoros stílusban, elsősorban szerpentinezésre, külföldön. Fő erőssége a kezesség, az erős középtartomány, a kiszámíthatóság. Előző motoromhoz képest ( 2006-os R1) könnyebben vezethető, jóval gyorsabb vagyok vele. Eddig a semmit nem érő gyári gumin kívül az alábbiakat próbáltam vele: Metz. Racetec K3, Dunlop D 211 GP Racer (elöl soft, hátul medium 200/55 méretben), Dunlop D 211 GP (elöl medium, hátul soft keverékkel, szintén 200/55 méretben), Pirelli Supercorsa SC 2. Ezek közül nálam a GP Dunlop toronymagasan viszi a pálmát. Technikás szakaszon kiváló kombináció a CBR-rel. A rémhíreket az olajfogyasztásról én is hallottam, ezért nagyon figyeltem. Használattól, hőmérséklettől függően nálam 0.3 és 1 deci között variált /1000 km. A teljes futásteljesítmény alatt eddig 0.6 dl/1000km a fogyasztása, ami szerintem abszolút egészséges. Eddig SEMMIFÉLE technikai problémám nem volt, de a gondos sportmotorosok közé tartozom, időben cserélek olajat, csak üzemi hőmérsékleten pörgetem, akksit ápolom télen. A K5-höz képest az elképesztő kezességét értékelnéd, illetve bármilyen hihetetlen, középtartományban erősebb is nála. Persze pilótafüggő, kinek mi felel meg. Ha még aktuális, mindenképp ajánlom. Rövid telet, korai tavaszt Neked!
Pápán vagyok!Nincs másom már csak ez maradt!Ja de még kulcs van nyers hozzá 2-3 db(1000Ft/DB)!Ha kell a plexy 6000 Ft postával együtt!Sztem az baráti és tényleg szép!Üdv!
Sziasztok!
2005 Repsolhoz érdekelne szép állapotú oldal, és hasidom, illetve farokidom.Valamint akinek van esetleg plexi, akksi tartó műanyag, műszerfal fedél(plexi),fejidomkonzol,fékkar,tank,váltópedál,tükrök,gázbow
denek.
Aki tud segíteni küldjön mailt, vagy 20/596-8172
Köszönöm!
Üdv.
Helyileg hol lenne a plexi, én Fehérvári vagyok.Más alkatrészed nincs esetleg?
Üdv.
2005 Repsolhoz érdekelne szép állapotú oldal, és hasidom, illetve farokidom.Valamint akinek van esetleg plexi, akksi tartó műanyag, műszerfal fedél(plexi),fejidomkonzol,fékkar,tank,váltópedál,tükrök,gázbow
denek.
Aki tud segíteni küldjön mailt, vagy 20/596-8172
Köszönöm!
plexi 5000
hátsó lámpa 5000
gyári kipuff+exup+hővédőlemez 10000
Mindegyik makulátlan.
Tud e valaki komplett papiros blokkot 2005-ös HONDA CBR 1000RR -hez? ...ha igen, akkor mibe fáj?
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 2005-ösre jó-e a 2007-es jobboldali kapcsoló, amiben a vészvillogó kapcsolója is van?
Itt az emailem:
xuanhai 1986 kukac yahoo pont com
küldd el a telefonszámodat, és felhívlak, vagy itt az enyém.
harminc 961 ötven9 12
Felvettelek Face-n!
felvettelek msn re,majd ha fenn leszel,feltennék pár kérdést ha nemgond elvitték a 900ast,ugyhogy jöhet az 1000rr :)