Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Nekem is volt egy 2008-as, figyelni kell az olajra, és SOHA nem megy tönkre a blokk. De 2009-től már kijavították ezt a hibát. A túl durva szemcsékkel végzett hengerhónolás az oka hogy a 08-asok csípik az olajat.
Engem érdekelne a plexi és a hátsó lámpa, írj egy címet, vagy tel számot! Köszi
Szia! Újan vettem egy 2008-as CBR-t, azóta 20 ezret tettem bele. A motort szezonban (tavasszal-nyáron) használom, sportmotoros stílusban, elsősorban szerpentinezésre, külföldön. Fő erőssége a kezesség, az erős középtartomány, a kiszámíthatóság. Előző motoromhoz képest ( 2006-os R1) könnyebben vezethető, jóval gyorsabb vagyok vele. Eddig a semmit nem érő gyári gumin kívül az alábbiakat próbáltam vele: Metz. Racetec K3, Dunlop D 211 GP Racer (elöl soft, hátul medium 200/55 méretben), Dunlop D 211 GP (elöl medium, hátul soft keverékkel, szintén 200/55 méretben), Pirelli Supercorsa SC 2. Ezek közül nálam a GP Dunlop toronymagasan viszi a pálmát. Technikás szakaszon kiváló kombináció a CBR-rel. A rémhíreket az olajfogyasztásról én is hallottam, ezért nagyon figyeltem. Használattól, hőmérséklettől függően nálam 0.3 és 1 deci között variált /1000 km. A teljes futásteljesítmény alatt eddig 0.6 dl/1000km a fogyasztása, ami szerintem abszolút egészséges. Eddig SEMMIFÉLE technikai problémám nem volt, de a gondos sportmotorosok közé tartozom, időben cserélek olajat, csak üzemi hőmérsékleten pörgetem, akksit ápolom télen. A K5-höz képest az elképesztő kezességét értékelnéd, illetve bármilyen hihetetlen, középtartományban erősebb is nála. Persze pilótafüggő, kinek mi felel meg. Ha még aktuális, mindenképp ajánlom. Rövid telet, korai tavaszt Neked!
Felteszem ezt a nyomorult plexit megmaradt a 12 ezer kilóméteres motoromról és rámlicitáltok 7 ezerbe fékkar meg plexy...:D...kemény ez a válság látom
Fékkar+plexi 7000-be?
Hali telefonszámod elküldöd a vinko3@freemail.hu-ra.Köszi.
Fékkar érdekelne esetleg, ha jó áron van és elpostázod.
Üdv.
Ja meg gyári fék és kuplungkar is.
Gyári plexim,gyári hátsólámpám,gyári kipuffom nekem is van Nagykanizsán.
Pápán vagyok!Nincs másom már csak ez maradt!Ja de még kulcs van nyers hozzá 2-3 db(1000Ft/DB)!Ha kell a plexy 6000 Ft postával együtt!Sztem az baráti és tényleg szép!Üdv!
Szia!
Helyileg hol lenne a plexi, én Fehérvári vagyok.Más alkatrészed nincs esetleg?
Üdv.
Sziasztok!
2005 Repsolhoz érdekelne szép állapotú oldal, és hasidom, illetve farokidom.Valamint akinek van esetleg plexi, akksi tartó műanyag, műszerfal fedél(plexi),fejidomkonzol,fékkar,tank,váltópedál,tükrök,gázbow
denek.
Aki tud segíteni küldjön mailt, vagy 20/596-8172
Köszönöm!
Bocsi 2008-as kuplungdekli
Van valakinek elado CBR 1000 rr kuplungdekli?
1000RR Gyári nyerskulcs kapható, ha valakinek esetleg kell!1500Ft per db!
2004-07 100RR gyári cuccok:
plexi 5000
hátsó lámpa 5000
gyári kipuff+exup+hővédőlemez 10000
Mindegyik makulátlan.
Maradt a garázsban egy 1000RR gyári plekóm szép állapotú 2004-07ig ha valakinek esetleg kell alcsó pénz...5EFT!
ricsi bontó
Helló!
Tud e valaki komplett papiros blokkot 2005-ös HONDA CBR 1000RR -hez? ...ha igen, akkor mibe fáj?
Hali!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 2005-ösre jó-e a 2007-es jobboldali kapcsoló, amiben a vészvillogó kapcsolója is van?
hát beszélhetünk róla!
Itt az emailem:

xuanhai 1986 kukac yahoo pont com

küldd el a telefonszámodat, és felhívlak, vagy itt az enyém.
harminc 961 ötven9 12
Én nem cserélném le a helyedben! Ha mégis lecserélnéd, akkormeg lehet érdekelne a gixid . . .
Ok-ok!
Felvettelek Face-n!
hali Bandita.
felvettelek msn re,majd ha fenn leszel,feltennék pár kérdést ha nemgond elvitték a 900ast,ugyhogy jöhet az 1000rr :)