Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elado uj üléstakaro 2008-2010-es CBR1000RR-re Repsol szinben. ördeklödni emailben: petivagyok@freemail.hu
Illetve érteni értem már, cask nemtudom hogy pontosan hova rögzítenéd, és hogy miért kéne új lábtartó hozzá
Fasza! Köszi! Letudnád fotózni a tiédet? Mert teljesen még mindig nem világos hogy hogy is fordulna meg
pl.itt is van:lábtartó
Hali! Megköszönném:) Amúgy honnan lehet ilyesmit szerezni? Ebay-en kutakodtam de nemigen találtam
Szia
először is kell egy olyan váltókar amin a tengelyéhez képest előtte van a rudazat függesztése....kell még egy csavart gyártatni ami az alsó bloktartó csavar helyére betekersz és abba szintén van egy menetes furat amibe a váltókart tudod rögzíteni...(nem az eredeti helyén van a váltókar)...kb ennyi majd lefotózom és elküldöm...
Hello Norbi! Neked megvan fordítva a váltód RRen? Ha igen hogyfordítottátok meg? Mikell hozzá? Köszi előreis
A kilóméteróra jeladója jön ki onnan és ezért a racsnis fost még épphogy megtudom fordítani, de a váltópálcika nemfér már oda
Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb alsó idom
3.Farokidom.
Ha esetlleg van valakinek valamelyik,szóljon.Előre is köszi.ÜDV
Igen, énis forgattam a racsnis fost, de 07esen nincs akkora hely hogy odaférjen a pálcika
Szaasz Blályen.
Szerintem a váltótengelyen lévő kis kart kell (racsnis fos ) elforgatni 180 fokkal
Kép
Hali! Srácok mikell RRhez hogy megtudjam fordítani a váltót? VÁltópálcika + az a kis racsnis fos? Honanntudok olyat szerválni?
O.K. 200 a gumival jól hangzik, megkeresem a mail címedet.
Ennél nem lesz alku képesebb. 200-ért én is odaadom a Bridgestone BT-016-al együtt, de a dob nem elado 180 alatt. Külföldön 1000 Euro felett van az ära, ami 300 ezer Ft. Ha érdekel az ajànlatom irj.
Hello Péter,

Korábban javasoltam egy árat a csőre amit keveseltél.

Ez a Honda 08-09-es blade sportcsomagja amit ingyen adtak ezen modellekhez. Az egyik vidéki kereskedésben 220 000 ft-ot kérnek ugyanezért a csőért + adnak hozzá egy garnitúra bridgeston BT 016-ost. (ez is benne van az árban)
Nem tudom honnan vetted a 300000ft-ot, de a listaárak és eladási árak között ma már nagyobb a különbség, ebben az esetben a márka kereskedő üti az általad megadott árat!
Persze mindenkinek szíve joga mit mennyiért ad, de nem véletlen ha valami hosszú ideig nem kel el.

Ha esetleg alkuképesebb lennél engem továbbra is érdekelne.

Üdv!
A legalja 180 ezer. Aki annyiért megvezsi viheti. Külföldön és itthon is 300 ezer Ft. üdv
A kipufogó érdekelne . Mi az ára ?
Van uj elado üléstakaro idomom Repsol szinben, meg Akra carbon slip-on, szintén uj. érdeklödni email-ben: petivagyok@freemail.hu.
Hali.Fékkar már van,de a tükör érdekelne.Vagyis érdekel.Látom ott van az adatlapodon a telószámod,holnap felhívlak.Köszi a segítséget.
Eladó a mocim! Utolsó ár: 1,6Milka. Ha komolyan ennyiért sem kell senkinek akkor megmarad az idők végezetéig!
Hali! nekem van gyári jobbos tükröm és fékkarom! Hibátlan állapotban!
10esért viheted őket.
Az nem jó--
Irtam.
.