Fel tudna valaki rakni egy képet egy 2007-es gépről bubis és dupla bubis plexivel? Sajnos a gyárim összekarcolódott, és le kell cserélnem, de még nem tudom, mire. 186 vagyok, és picit lehet, hogy kilógok. Olyan 120 felett már hasalnom kell. Vélemény, hogy melyiket vegyem inkább? Teljesen átlátszót szeretnék, mert különben nem lát ki mögüle a kamera :-) Szóval ha van valakinek ilyen, akkor egyből írhat árat is.
Értem én felhivtam de még megvan ugyhogy te másikra gondolhatsz "állitolag" az is pöpec. Talén 1.2 ért odaadná a sportdobbal fém csövel mindennel együtt. Ha jol tudom az a dob majd 300ezer ft igaz ez ki tudja ?
Üdv. Mi a vélemény arrol a repsol-rol ami fent van talán 1.2-ért van rajta egy shark dob,csipkés tárcsa,mefg fémcsövek. Szeretnék venni és gondolkodom azon ami be van lájkolva itt is meg azon a sportdoboson is.?
Így van. A 2004-es ZX-10R-met 1 milláért adtam el. Még meg sem hirdettem és elvitték. Látok fent motorokat 1,2-1,5 között már 1 éve. Senkinek nem kellenek. 2008-as motorok vannak fent 1,7-1,8 körül. El kell fogadni, hogy válság van. A hülye márkakereskedők nem fogadják el és most emelnek árat de ők basszák is meg.
Őrület, hogy mennyit esett ezeknek az ára 1-2 év alatt. :o
Biztos nem fogod sokáig árulni. Ha év elején láttam volna 1,250-ért, már nem lenne meg. ;)
De az is igaz, hogy a mostani trikolorom is szerelem volt első látásra.
Amit kilinkeltetek CBR 1000 RR Repsol az enyém! Ja apropó kontárok, hozzá nem értők, minden féle buher emberek kíméljenek már az ökörségeikkel, ilyen duma hogy nincs teli kép róla? akkor az első kép mi? azért vannak közeliek hogy lehessen jól látni hogy milyen állapotban van a motor. Az ára azért ennyi mert ahogy ti is érzékelhetitek eléggé pang a hasznaltmotor piac sajnos és áron alul fillérekért mennek a motorok.kell a pénz minél hamarabb, de hidd el nem szivesen adnám el!
Köszönöm a válaszokat, én hobby motorosként aszfaltos túrára (bár arra van egy xt-m, de ha szép szerpentinekre megyünk akkor szeretek sportgéppel menni) és pályázásra (természetesen csak amatőr hobby szinten) keresem a megfelelő motort, amit a mostani Tuono ban nem igazán találtam meg.
Természetesen ha az ember használt motort vesz nehéz makulátlant, találni, de nem is ez a cél, akkor már szalonba mennék. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyire megbízható és hogy vannak-e essetleg típushibái. Mindenképpen a 2004 utáni modellek érdekelnek.
Köszönöm a segítségeteket
1,150-ért én csodát nem várnék...
Én 8db "makulátlant" néztem meg 1,8-2,2 között,de egy se volt az.Ez a gép volt a 9. és ez tényleg az.Attól függetlenül lehet hogy makulátlan,csa kb 1 % esélye van.
Ez hogy ennyire olcsó? Amikor az enyemet vettem, a Repsol-ok erősen 1,4-től mentek. Remélhetőleg csak véletlen egybeesés, hogy szinte nincs is telibe fotózott kép róla.
Én egy VFR-ről ültem át. Az első két párszáz km-es úton sajgott a csuklóm és a hátam. Ennyi kellett az átszokáshoz, mert utána, mintha elvágták volna. KÉnyelmes. No problem.
egyben 32000ért vihető!