Sziasztok.20004-es 1000-RR-hez keresek pár gyári cuccot.Esetleg ha valakinek va,az jelezze.Előre is köszi.
1.2 db index
2.jobbos tükör
3.jobbos lábtartó(csak a taposó)
4.fékkar
Hali!
Esetleg tudtok valami linket, ahonnan letudnám tölteni egy cbr 1000 rr 2004-es service manualt?
Vagy ha van CD-n valamelyikőtöknek, azt meg venném.
mondtam is az asszonykának hogy a lassabb túrázás, se nekem se a mocinak, nem tesz jót hát igazam lett! nagyon szépen köszönöm a részletes infót ! legalább tudjuk mi miért van meginterjúvolom hondáékat!
Pacuha9
Lehet kicsit késői az infó, de a 04-05ös RR-eken gariban cserélik a generátort és a forgórészt. Mondjuk, hogy áttekercseltetted nem biztos, hogy előny, de nem kell elárulni .
Be kell battyogni egy márkakereskedésbe és megcsinálják, mert meg van hosszabbítva a gari (7év)
"Hibajelenség
Amennyiben a motorkerékpárt hosszan alacsony fordulaton használják az akkumulátor töltése nem lesz megfelelő, (1. és 2. sebességi fokozat, 2000-2500 1/min, 20-35km/h) a tekercs felmelegedhet, túllépve a tekercs szigetelésének hőellenállását és a generátor állórészben rövidzárlat alakulhat ki.
A generátor meghibásodásának az esélye minimális és nagyban függ a vezetési stílustól.
Azonban az ügyfelek elégedettségének növelése érdekében a Honda a 2004-2005 CBR1000RR modellek esetében, a jótállási időszakot meghosszabbítja a generátorra vonatkozóan.
Ok
Alacsony fordulaton és alacsony sebesség mellett a tekercs szigetelése nem bírja a tekercs felmelegedését.
A felmelegedést követően a szigetelés megolvad és rövidzár keletkezik, melynek következtében a töltés mértéke nem lesz megfelelő.
Jótállási időszak összesen 7év (tartalmazza a normál jótállás időszakát is).
Amennyiben az ügyfél 2004-2005 CBR1000RR esetében töltési problémákra panaszkodik, ellenőrizze a generátor állórészt az alább leírtak alapján, és ha nem felel meg abban az esetben egy szettben cserélje le. "
szeva márkatárs! a laptopomat most már tudom használni! bocs a késői reagálásra! ha kell elrakom! telefonszámom a hirdetésben! vagy ííímméltet is küldhetsz!
Köszi, h megálltatok...
Ott voltunk 3,5 órát, de ez idő alatt 4 autós állt meg,..........most erre mit mondjak?Volt aki úgy ment el mellettünk 130 al, mintha ott sem lettünk volna.....
Láttalak:) Lassítottam, kérdeztrem minden oké-e már kint álltatok, aszontátok minden fasza noproblemo köszi stb... Dobj rám egy emailt megbeszéljük az idomokat.
ÚÚÚ rakd már el nekem légyszí Tutira kell, mert én elcsúsztam és az enyém kuka. Lehet hogy nem most rögtön megyek érte, de még az idén elhozom, ha lessz arra utam akkor előtte beírok ide és eggyeztetünk Kössszi, hali
Talán perec volt?
1.2 db index
2.jobbos tükör
3.jobbos lábtartó(csak a taposó)
4.fékkar
http://www.manualedereparatie....
Esetleg tudtok valami linket, ahonnan letudnám tölteni egy cbr 1000 rr 2004-es service manualt?
Vagy ha van CD-n valamelyikőtöknek, azt meg venném.
Köszi!
Átdolgozták, hogy ne legyen vele gond. Azért cserélik a lendkerékkel együtt.
Lehet kicsit késői az infó, de a 04-05ös RR-eken gariban cserélik a generátort és a forgórészt. Mondjuk, hogy áttekercseltetted nem biztos, hogy előny, de nem kell elárulni .
Be kell battyogni egy márkakereskedésbe és megcsinálják, mert meg van hosszabbítva a gari (7év)
"Hibajelenség
Amennyiben a motorkerékpárt hosszan alacsony fordulaton használják az akkumulátor töltése nem lesz megfelelő, (1. és 2. sebességi fokozat, 2000-2500 1/min, 20-35km/h) a tekercs felmelegedhet, túllépve a tekercs szigetelésének hőellenállását és a generátor állórészben rövidzárlat alakulhat ki.
A generátor meghibásodásának az esélye minimális és nagyban függ a vezetési stílustól.
Azonban az ügyfelek elégedettségének növelése érdekében a Honda a 2004-2005 CBR1000RR modellek esetében, a jótállási időszakot meghosszabbítja a generátorra vonatkozóan.
Ok
Alacsony fordulaton és alacsony sebesség mellett a tekercs szigetelése nem bírja a tekercs felmelegedését.
A felmelegedést követően a szigetelés megolvad és rövidzár keletkezik, melynek következtében a töltés mértéke nem lesz megfelelő.
Jótállási időszak összesen 7év (tartalmazza a normál jótállás időszakát is).
Amennyiben az ügyfél 2004-2005 CBR1000RR esetében töltési problémákra panaszkodik, ellenőrizze a generátor állórészt az alább leírtak alapján, és ha nem felel meg abban az esetben egy szettben cserélje le. "
Sok sikert!
Ott voltunk 3,5 órát, de ez idő alatt 4 autós állt meg,..........most erre mit mondjak?Volt aki úgy ment el mellettünk 130 al, mintha ott sem lettünk volna.....
Tudok idomokat neked de utángyártottat. (ugyanolyan mint a gyári cask sokkalolcsóbb)
Tud valaki 2006 os 1000RR hez gyári idomokat ?
Piros, fekete színben......
Egy fejidom, bal oldalidom, és egy farokidom kellene......
Előre is köszi a segítséget..