Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kormány ülés lábtartó háromszög tökéletes ez eddig a legkényelmesebb sportmotorom én 180 vagyok! Az elejét a szélcsatorna tervezte azért ilyen rövid az orra,nem rángatja a sisakot a menetszél!A háta meg dögös mint egy GP motor!A tömegközpontosítás olyan jól sikerült,hogy olyan érzésem van rajta mintha egy 180 LE-s 600-al mennék!De mielőtt döntesz ki kell próbálni mindkét tipust!
Gondolkodóba ejtettél, 190 magassággal nem kicsi a legújabb típus? Nekem elég rövidnek és karcsúnak tűnik
Helló! Ez egy jó választás képek alapján patent a motor nem fogsz csalódni a tipusban! És az ára is jó! Esetleg ha többet szánsz motorra itt egy újabb tipus most akarom leárazni extrák nélkül 1 690 000-re! http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr-4974431
Sziasztok!
Motorváltáson gondolkodom, a kiszemeltem:
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Eddig még nem volt dolgom csutkakormányos sportgéppel, csak naked bike-jaim voltak. Érdekelene, hogy hosszútávon mennyire fárasztó, ti erről nyilván többet tudtok mondani, kinek mi a tapasztalata.
Illetve érdekelne kizárólag ennek a szériának tulajdonságai. Gondolok én itt a fenntartási költségekre (nem az alapvető kopó alkatrészekre, olyan speciális dolgokra ami mondjuk típushibája és költséges stb)
Válaszokat előre is köszönöm!
2006-os 1000RR-hez:
Gyári plexi 5000FT
Gyári lámpa 10000FT
Gyári kipufogó+exup+hővédő lemez 15000FT
4db gyári index 5000FT
Rendszámtartó+világitás 10000FT
Egyben 35.000FT
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Sziasztok,
2006-os 1000RR-hez keresek sötét plexit. Dupla bubist, mert magas kölök vagyok. Valakinek nincs eladó? Ha esetleg igen akkor trottel@tvn.hu a mail cím. Köszi
Szia!Köszi a választ.Sajna ezzel tényleg nem lettünk okosabbak,jó lett volna tudni,hogy miért is csinálták meg gariban.Ha valakinek ilyen problémája lenne,tudott volna rá hivatkozni.
Végül is csak megcsinálták és az a lényeg.Széles utat.

Ui:szép a géped...:)
Ülésalatti volt.Ha csak összekötő kell-azt egy jó barátom profi módon elkészíti.
a dob az ules alatti? Osszekotot nem udsz hozza ajanlani?
Helló!
Volt hozzá de már elkelt!
szia engem érdekelne a dob összekötő cső van hozzá képeket tudnál küldeni?
Szia! Ügyintézés menete:
Felhívtam a Honda Hungary-t. Mondtam, hogy mi van, és hogy megbízható forrásból tudom, hogy az USA-ban a Honda plusz 6 év ún. "extended warranty"-t azaz meghosszabbított garanciát adott erre, és abba az én gépem még pont belefér. Megkérdezték az alvázszámot, majd mondták, hogy sajna erre semmi akciójuk nincs.
Ezután elvittem a Dream-be, ahol naívan előröl kezdtem, de ugyanezt a választ kaptam. Majd néhány nap múlva jött a telefon, hogy kész, gariban(!) megcsinálták.
Mikor mentem érte a szervízvezető nem volt ott, úgyhogy örök rejtély marad a kedvező fordulat.

Na, ezzel gondolom, nem sokat segítettem...
Sziasztok
Most szeretnék venni egy 2006 vagy 2007 es CBR-t. Sokan azt mondják hogy nem jó köz útra mert túl könnyű meg hogy 30.000 km után kuka az egész motor. Ezt én nem akarom elhinni mert nekem az nsr-rel soha nem volt semmi baj. Meg köszönném ha egy pár szót mondanátok a gépről hogy mi igaz és mi nem meg a szervíz garancia mire terjed ki.
sziasztok RR-ESEK! lenne pár eladó cuccom 1000rr-hez: új állórész a generátorhoz 20e hátsóidom10+lámpa10+ülés5 ha valakit érdekel elérhet a 06703781065-ös számon.
ha nem akarod higitoval a festeket is leszedni, akkor megprobalkozhatsz olajjal (wd40, de akar motorolaj is jo ha wd40 nincs) is bekenni az ottmaradt ragasztot, majd puha ronggyal atdorgolni...
(ugye a ragaszto nem szeret olajos feluletre megtapadni...)
Volt generátorproblémád? Megoszhatnád velünk az intézkedés menetét,tapasztalatokat,szóval,hogy mit,hogyan intéztél...Hátha(bár csaknem...) valaki hasonló slamasztikába kerül.Üdv
Köszi szépen a tippeket.Talán rászánom magam és csak-csak sikerül normális módon eltávolítani.
na az már korekt ha cserélték! köszi hogy jeleztél.
Szia! Sajnos elloptak egyebek mellett a telefonom a nyaralas alatt. Igy tudok most jelezni, hogy valoban generator tekercs problema volt, es gariban javitottak. Tehat nyugodtan add oda ha van mas erdeklodo. Koszi a felajanlott segitseget!
Eladó egy új, Yoshimura CBR1000RR (2008-2011) kipufogó takaró elem. ITT
Lehúzod a felni csíkot amennyire tudod.
Ott marad a felnin a ragasztó.
Fogsz egy durva rongyot ami egy kicsit érdes,át itatod hígítóval és el kezded dörzsölni de előtte törölgesd át egy kicsit ,hogy fel oldja egy kicsit a ragasztót.
Ami utána rajta marad ,hüvelyk újjal dörzsöld és lejön szépen.
Kicsit babrás és idő igényes de le lehet szedni szépen.
Hali
Ha volna valakinek cbr1000rr-je 04'-05' évjárat,meg tudná mérni,hogy mennyi a távolsága az első féktárcsát rögzítő csavaroknak.
Csavar tengelyét figyelembe véve.
köszönöm
Hali skacok!Szedett már le valaki felniről felnicsíkot?Le szeretném szedni,de nézegettem,elég szívásnak tűnik... Köszi
Leáraztam a kipufogót 45-re:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Szia, kell, pénz hogyan intézzük? írsz egy bankszámlaszámot privátban?