Egyetértek az előttem szólóhoz eleve nagyobb a gumi felfekvési felület dőlésnél de a egyenesfutás egy kicsit romlik. Azonban a versenypályák általában csak kanyarokból állnak. Ez viszont a széria és az utángyártott Traction control-nál a gumiméret változtatást (gumi deformációját)nem tolerálják és azt sem, hogy versenyközben a gumi gördülési átmérője-profilja versenyközben hogyan változik meg. Ez egy problémás zóna...
Én értem amit mondasz de egy csomóan pl. Vida Tibi (1:54.2) 200/55-ös gumival megy. Holott 200-as gumi egy motoron sincs gyárilag. Szerinted miért gyártanak 200/55-ös D211GP-t ha nem ajánlott feltenni? Az már más kérdés, hogy a 160-as helyére 180-ast raksz. Az nem 1 méret hanem 2.
amugy nem magamtól találtam ki!járok a ringre rendszeresen ki,és jó haver a szerelő aki ott van (csaba) az alsó uton ők mondták! a másik srác versenyzik is hozzá teszem! egy gumi vételnél világosított fel minket mert haver ducatiján is nagyobb volt a gumi mint ami rávaló volt, 180as és csuszott neki most 160ast kapott ami rávaló és azóta simán tud döntögetni nem csuszkál az utolsó pár centinél!de kinek mi a jo nem okoskodni akarok meg kiosztani hanem tapasztalatot megosztani meg amit tanácsolnak a "nagyok"
én azt mondom ami a felnire valo gumi azt kell feltenni nem tehetsz rá nagyobbat,mert perec lesz a vége! de ha akarod tedd fel nekem aztán8! nekem pl 190 es gumi van rajta de ez a gyárija 180-190 mehet rá!
Na most ehhez hozzátenném, hogy a komoly 600-as versenyzők nagy része 190-es gumival megy mert nagyobbat lehet vele dönteni. Szóval amit mondasz nem igaz. Ha 5,5-es felnire ráteszed a 190-es gumit sokkal nehezebben döntöd le a pereméig.
ne tegyél rá nagyobbat csak ami rávaló!
"Ballonosabb nem baj" LOL mikor taknyolsz akkor meg lesel..
csak rávalót tegyél fel ha nagyobb gumit raksz akkor valóban "ballonosabb lesz" és annak az a hátul ütője h kanyarban amikor ledöntöd a motort az utolsó kb 2-3cm nél a gumid nem fog tapadni mert mivel h nagyobbat tettél rá oldalt be van huzodva a felni miatt ,ha megnézed a széle kerekebb lesz, és már perecelsz is mert csuszik! ha normálisan van fönt a gumi akkor a szélénél szinte egyenes a gunid,csapott az oldala, nem lekerekitett, és tapadni fog rendesen!szóval csak óvatosan! csumi!
sziasztok. kis segítségre lenne szükségem.
Honda cbr 600f 92' gyári hátsó gumiméret 160\60 R17
van egy gumi ami 170\60 R17
Szerintetek belefér?
Segítségeteket is előre millio kösszzzz
A matrica a lakozás utána van ragasztva .ÉN is látam olyat ami gagyi. De minden a ki választáson mulik . Nem jol adtam meg a cimet ahonnan rendeltem Horvát Ákos Tel:+36304867490. Az enyémet is megnézheted ha akarod .
Az idomaidon a matricák rá vannak lakkozva? Nem nagyon gagyik, olyanok mintha kézzel vágták volna ki szorgos kínai munkások?
Azért kérdezem mert mikor én ilyet láttam ez volt a benyomásom.
Csak ugye látatlanban rendeled meg, ezért kíváncsi vagyok a véleményedre.
Sziasztok.
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's
"Ballonosabb nem baj" LOL mikor taknyolsz akkor meg lesel..
csak rávalót tegyél fel ha nagyobb gumit raksz akkor valóban "ballonosabb lesz" és annak az a hátul ütője h kanyarban amikor ledöntöd a motort az utolsó kb 2-3cm nél a gumid nem fog tapadni mert mivel h nagyobbat tettél rá oldalt be van huzodva a felni miatt ,ha megnézed a széle kerekebb lesz, és már perecelsz is mert csuszik! ha normálisan van fönt a gumi akkor a szélénél szinte egyenes a gunid,csapott az oldala, nem lekerekitett, és tapadni fog rendesen!szóval csak óvatosan! csumi!
Honda cbr 600f 92' gyári hátsó gumiméret 160\60 R17
van egy gumi ami 170\60 R17
Szerintetek belefér?
Segítségeteket is előre millio kösszzzz
Brembo fékem van raktáron utcai 9980ft/oldal utca -pálya 10500ft/oldal és pályára csak! 13500ft
AKRAPOVIC dobbal, ülés takaróval és tuning fékekkel.
429KM!
Új ára: 3.600.000.-Ft
Eladási ár: 2.990.000.-Ft
Tel: +36 30 9315930
Fájó szívvel elengedem a kezét egy 2005. 05. Yamaha R1 Bordó mocinak extrákkal! Ha valakit érdekel keressetek!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_r1-392410
9
Az idomaidon a matricák rá vannak lakkozva? Nem nagyon gagyik, olyanok mintha kézzel vágták volna ki szorgos kínai munkások?
Azért kérdezem mert mikor én ilyet láttam ez volt a benyomásom.
Csak ugye látatlanban rendeled meg, ezért kíváncsi vagyok a véleményedre.
Köszi
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_
1000_s-3734339
2005 1000 RR.hez keresek fekete idomokat:
fej
két oldalsó
bal alsó ezüst színű
jobb oldali belső műanyag
valamint fejidomtartó konzolt.
Ha tudtok ebayes komplett idomszettet az ottaninál jobb áron az is érdekelhet.
Köszi
B
hotrodmad@freemail.hu
2004 1000RR hez fékbetét szettet keresek frontra. Lehetőleg újat, gyárit. Ha van valakinek ajánlatokat várom, normális áron.
THX!
20 927 59 73
Ha valakinek lenne eladó egy Repsol színű 2007 SC57 1000RR fejidom az nagyon jó lenne. Egy barátomnak kellene.
üdv
Bill
becman@freemail.hu
vegyél fel pls msnre
er007007@hotmail.com