Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy adtam:D Meghírdettem 2milkáért poénból, de nem tolongtak az érdeklődők Majd ősszel esetleg, akkor belefogok egy újRR projectbe... de nembizti mert msot annyira tetszik hogy áááá. Majd kaptok képeket.. szépítettem rajta kicsit
A telóba 10w-s olaj kell én castrol fork-oil-t használok.De szerintem a márkája annyira nem lényeg.
Jajjjjjjjjjjjj Elfelejtettem kérdezni..Csak nem eladtad a Cirberét? Van már valami helyette?Vagy milyen tervek vannak?Remélem azért maradsz a Hondánál!Honda4Ever
Üdv!
Hali Pray!
Köszi az infót!Nagyon király tényleg.Megnézem majd a Snoxnál
Hali! 2részes a kusim. Gerincpúpos. Fasza nagyon, ezelött is kusim volt csak kinőttem. Kurvajól lehet benn mozogni, nagyon kényelmes, faszán rádidomul motorozás közben. Csak jót tudok róla mondani és hát az egyik legbiztonságosabb ruha. Én ezt használtan vetetm, előző tulaja a Bajnokmotornál vette (Kéthely nevű település yamaha Bajnok). Előzőt énis náluk vettem. Am Shoxnál is lehet kapni asszem.

Mitől Limited a limited repsol?

Volt pár update a gépen, kaptok képet nemsokára
sikeresen szétszedtem az első teleszkópokat, már csak az a kérdésem maradt hogy milyen olajat vegyek bele, és milyen sűrűségűt
első teleszkópot akartam írni :D
Sziasztok.

Szedte már szét valaki közületek, a CBR 1000rr alső teleszkópjait, szimmeringet kellene cserélnem, és hogy belemerjek-e itthon vágni, a felső csizmából ha kiszedem a csavart akkor csat széthúzom vagy van még vele valami? És mennyi, és milyen minőségű olajat kell beletölteni?

előre is köszönöm

Zsolt
én a Ricsi Bontóban BP.-en szereztem be cuccokat.elég sok mindenjuk van
Szerbusztok

Hol lehet venni, rendeli, jó áron felnicsíkot, és pupos plexit?
Sajna tegnap összetörtem a vasat, remélem a biztosító fizetni fog......
Jobb oldali alsó idom, kellene nekem 2005-ös Repsolhoz.....
Farokidom, nyúlvánnyal, fejidom, első teleszkópok.
Tudna valaki segíteni?
Kösz.
Kösz az infót! Megnézzük azt is!
Szeva Pray

Néztem a fotógalériád,ismét nagyon sirály képeket raktál fel,mint mindíg..Grat!De lenne egy kérdésem.Láttam a börruhád Kushitani.
Szeretném megkérdezni,hogy hol merre hogyan mennyiért vetted?Hogy vagy vele megelégedve?1vagy 2 részes -e.
Nekem az álmom lenne a Kushitani Jizaj vagy egy K-0045XX..Természetesen Tricolor színben..Sajnos nem tudom hol lehet kapni ezt a márkát...Ha tudnál segíteni megköszönném.Üdv TakiRR
...nekem amikor nem töltött rendesen, (mert a fesszabályzónál volt kontakt hiba) csinálta ezt...jahh és sehol nem jelezte hogy nincs töltés...egyszer csak lemerült az aksi...
Az enyémbe relé van! Most kaptam egy tippet. Lehet testprobléma a kapcsolónál! Azt még nem néztem.. Lehet talán az!
hát nemtudom hogy a tiedben van e relé de az enyémben (04)a műszerfalba van beépítve..... .szal nemtudom lehet e javítani.
Sziasztok! Kérdésem lenne! Index problémám van! Azt hittem a relé az de kicseréltem és ugyanaz a jelenség! Nem villog csak sípol a relé mint valami repedt fazék! Mi a rák lehet ez? Kimérettem! A vezetékekkel minden rendben van. Direktbe relé nélkül minden működik! Valaki ért hozzá? Esetleg egy 2006os kapcsolási rajz valakinek? Előre is kösz!
Külföldi aukciós oldal?
Mi ez,e-bay?:D:D
Sziasztok. Tőletek erőlködött kb 19:30 körül valaki a hungária köruton? Én voltam a kék XX-el.....
Esetleg visszavágó?
Sziasztok

Valaki tudna nekem alkatrészt 2005 ös CBR 1000rr-hez?
Alsó villahíd kellene, bal oldali kapcsolók index fényszóró stb. Fejidom tartó, kuplung folyadék tartály.
Előre is köszönöm

Zsolt
Énis énis! én adok egy ezressel többet érte mint asera
Sziasztok,keresek power commandert 1000 rr-hez.Jelige:minél olcsóbb annál jobb!Viccet félretéve,sürgős!
Köszi
Prey, a hétvégén megvették a Commandert szóval már nem aktuális a dolog.