Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

35.000ft
A versenylábtartó ára 35.000ft
Mennyi az ára?
Sziasztok CBR 1000RR 2004-2007ig versenylábtartó eladó ha érdekel valakit 30/9786419
Szia,

van hozza par dolgom amit keresel (generatordekli, kormanysuly, valtopedal, hatso labtarto taposo resze) --- illetve ennel meg sokkal tobb is...

dobj egy mailt ha erdekel.

udv,
N.
Eladó tükör, 9000FT/pár
itten van
Köszi:)
na jól van! kend be hámosítóval majd meggyógyul! tudod mint a hülye gyerek a reklámban! soha ne legyen nagyobb bukásod azt kívánom! jobbulást a mocinak neked meg jó legózást!
Csittt:) Csak kicsit:) De ez bennevan a pályázásban:) 2 hét max 3 és megseláccikrajt
baz.. azt ne mond hogy taknyoltál a szépséggel!
Hali! Kellene 1-2 cucc 07es RRre. Baloldali blokkdekni (az a kis fém szar ami sérül ha csúszol:) ) Kormánysúly, hátsó lábtartó balos, váltopedál. Ha lenne valakinek ezek közül bármi... keressen meg lécci
Szia Juhász Dávid.
Azért ne add fel, motorozni jó, bár én most siklottam az első gumi miatt.Sok szerencsét.
már vissza adtam a motort szal :) mondtam hogy átkurtatok nem is 1x meg a láncot is lecseréltétek meg a müszakija is lejárt aztán azt mondták jövőre jár le mondjuk ez az én figyelmetlenségem volt szal vissza adtam a fenébe
hali-
A leírásod alapján nem semmi. úgy tűnik vallásos a cimbi és adót szed.legyen adásvételi, eredetvizsgád, nevedre biztosítás, neki nem kell leadni semmit. Ő az adásvételivel és aláírásával bizonyítja hogy eladta.
Szia

Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de engem gyári idomgarnitúra érdekel, de azért köszönöm.

Üdv
Küldtem mailt ismét!
Honda cbr 1000 rr 04-05ig keresek idomgarnitúrát lehetőleg repsol színben, de más szín is érdekelhet!

Bal oldalidom repsol színben ami a legjobban kellene...

Ajánlatokat árral és elérhetőséggel e-mailben várok roncsmotor@gmail.com-ra
Fantom olajeltűnés nekemis voltmár kb 8000km környékén. De azóta semmi baj. Castrol power1 et szereti és nem falja fel.
Szevasztok
Vettem egy cbr 1000f-et és aki eladta az csak használta a motort de és más nevén volt a motor szal üzemben tartója volt de ki fizette a motort a haverjának és lementem találkoztunk a tulajjal és ilyet mondott nekem hogy 20ezer-ért íralá adásvételit mondtam hogy nekem annyim van amennyi a motor több nincs kibaszott a haverjával is meg velem is mert 2x mentem már le érte és kitalálta a csávó mivel később íratom alá a motort hogy ha jövök le új adás vételit írni akkor aki használta a motort neki adom a 20-ast jó bele mentem de ugy voltam vele akkor hogy köszönöm szépen akkor bazd meg a motorodat de belementem mert 380-ba volt igy is a motor aztán írtunk nekem üzemben tartóit és mikor haza értünk néztük mondjuk ez az én figyelmetlenségem hogy a müszakija lejár 10 nap múlva na most haverok a következőt mondták írtunk 1 db adás vételit hogy én kifizettem a motort és hogy elvileg igy én át tudom íratni a motort és nem tudom hogy tényleg igy van de a tulajnak le kéne adni az adásvételit hogy át tudjam íratni meg a biztositást is le kell mondania nem? meg a másik mivel nincs pénzem most átíratni lehet halasztást kérni az okmányírodába vagy ilyesmi? amugy tudom hülye döntés volt baszakodni vele meg minden meg fejbe kell volna baszni az ürgét dehát ugy voltam vele hogy elhozom ha már 2x mentem le amugy a motor 360ezer volt fix árba ja és nem engedett pedig 2x voltunk elöször el is vittük volna csak hát ja a fasszi nem érte el az igazi túlajt 5000-et kidobtam benzinre ja és még tankolnom is kellet a motorba sajnos egyedül voltam és nem vok egy 2 ajtós szekrény szal ehez mit szóltok meg az okmányos haladékos dolgot írjátok meg mit tudtok róla ja és ne csak finoman osszatok le
1,6ért volna egy cegléden.. holnap megyek egy próbakarimát aztán meglássuk.. Mondjuk olvastam váltóproblémákról meg fantom olaj eltűnésekről De majd a gyakorlat megmutatja.. megmondom őszintén hogy szutyukisoktól hallottam már horror árú gyertyákról és aranyárban lévő olajról ami nélkül nem honda a honda
Gecijócucc! Eltántorodtam az eladásától énis nembánodmeg!
ha jól tudom nagyonn bevált szerkezet a 06-07
a kartelgáz belever az indexbe ha betekered a kondenzátor állító támasztékát a vízpumpába! de ez olcsón javítható! .......................................................................
.......................................................................
...................................nagyon jó tipust választasz ha megveszed!
Üdv! Tudja valaki hogy a 07-es RR-nek van valami gyermekbetegsége vagy nyűgje amire figyelni kéne vételkor?