Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtud valaki véletlen sérült új RR-t occsóér?
Hello! Nekem is van egy olyan álltalad keresett eladó vasam! Adatlap/hirdetéseim! Ja az ár irányár!
Nekem van! Nézdmeg adatlapomon / hírdetéseim közt!
fiatal kevés km-el keresek 1000-es sportmotort cbr, gsxr, r1... ha van itt vkinek 2007-es jó állapotú kevés km-el rendelkező motorja az írjon!
Ebay-en minden pontosan a fele ár mint amit írtál:)
Gyárilag a K&N bevan, de sztem látod ezen is, h bevan-e vagy nincs. Amúgy ha nincs, akkor arról az oldaláról kell AHONNAN megy a levegő...
Helyesbítek PC3!
Eladó egy CBR1000RR 2004-2007-ig jó PC4 USB-s Power Commander, minden gyári cuccával.
Ár: 45e Ft....
Ha érdekel írj: tomi81@vnet.hu
Ciao! Help pls. ! Új sportlégszűrőt (DNA) kívülről vagy belülről kell belocsolni olajjal , vagy sray-zni lehet csak óvatosan . Vagy nem kell olajozni , gyárilag be van ?
sziasztok! Van egy bal alsó karcos oldalidomom a 2005-ös Repsolhoz...és egy gyári kipufogóm összekötő csővel... ha érdekelne valakit,itt megtalál. :)
Az "eredetinél" pontosabb helye / helyesebb rendje szerintem nem lehet...
Vettem egy új 09-es Repsol RR-t.kaptam hozzá egy csomó matricát/michelin,bridgestone,ngk,rk,brembo,stb,stb./akkor még nemakartam felragaszteni őket,de mostanra már valami optikailag hiányzik a motor aljáról.Túl sötétnek találom igy.Azt nem tudom,hogy pontosan hová ragasszam fel őket.Van mindegyiknek pontos helye? Idáig amiket néztem még mindegyiken máshogyan volt. Én úgy akarom -ahogy annak lennie kell!
a vákum nállam is okés végre!igazából nemtom mi lehetett a cső nem volt megtörve csak kicsit behajolva.ennyi lett volna vajon?! mind1 mostmár jó!

a karon levo tekerovel a kar tavolsagat allitod be

esetleg legtelenit(te)sd le a (a blokknal van a legtelenitocsavar)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Van egy 04-es cbrünk. Pár napja kezdte, ha egyesbe teszed nagyon hangosan veszi be, de ez előtt nem volt ennyire hangos. Nem tudja valaki véletlenül hogy mi lehet a baja? Esetleg a kuplung karon kéne állítani azzal a tekerővel? Most 5-ösön van. Előre is köszi!
Vákum probléma is megoldva . Oda csípették a tank alsó pereméhez a csövet .
Sziasztok!Érdekelne valakit még ilyesmi? Én most akarok rendelni,de akkor lehet hozatok többet (külföldről)
Kuplunk+fékkar (04-07) 16700ft
Hátsólmpa beépített index-el (E betűs) 15600ft
Bukógomba (04-05) 14800ft

Sziasztok egy nagyon zsír állapotú Arrow dobról van szó képet sajnos nem tudok róla küldeni de alig használt!Telcsi számom fent van!
Igen 3000 alatt halott, de ez szinte minden erős sportmotorra igaz.
neked mennyit eszik naggyabol?es milyen temponal?
az enyem 4000 (3500)alatt nem nagyonn szeret menni .... és a tiéd?
Ja és a HESD. Eddig semmi meglepetést nem okozott (le is kopogtam gyorsan ) és láthatatlanul dolgozik.
Nekem 24e km van benne és semmi gondja. Kicsit a kuplung környékén zörög valami de nem vészes az sem. A melegedés meg csak akkor jön elő ha sokat mész lámpától lámpáig, amúgy 79fokon megy tartósan. A váltóm is tökéletes.
Az elektromos hibák, pl generátor már az előző RR-eknél is próblémás lehetett....ez van. Tény hogy kicsivel többet eszik mint a 929, de ezen ugye dupla befecskendezés van szóval ha húzod neki biztos többet kajál valamennyivel.
HESD: hasonló rossz tapasztalata valakinek ? Mástól is hallotam már...
Sziasztok ! elore is szeretnek szolni h nem veszekedni akarok se ocsarolni.ez az en tapasztalatom (sajnos)... es remelem senkinek nem lessz akkora "szerencseje" mint nekem az enyemmel. .
2 haveromnak is ez a modell van amiken meg mindig csak 9000km van es zsir ujakat vettek-de nagy kulombseget nem vettem eszre az enyemhez viszonyitva.
Szoval :sokat eszik,nagyonn melegszik,rángat a valto (olyan holt jateka van)-ami nagyonn idegesito amikor bedolve mesz 1 kanyarban es korigalni kell,a szerias iranyjelzo nem rugalmas es ha elakad kitorik az idom (nekem mar 2x sikerult).a HESD bizti mukodik nagy sebessegnel de engem majdnem kipofozott kanyarbol kifelé 2-3as ban .
Amikor alkatreszeket hajtottam tobben is mondtak hogy a 04-05 os nem valt be .-ezeket mondtak (sokat eszik,valto problemas,generatos kiégés,fotengely csapagy,dugattyu deformacio.)es teny h eleg sokmindenhez hozzanyultak a 06-07 es modellnel.
Ennek ellenre birom a gepet.jo a futomuve es a fekei!es mar rakjak ossze vegre ez enyemet is remelem fasza lessz
Mindenkinek problema mentes motorozast es sok vidam km-t kivanok
Remélem! Várom az eredményt!