Ciao! Help pls. ! Új sportlégszűrőt (DNA) kívülről vagy belülről kell belocsolni olajjal , vagy sray-zni lehet csak óvatosan . Vagy nem kell olajozni , gyárilag be van ?
Vettem egy új 09-es Repsol RR-t.kaptam hozzá egy csomó matricát/michelin,bridgestone,ngk,rk,brembo,stb,stb./akkor még nemakartam felragaszteni őket,de mostanra már valami optikailag hiányzik a motor aljáról.Túl sötétnek találom igy.Azt nem tudom,hogy pontosan hová ragasszam fel őket.Van mindegyiknek pontos helye? Idáig amiket néztem még mindegyiken máshogyan volt. Én úgy akarom -ahogy annak lennie kell!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Van egy 04-es cbrünk. Pár napja kezdte, ha egyesbe teszed nagyon hangosan veszi be, de ez előtt nem volt ennyire hangos. Nem tudja valaki véletlenül hogy mi lehet a baja? Esetleg a kuplung karon kéne állítani azzal a tekerővel? Most 5-ösön van. Előre is köszi!
Sziasztok!Érdekelne valakit még ilyesmi? Én most akarok rendelni,de akkor lehet hozatok többet (külföldről)
Kuplunk+fékkar (04-07) 16700ft
Hátsólmpa beépített index-el (E betűs) 15600ft
Bukógomba (04-05) 14800ft
Nekem 24e km van benne és semmi gondja. Kicsit a kuplung környékén zörög valami de nem vészes az sem. A melegedés meg csak akkor jön elő ha sokat mész lámpától lámpáig, amúgy 79fokon megy tartósan. A váltóm is tökéletes.
Az elektromos hibák, pl generátor már az előző RR-eknél is próblémás lehetett....ez van. Tény hogy kicsivel többet eszik mint a 929, de ezen ugye dupla befecskendezés van szóval ha húzod neki biztos többet kajál valamennyivel.
Sziasztok ! elore is szeretnek szolni h nem veszekedni akarok se ocsarolni.ez az en tapasztalatom (sajnos)... es remelem senkinek nem lessz akkora "szerencseje" mint nekem az enyemmel. .
2 haveromnak is ez a modell van amiken meg mindig csak 9000km van es zsir ujakat vettek-de nagy kulombseget nem vettem eszre az enyemhez viszonyitva.
Szoval :sokat eszik,nagyonn melegszik,rángat a valto (olyan holt jateka van)-ami nagyonn idegesito amikor bedolve mesz 1 kanyarban es korigalni kell,a szerias iranyjelzo nem rugalmas es ha elakad kitorik az idom (nekem mar 2x sikerult).a HESD bizti mukodik nagy sebessegnel de engem majdnem kipofozott kanyarbol kifelé 2-3as ban .
Amikor alkatreszeket hajtottam tobben is mondtak hogy a 04-05 os nem valt be .-ezeket mondtak (sokat eszik,valto problemas,generatos kiégés,fotengely csapagy,dugattyu deformacio.)es teny h eleg sokmindenhez hozzanyultak a 06-07 es modellnel.
Ennek ellenre birom a gepet.jo a futomuve es a fekei!es mar rakjak ossze vegre ez enyemet is remelem fasza lessz
Mindenkinek problema mentes motorozast es sok vidam km-t kivanok
Ár: 45e Ft....
Ha érdekel írj: tomi81@vnet.hu
a karon levo tekerovel a kar tavolsagat allitod be
esetleg legtelenit(te)sd le a (a blokknal van a legtelenitocsavar)
Lenne egy kérdésem! Van egy 04-es cbrünk. Pár napja kezdte, ha egyesbe teszed nagyon hangosan veszi be, de ez előtt nem volt ennyire hangos. Nem tudja valaki véletlenül hogy mi lehet a baja? Esetleg a kuplung karon kéne állítani azzal a tekerővel? Most 5-ösön van. Előre is köszi!
Kuplunk+fékkar (04-07) 16700ft
Hátsólmpa beépített index-el (E betűs) 15600ft
Bukógomba (04-05) 14800ft
az enyem 4000 (3500)alatt nem nagyonn szeret menni .... és a tiéd?
Az elektromos hibák, pl generátor már az előző RR-eknél is próblémás lehetett....ez van. Tény hogy kicsivel többet eszik mint a 929, de ezen ugye dupla befecskendezés van szóval ha húzod neki biztos többet kajál valamennyivel.
2 haveromnak is ez a modell van amiken meg mindig csak 9000km van es zsir ujakat vettek-de nagy kulombseget nem vettem eszre az enyemhez viszonyitva.
Szoval :sokat eszik,nagyonn melegszik,rángat a valto (olyan holt jateka van)-ami nagyonn idegesito amikor bedolve mesz 1 kanyarban es korigalni kell,a szerias iranyjelzo nem rugalmas es ha elakad kitorik az idom (nekem mar 2x sikerult).a HESD bizti mukodik nagy sebessegnel de engem majdnem kipofozott kanyarbol kifelé 2-3as ban .
Amikor alkatreszeket hajtottam tobben is mondtak hogy a 04-05 os nem valt be .-ezeket mondtak (sokat eszik,valto problemas,generatos kiégés,fotengely csapagy,dugattyu deformacio.)es teny h eleg sokmindenhez hozzanyultak a 06-07 es modellnel.
Ennek ellenre birom a gepet.jo a futomuve es a fekei!es mar rakjak ossze vegre ez enyemet is remelem fasza lessz
Mindenkinek problema mentes motorozast es sok vidam km-t kivanok