na én vágom a helyzetedet! Itt is csak lestek a benzinkúton mikor lenyitottam aztán szólt akkorát...az este leszedtem a tankot de nem volt a szellőzőjével semmi.majd jövő 7en +nézi 1szaki aztán remélem +oldódik!
Szóval azért nem írtam le mert azóta se hiszi el nekem senki csak aki látta és hallotta a durranást. A probléma oka az volt , hogy a riasztó miatt sokszor vettem le a pozitív sarut és mikor végleg visszaraktam lehet nem húztam meg jól és fellazult ! Néha szaggatott ez miatt a motor . Elejében ritkán , utána sűrün.
Akkor volt ez a túlnyomás ! Azóta sem értem mitől !
Majd írd meg neked mi volt !
Most egy kis vákum van , valószívű oda van csípetve a szellőző cső .
charlie!
mi volt végülis a tankproblémádra a +oldás? a szellőzője? mer tegnap én is tankoltam volna aztá akkorát rák.rt az ujjamra a tanksapka h nemigaz!
Sziasztok ha netalántán érdekelne valakitt egy 1000rr egy sport dob akor nálam van egy kiss esztétikai hibával de ha fel van rakva akor nem látszik! 06 30 902-3361!
Nézd meg a tanksapkát,van rajta egy kicsi szellőző furat,(ha így hivják)amin keresztül szívja a levegőt a tankba.Lehet az tömődött el.Egy havernak volt ilyen a sradján,és mindíg megállt a motor.Kinyitotta a tanksapkát,visszacsukta,és ment a motor.
helló fireblade -esek ha valakinek van 2004-2008ig hátsó ülése (lehet szakadt is át lesz húzva) illetve hátsó idoma karcos sérült de használható állapotban van az jelezze ..... én vagyok a vásárló!
Sziasztok! A segítségeteket kérném, mivel most állok motor vásárlás előtt és mindenféleképpen Honda cbr 954 2003-as jöhet csak számításba! Ki is néztem egyet és ezzel kapcsolatban fordulok hozzátok!
Milyen (típus)hibái vannak ennek a szériának, illetve mi az amire figyeljek oda vásárláskor? Azt hallottam, hogy a 2002-es széria előszeretettel dobálja ki a másodikat erős húzatásnál, de ezt a hibát állítólag 2003-ra kiküszöbölte a nagy H! Ami biztos, hogy a legközelebbi Honda szalonba elviszem egy állapot felmérésre, de ettől függetlenül minden tapasztalatotok érdekel a géppel kapcsolatban! Más motoros társak próbálnak lebeszélni erről a típusról(nyomós indok nélkül), de egyelőre hajthatatlan vagyok, mivel több éves álmomról van szó. Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!
Hello ! Valaki motorja (2005-ös) csinálta már ,hogy 8-10 e fordulat körül elveszi a tüzet mintha leálítanád piros hiss led világít , majd ugyanúgy megy . Ezt nem mindig csak néha . Mi lehet ? Ja ebben van egy gyári riasztó ! Help pls.!
Akkor volt ez a túlnyomás ! Azóta sem értem mitől !
Majd írd meg neked mi volt !
Most egy kis vákum van , valószívű oda van csípetve a szellőző cső .
mi volt végülis a tankproblémádra a +oldás? a szellőzője? mer tegnap én is tankoltam volna aztá akkorát rák.rt az ujjamra a tanksapka h nemigaz!
Hány havi törlsztőrészlet van még a motorodon?
Milyen (típus)hibái vannak ennek a szériának, illetve mi az amire figyeljek oda vásárláskor? Azt hallottam, hogy a 2002-es széria előszeretettel dobálja ki a másodikat erős húzatásnál, de ezt a hibát állítólag 2003-ra kiküszöbölte a nagy H! Ami biztos, hogy a legközelebbi Honda szalonba elviszem egy állapot felmérésre, de ettől függetlenül minden tapasztalatotok érdekel a géppel kapcsolatban! Más motoros társak próbálnak lebeszélni erről a típusról(nyomós indok nélkül), de egyelőre hajthatatlan vagyok, mivel több éves álmomról van szó. Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!
Üdv.: Egy leendő 954 tulaj
Őt kérdezd meg, lehet megvan neki még...