Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva srácok! valaki nem tud ócsón hátsó ülést lehet szakadt is! gyakorlatilag elég az alapja is! az csajszinak lesz és úgy is át lesz szivacsozva! a gyári nagyon kemény! de miatta az eredetit nem cseszem el! pacuha9@citromail.hu
Skacok! ma este HONDA rock koncert lesz a lomposfarkas-ban! a hangszereken magyar motorversenyzők fognak zenélni 20:00-tól a Fiumei út elején lévő bulihelyen!
Ahham, értem. Köszi srácok. Akkor marad a PC:)
Ez egy átb...s. A motor elektronikáját kb. úgy veri át, hogy hidegebb levegőt szimulál, mint a valóságos, ezért több benzint adagol, mint amennyi adott hőmérsékleten kellene. Csak azt nem tudja, hogy az ideális égéshez mennyi is kell. A téged átb...s pedig az, hogy ez a szerkezet pár, olcsó ellenállással működik, mint a powerboxok általában. Szerintem felejtős...
Szia Pray,
már nézegettem én is ezt a kütyüt, de nem nagyon bízok meg benne.
Angoloknál volt, h 10 fontot nem adtak érte...
Sztem valami előre programozott kütyü lehet, amivel az előgyújtást lehet állítani. Inkább jobban bíznék egy régebbi soros PC-ben...
Ha nem hozná be a linket akkor itt egy másik:
http://www.1000rr.net/forums/s...
Nitro X Fuel Commanderről lenne szó
Sziasztok! véleményt szeretnék az alábbi termékről. szerintetek?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Köszönöm!bár még nem tudom:( de remélem megtalálom az "igazit"...és írok....
Az alkatrészárakat kimondotan yamahára írtam, honda alkatrész árakkal, még nem vagyok tisztába. Párom, és Apósom yamaha szalont üzemeltet szegeden (Yamaha Kalmár) onnan az infó.
De sajnos a minőséget meg kell fizetni.
Hmmm...nem nagyon vagy tisztában az árakkal.
Hondánál egy idomcsavar 5-600Ft, Suzukinál 200-300Ft...
Most vettem párat, onnan tudom...
Hali.

Maradj az R1-nél. Szerinem...
Mióta a yamaha jelentősen csökkentette az alkatrészek árát, így semmivel sem drágább, mint pl, Honda, Suzuki.
Minőségben, kidolgozottságban simán odaver bármelyik suzukinak.
Nagyon jó választás lehet még a cbr 1000rr-is.
Az a lényeg, hogy ne agyonvert széttuningolt sokkilóméteres motort vegyél. A használtautón vannak gyári állapotúak, kevés km-el.
Én nem mondom,h mit vegyél,de az újabb cbr1000reknek jó a szélvédelme magasabbaknak is.Mindenképpen próbálj ki több márkát is mielőtt megveszed .
2méteres gyerek egy zx6ososn nem gondoltad komolyan ,és majd a térdével kormányoz .
zx10r

de én ezrest nem vennék!
zx6rr !
A 954RR valóban nagyon kicsi a hűtője. Konkrétan kisebb mint a 750K4-é. Úgy rémlik. Alkatrészárban a Yamaha a Hondához hasonló. Kurva drága.
Akkor GSX-R1000 K4...

1. 954 iszonytkurvakényelmetlen, és pici...
2. 1000RR fasza, de az ár(drága) + a teljesítmény(kevés) + alkatrész ára(drága) nem reális, és nem tudsz hova pakolni bele...
3. R1 olajtemető, meg yamahát nem vennék...

GSX-R 1000 K4 második szériás(első a K3) kényelmes, erős, olcsó, van hely az ülés alatt, olcsó hozzá minden...
sziasztok.szeretném a segítségetek kérni.most állok motorvásárlás előtt és nem tudok dönteni.annyi mindent olvastam ill.hallottam már mindegyikről,hogy lassan szétesik a fejem...:) 3 motor maradt a szűrőmben.a lényeg,hogy 1000-es legyen ill el is férjek (194cm-vagyok).1 honda cbr 954rr(azt hallani könnyen melegszik)........2 honda cbr 1000rr(elég borsos az ára éa melegszik) 3 yamaha r1(ez jó lenne de tán eszi az olajat)...a gsxr-ek sajna kicsik és csak sportmotor jöhet szóba 2003-tól....SZERINTETEK?köszönöm...sziasztok
Bocsi , megkaptam csak valamiért spam -ként jött és így nem vettem észre.
valaszoltam meg tegnap a mailre, megkaptad?
Ja kifelejtettem:Cbr 1000 RR 04-05 06-07-hez jó a plexi tuti, meg a kipu is +600RR 04-06, a légszűrőnek nézz utána 1000 RR 04-05 be tuti, de lehet hogy 06-07-be is...
Szevasztok RR-esek!

Motoreladás miatt a következő extrák maradtak amiket eladnék...
- Arrow titán dob összekötő csővel, rugókkal, tartókkal, bilincsekkel (csak fel kell rakni) 65-ezer Ft
- K&N sportlégszűrő Kb 10.000km használtam 17.000 Ft (új ára 29.000 Ft )
Puig púpos füst plexi (2000km- használt) 18.000 Ft (új ára 25.000 Ft volt)
Az árak minimálisan , és ésszel de alkuképesések...
0670-530-52-26
Ment privátban!
Szia, igen 2004-2007-es gyari, amit a kepen latsz annak az ara 15e Ft. (ket konzol+1 taposo) udv,N.
OK.Ez a rávaló gyári? Ára?