szeva srácok! valaki nem tud ócsón hátsó ülést lehet szakadt is! gyakorlatilag elég az alapja is! az csajszinak lesz és úgy is át lesz szivacsozva! a gyári nagyon kemény! de miatta az eredetit nem cseszem el! pacuha9@citromail.hu
Skacok! ma este HONDA rock koncert lesz a lomposfarkas-ban! a hangszereken magyar motorversenyzők fognak zenélni 20:00-tól a Fiumei út elején lévő bulihelyen!
Ez egy átb...s. A motor elektronikáját kb. úgy veri át, hogy hidegebb levegőt szimulál, mint a valóságos, ezért több benzint adagol, mint amennyi adott hőmérsékleten kellene. Csak azt nem tudja, hogy az ideális égéshez mennyi is kell. A téged átb...s pedig az, hogy ez a szerkezet pár, olcsó ellenállással működik, mint a powerboxok általában. Szerintem felejtős...
Szia Pray,
már nézegettem én is ezt a kütyüt, de nem nagyon bízok meg benne.
Angoloknál volt, h 10 fontot nem adtak érte...
Sztem valami előre programozott kütyü lehet, amivel az előgyújtást lehet állítani. Inkább jobban bíznék egy régebbi soros PC-ben...
Az alkatrészárakat kimondotan yamahára írtam, honda alkatrész árakkal, még nem vagyok tisztába. Párom, és Apósom yamaha szalont üzemeltet szegeden (Yamaha Kalmár) onnan az infó.
De sajnos a minőséget meg kell fizetni.
Maradj az R1-nél. Szerinem...
Mióta a yamaha jelentősen csökkentette az alkatrészek árát, így semmivel sem drágább, mint pl, Honda, Suzuki.
Minőségben, kidolgozottságban simán odaver bármelyik suzukinak.
Nagyon jó választás lehet még a cbr 1000rr-is.
Az a lényeg, hogy ne agyonvert széttuningolt sokkilóméteres motort vegyél. A használtautón vannak gyári állapotúak, kevés km-el.
1. 954 iszonytkurvakényelmetlen, és pici...
2. 1000RR fasza, de az ár(drága) + a teljesítmény(kevés) + alkatrész ára(drága) nem reális, és nem tudsz hova pakolni bele...
3. R1 olajtemető, meg yamahát nem vennék...
GSX-R 1000 K4 második szériás(első a K3) kényelmes, erős, olcsó, van hely az ülés alatt, olcsó hozzá minden...
sziasztok.szeretném a segítségetek kérni.most állok motorvásárlás előtt és nem tudok dönteni.annyi mindent olvastam ill.hallottam már mindegyikről,hogy lassan szétesik a fejem...:) 3 motor maradt a szűrőmben.a lényeg,hogy 1000-es legyen ill el is férjek (194cm-vagyok).1 honda cbr 954rr(azt hallani könnyen melegszik)........2 honda cbr 1000rr(elég borsos az ára éa melegszik) 3 yamaha r1(ez jó lenne de tán eszi az olajat)...a gsxr-ek sajna kicsik és csak sportmotor jöhet szóba 2003-tól....SZERINTETEK?köszönöm...sziasztok
Ja kifelejtettem:Cbr 1000 RR 04-05 06-07-hez jó a plexi tuti, meg a kipu is +600RR 04-06, a légszűrőnek nézz utána 1000 RR 04-05 be tuti, de lehet hogy 06-07-be is...
Motoreladás miatt a következő extrák maradtak amiket eladnék...
- Arrow titán dob összekötő csővel, rugókkal, tartókkal, bilincsekkel (csak fel kell rakni) 65-ezer Ft
- K&N sportlégszűrő Kb 10.000km használtam 17.000 Ft (új ára 29.000 Ft )
Puig púpos füst plexi (2000km- használt) 18.000 Ft (új ára 25.000 Ft volt)
Az árak minimálisan , és ésszel de alkuképesések...
0670-530-52-26
már nézegettem én is ezt a kütyüt, de nem nagyon bízok meg benne.
Angoloknál volt, h 10 fontot nem adtak érte...
Sztem valami előre programozott kütyü lehet, amivel az előgyújtást lehet állítani. Inkább jobban bíznék egy régebbi soros PC-ben...
http://www.1000rr.net/forums/s...
Nitro X Fuel Commanderről lenne szó
na most
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
De sajnos a minőséget meg kell fizetni.
Hondánál egy idomcsavar 5-600Ft, Suzukinál 200-300Ft...
Most vettem párat, onnan tudom...
Maradj az R1-nél. Szerinem...
Mióta a yamaha jelentősen csökkentette az alkatrészek árát, így semmivel sem drágább, mint pl, Honda, Suzuki.
Minőségben, kidolgozottságban simán odaver bármelyik suzukinak.
Nagyon jó választás lehet még a cbr 1000rr-is.
Az a lényeg, hogy ne agyonvert széttuningolt sokkilóméteres motort vegyél. A használtautón vannak gyári állapotúak, kevés km-el.
de én ezrest nem vennék!
zx6rr !
1. 954 iszonytkurvakényelmetlen, és pici...
2. 1000RR fasza, de az ár(drága) + a teljesítmény(kevés) + alkatrész ára(drága) nem reális, és nem tudsz hova pakolni bele...
3. R1 olajtemető, meg yamahát nem vennék...
GSX-R 1000 K4 második szériás(első a K3) kényelmes, erős, olcsó, van hely az ülés alatt, olcsó hozzá minden...
Motoreladás miatt a következő extrák maradtak amiket eladnék...
- Arrow titán dob összekötő csővel, rugókkal, tartókkal, bilincsekkel (csak fel kell rakni) 65-ezer Ft
- K&N sportlégszűrő Kb 10.000km használtam 17.000 Ft (új ára 29.000 Ft )
Puig púpos füst plexi (2000km- használt) 18.000 Ft (új ára 25.000 Ft volt)
Az árak minimálisan , és ésszel de alkuképesések...
0670-530-52-26