Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, nekem van egy gyari dobom, 15e-ert a tied.

udv.N
Szia, van egy ilyen kombom...:
Sziasztok elado egy ujj CBR 1000RR fekete pupus plexi a 08 modeltol
Ara 10e Ft.
Hali!
Tud valaki olajnyomásmérő gombát 2006 cbr 1000rr-hez?
Tényleg jó hangja van így.Mondjuk szerintem olyan 50-ért már biztos lehet venni hozzá valami sportdobot db killerrel.De te tudod.A videóban azt mondja el hogy hogyan is működik szelep,meg hogy hol található a motor ami vezérli.Kiveszed a 3 csavart amit mutat a videóban,hogy hol van,aztán óvatosan leveszed a burlkolatot.Meglátod azt a fehér tárcsát amibe be van akasztva a bowden,elforgatod a motor eleje felé,tehát jobbra.Kiakasztod a bowdent,és visszaforgatod a tárcsát abba a pozicióba ,ahol előtte volt,és ennyi.
Sziasztok !
Köszönöm a válaszokat segítség gyanánt kellene a mértei a dobnak, csak erre lettem volna kiváncsi.Na persze ha csak dobot vennék magába az mibe kerül( ha csak dobja van valakinek) .Motorépités előtt álok és arra kellene a méretek hogy elfér e meg nem e nézne ki hülyén alatta a dob.Köszönöm a segitséget.
Igen, nekem az van! Új.
Nekem van rendszerem....
Hát kösz ! Ma reggel megnéztem , mert tegnap levettem a pozitívot , de sajnos nem felejt ...
Szirénázik...
Igen, az elég kevés. Bár ha lítium elem, akkor abban pontos feszültség szokott lenni, de ha meg is terheled, nem szabad ennyit esnie. Gyárilag volt kiegészítőként kapható riasztója a Hondának. Ahhoz még nem láttam én sem leírást.
Köszi . Szerdán vettem a gépet . Át is írattam egyből . Az elem 6 volt-os . 5,9 van benne terhelésen pedig 5,6 . Ez lehet kevés . Valószínű gyári cucc , de nem találok hozzá leírást . A motor olasz .
Lehet elemet kéne cserélned benne...
Lehet lopott?
Lehet gyári Honda kiegészítő?
Van pár lehet...
Ismeri valaki a képen látható riasztó tipust ? Szirénázik a motor gyujtáson és nem indul . Benzinpumpa sem dolgozik . Gombokra nem reagál , lehet el van hangolódva ,. Sürgős lenne .
Hátsó lábtartót keresek konzolostól .
Sziasztok!
Van e valakinek itt a fórumon Yoshi rs5 dobja?
Nekem a gyári dob tetszik,és amikor nyitva van a szelep tetszik a morgós hangja.Nekem nem is kell attól hangosabb.Megfelelne.
Amiket meg kínálnak nem tetszenek.Drágák is és Szerintem annyival nincs jobb hangjuk,hogy annyit megérjenek.
Valamelyik amerikai fórumon én is olvastam,hogy a szervomotoron a bowdent kilehet akasztani,és akkor nyitva marad a szelep úgy,hogy nem jelez hibát.A gond csak az hogy google fordítóval fordítottam le a szöveget.-----és nem egészen volt világos.
Vegyél rá egy nyitott csövet,a gyárit meg rakd el a szekrénybe.A vezérlő motort hagyd fent ,a bovdeneket meg szedd le róla.Én így csináltam.Ha lekötöd a motort,hibát fog írni.
2006 1,59M ha valakit érdekel,csere is
Ez nem olyasmi szelep mint a yamaháknál az exup? Mert ott valami nyomaték erő növelés miatt is van beépítve az alsó tartományban, ha jól tudom. De végül is ha erre nincs szükség, akkor jó a nyitott állapot, mert nem fojt.....
Így van, a csatlakozószéthúzást hagyd ki. A bovdent ki lehet akasztani, csak szét kell szedni a műanyag házat. Asszem. . .
Szerintem úgy hibát fog jelezni. Egy kis szerelgetéssel viszont biztos kiköthető a bovden....
2008-09-es CBR 1000 RR - en meglehet oldani,hogy a gyári kipufogóban lévő szelep állandóan nyitva maradjon?Valahol azt olvastam,hogy az csak azért van hogy a zajszint ne haladja meg az uniós előírásokat.
Én arra gondoltam,hogy a szervomotor csatlakozóját széthúznám,mikor a szelep nyitott állapotban van.
Havernak raktunk a gixerre......elég jó lett.
Szia,
Mindkét oldali, de sajnos elkelt.
Üdv.:
K. István