Teljesen új utángyártott, de nagyon szép kivitelezés 140.000 kompletten. Azt nem tudom, hogy az üléspúp kompatibilis e, de gondolom nem. Te 2006-osat írtál.
Yamo! Nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem nem cseréli el senki a HRC-s idomjait feketére. Viszont ha matrica kell, vagy profi fényező abban tudok segíteni. Üdv.
Igen tudom, sőt matricát csináltatni is lehet ugyebár, de ha valaki megunta a HRC fényezését és mondjuk el szeretné cserélni egy feketére az a jó buli, és olcsó nem? :)
A HRC matricaszettet meg lehet venni külön is Honda bácsitól...A többi meg tényleg csak egy fényezö...De mondjuk,hogy megéri -e az más kérdés...Mert a matricáknak is borsos áruk van!
Sok sikert!
Csak azon kacagtam, hogy egy kalap alá veszed a Pentium I-est az I7-el. Közérthetően a jucie box kb. annyit tud mint a gsx-r-ek gyári elektronikája. Az is 3 sávban írható talán 5-10%-eltéréssel.
Szóval tudásban meg sem közelítik egymást. Ha meg 105-ös üzemanyaghoz akarod állítani a mocit akkor alapból szóba sem jöhet.
A TB cuccok minőségével nincs semmi baj de azért nézd már meg melyik élvonalbeli csapat megy mondjuk TB kipufogórendszerrel bármelyik bajnokságban. IDM, BSB, WSBK stb.
Pedig ha el akarsz adni nekem valamit, akkor biza megkell győznöd arról hogy a tiédet vegyem meg. Én annyit mondtam hogy ennyi pénzért van juice box is, tehát ugyanazon az áron 2 lehetőség. Egyiket sem ismerem pontosan viszont a two bros se gyárt szar cuccokat így úgyvélem jogosan vetettem fel lehetőségként. Neked több ismereted van róluk, ezt megosztottad, köszönöm. Ígymár nekemis mindjárt több ismeretem vna a dolgokról. Jelenleg viszont nemáll rendelkezésemre ekkora likvid ezköz, amint meglesz szólok:)
Valamit félre értettél.. én nem akarlak meggyőzni...
Aki egyből elhisz mindent, az vagy bízik abban, aki ezeket mondta neki és akkor vegye meg ott, vagy pedig túl naív és átakarják baxni...
Power Commander - injektorállító modul
Ezzel lehet az üzemanyag mennyiséget beállítani a motornak
Ignition Module - gyújtásállító modul
Ezzel lehet a gyújtást (elő/utógyújtás-t) beállítani a motornak
QuickShifter - gyorsváltó
Ezzel lehet kuplungolás és gázelvétel nélkül váltani
Ha a Two Brothers Juice Box rugalmasabb és több benne a variációs lehetőség, mint a Power Commandernek, akkor te tényleg azt vedd meg!
Igy durván utánaszámolva 120.000 állítási lehetőség van a PC-ben, aminek kb a századát se éri el a Juice Box.
Melelsleg csak egy mondat a hivatalos honlapjukról:
"Uses carburetor tuning logic for easy to understand fuel adjustments."
Számomra ez azt jelenti, hogy alul, középen és felül leht állítani, ami 3 tartományt jelent, ellentétben a PC 250 fordulatonkénti (kb 50) tartományával szemben.
És akkor még nem is beszéltünk a gázállásokról, amit ugye egy karburátornál nem lehet állítani.. ha ezt a logikát követjük.
De aki neked ezeket az okosságokat mondta a Juice Boxszal kapcsolatban, az is nagyon ért hozzá vagy kurvára elakarja adni neked...
...és szeritnem vedd is meg....
Nemvagyok otthon annyira ilyen téren, felvilágosíthatnál:) Drasztikus lenen a különbség a kettő közt? A TwoBros terméke ha jóltudom kicsit rugalmasabb, több a variációs lehetőség.
Mennyiért adnád a bukógombát?
Ez csak az egyik oldali vagy komplett mindkét oldali?
Zsolt