de mééééééér neeem? jaj de nehéz veled! hát hogy lehet így vásárolni!? válságban a haza! feltörtem a malackát és 45pííz van benne! a malac intenzíven van miattad! persze nincs tb kártyája! tehát az is az én kőőőcsséégem! úgyhogy adjadmárideannyiért mer ÁLDOZATOKKAL JÁR a shoppingolásom! az asszonyka seprű pénzéhez meg nem merek nyúlni! mer elátkoz a banya!
sziasztok!boldog karácsonyt és rengeteg locsolót! nincs véletlenül valaki akinek van 2005rr -hez power comandere és esetleg még jó is és pont el is szeretné adni nem túl drágán! mert hogy én vagyok a vásárló!
Gondolom sokan Autóra cserelnék motorjukat a rossz idő beáéétával. Nekik szánom ajánlatom VW Golf-om motorra cserélném vagy beszámítanék motort. 2006 évi vagy újabb gyártású motorokat keresek. Ha valakit érdekel a dolog a mellékelt e-mail címen tud érdeklődni !
Nem is 200km/h-val ment,hanem legalább 300-al!
Nem élvezi a kis sebességet!
Engem ezért néz hülyének,mert túrára használom a motort,meg még nem akarok meghóni!
Hello!
Nekem volt 929-esem.Átlagban 6,5-7 liter között volt a fogyasztás.mondjuk nem probléma vele megetetni a 9-10 litert is.
Ha viszont spórolósra fogja az ember akkor talán-talán 5,5 literrel is el lehet vele menni.Persze csak FINOMAN.A tartály állítólag 18 literes,de én már tankoltam bele 19 litert is.
Gondolom sokan Autóra cserelnék motorjukat a rossz idő beáéétával. Nekik szánom ajánlatom VW Golf-om motorra cserélném vagy beszámítanék motort. 2006 évi vagy újabb gyártású motorokat keresek. Ha valakit érdekel a dolog a mellékelt e-mail címen tud érdeklődni !
carr.sales@gmail.com
Üdv mindenkinek
mikimuvek@freemail.hu
Te mit csináltál a 929-el amikor feldobtad rá a full rendszert,hogy ne pofázzon be a hibakód?
A hangok is megmondták.
Csak unatkozok. Írogatok hülyeségeket......
Nem élvezi a kis sebességet!
Engem ezért néz hülyének,mert túrára használom a motort,meg még nem akarok meghóni!
Na ezt gondoltam!
Azóta Háry Jánosnak hivjuk!
Nekem volt 929-esem.Átlagban 6,5-7 liter között volt a fogyasztás.mondjuk nem probléma vele megetetni a 9-10 litert is.
Ha viszont spórolósra fogja az ember akkor talán-talán 5,5 literrel is el lehet vele menni.Persze csak FINOMAN.A tartály állítólag 18 literes,de én már tankoltam bele 19 litert is.