Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Prav,

Ha neked ez dilemma, akkor vedd meg inkább a Juice Box-ot.
Hmmm dilemma, csakmert ennyiért Two Brothers joice boxxot tudok... lesek egy összehasonlítást
Szerbusztok

Tudna nekem valaki olyanban segíteni, h nekem egy GYÁRI fekete idomszettem van 06 os1000 RR en, és elcserélném esetleg kicsit rá is fizetnék egy HRC idomszettre :))
Ebbe tudna nekem valaki segíteni?
Prav,

és jó 04-07-ig... sőt még a 08.as szériába is....
Prav,

eladó 1 darab ÚJ (!) power commander IIIUSB ...

A kulcsszó az ÚJ-on van, azaz még sosem volt motorban, dobozban van, összes tartozékával.

Ha tökéletes motort akarsz, akkor beállíttatod a te motorod fékpadon, ha nem akarsz teljesen tökéletest, akkor letöltesz az internetről....
Szia! Mennyit volt használva? 04 vagy 06os CBRhez, fékpadi állítást igényel utánna a moci?
Szia nekem van
Eladó 1 darab új Power Commander IIIUSB CBR1000RR-be, dobozban összes tartozékkal!
ár: 66.000HUF
1000RR gyári kipufogó rendszer könyök nélkül olcsón eladó. Ár: 9000Ft
Sziasztok!Ha van valakinek cbr elsö sárvédője kicsi pénzért,az jelezzen!Erre a paripára kellene...
a palyaidom mar elkelt, par takaroidom/boritas, hatso sarvedo meg van.
Az idomok meg vannak még?
Sziasztok,

meg van eleg sok minden (pl. felnik, vaz, blokk, futomu ) a szetszedett 1000rr-embol, ha valakit erdekel keressen.
Nem volt szetgyilkolva, egy evet hasznaltam palyan (~10 alkalommal)
igen......tudják ugyan azt a színt is...
Miért? Te úgy csináltad?
Én az eredeti színt és festéket szeretném látni,megóvni raja!
szerintem vidd el inkább szintereztetni.... ....már pár ezer forintért meg csinálják.....
Van valakinek tapasztalata Repsol felni lakkozásával? Hogy viseli az eredeti festék a lakkot?/2 hónapos és még a közönséges sampon is oldja/
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem: 2004-es 1000rr em van és ha hosszú ideig nem használom (mint pl mostanában), levegős lesz a kuplung. azt szeretném megtudni, hogyan lehet légteleníteni a kuplungot. tavaly is eljátszotta ugyanezt. előre is köszi
Sziasztok!
Ha valaki alkalmi vételt keres:
CBR 1000 RR 2006-os eladó
Hali
ha valakit érdekel írjon!
'04-'05 1000RR fesszabi eladó! Árban megegyezünk! olcsó
B.U.É.K.
BUÉK !