Tudna nekem valaki olyanban segíteni, h nekem egy GYÁRI fekete idomszettem van 06 os1000 RR en, és elcserélném esetleg kicsit rá is fizetnék egy HRC idomszettre :))
Ebbe tudna nekem valaki segíteni?
meg van eleg sok minden (pl. felnik, vaz, blokk, futomu ) a szetszedett 1000rr-embol, ha valakit erdekel keressen.
Nem volt szetgyilkolva, egy evet hasznaltam palyan (~10 alkalommal)
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem: 2004-es 1000rr em van és ha hosszú ideig nem használom (mint pl mostanában), levegős lesz a kuplung. azt szeretném megtudni, hogyan lehet légteleníteni a kuplungot. tavaly is eljátszotta ugyanezt. előre is köszi
Ha neked ez dilemma, akkor vedd meg inkább a Juice Box-ot.
Tudna nekem valaki olyanban segíteni, h nekem egy GYÁRI fekete idomszettem van 06 os1000 RR en, és elcserélném esetleg kicsit rá is fizetnék egy HRC idomszettre :))
Ebbe tudna nekem valaki segíteni?
és jó 04-07-ig... sőt még a 08.as szériába is....
eladó 1 darab ÚJ (!) power commander IIIUSB ...
A kulcsszó az ÚJ-on van, azaz még sosem volt motorban, dobozban van, összes tartozékával.
Ha tökéletes motort akarsz, akkor beállíttatod a te motorod fékpadon, ha nem akarsz teljesen tökéletest, akkor letöltesz az internetről....
ár: 66.000HUF
meg van eleg sok minden (pl. felnik, vaz, blokk, futomu ) a szetszedett 1000rr-embol, ha valakit erdekel keressen.
Nem volt szetgyilkolva, egy evet hasznaltam palyan (~10 alkalommal)
Én az eredeti színt és festéket szeretném látni,megóvni raja!
egy kis segítségre lenne szükségem: 2004-es 1000rr em van és ha hosszú ideig nem használom (mint pl mostanában), levegős lesz a kuplung. azt szeretném megtudni, hogyan lehet légteleníteni a kuplungot. tavaly is eljátszotta ugyanezt. előre is köszi
Ha valaki alkalmi vételt keres:
CBR 1000 RR 2006-os eladó
ha valakit érdekel írjon!