Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18l. az bizti.....ha a 300-at elosztod 6-al akkor kijön a szám.....(18)
nekem amikor a 954-em volt , 140km/h felett, 8l fölött kajált... és nem hiszem , hogy egy tank benzinnel 200-250 km-nél tudna többet,még ha spórol is(ami ugye azt jelenti, hogy nem húzza a gázt,ha meg nem húzza ugye, akkor lassú )
azé megjegyzem 1,5 órán keresztül 200km/h átlagsebességet valószínűtlen hogy tudna menni , főleg Mao.-n.....
.....de találkoztam már én is ilyen arccal.....
Hello,segitsetek picit!
Egy 929-es és 954-es kb 2001-2003-as mennyit fogyaszt full gázon használva?Mekkora az üzemanyag tank mérete és a hatótávolsága mennyire elég!
Van egy munkatársam,akinek mindkettö gép "megvolt" és állitja hogy nem evett 6l-nél többet és 300km-ert tett meg 1.5óra alatt akkor fogyott el a nafta!Biztos tartalék üzemmódba átkapcsolt!
Nem is vitatom .....
Pedig annyi.Ilyesmivel nem szoktam viccelni.
Haljon meg a lovam,ha nem igaz tesvér!
Respekt?Mi vagy te repper bazmeg?Azok szokták dobálni a respektet meg a píszt.Tudom,hogy hány éves vagy.8 nem?
A nevedben a szám az életkorodat jelöli.Megazt is tudom ,hogy milyen motorod van neked.1000 rr.Amit a Mcmenübe kapsz a Mcdonaldsbaa hambi mellé.Írni én is tudok bármit.Na majd,ha egyszer apu elenged majd pályázni,akkor megígérem ,hogy szólok előtte,hogy te is ki tudj jönni ,aztán majd jól megmutathatod ,hogy te 10 méterrel rövidebb féktávot veszel,meg előbb kezded a kigyorsítást.
Dupláztak mint a kaszinóban...
230ló
Büszke is vagyok.Egyébként ,230 lovas a motorom,főtengejen mérve.Te miért nem raksz fel képeket?Onbórdót?Nincsen?
Áhh, inkább este átutalom az egészet, és akkor kapok 10%-os kedvezményt. DEjóóóóóó
Ha itt laksz a környéken,akkor szerintem vidd el az airbrushfehérvár-os sráchoz ,itt is fent szokott lenni a sportmotoron,peppe1000 névvel.Ő lefújja neked,vagy esetleg olyanra is megcsinálja ,mint amilyen a képen van amit belinkeltem.
200 ezret kérnék előlegnek,mert ahogy beraktam ide a képet,azóta már4 en érdeklődtek telefonon.Ha még ma este utalod,akkor +10 százalék kedvezményt kapsz.
Csak neked,csak most.
Előleget lehet fizetni?
Sima autófestő tudni fogja. Főleg akinek van kikeverőgépe hozzá...
A kinyomtatod a papírt és megmutatod a festőnek.Ő tudni fogja a többit.
Ja ,és ez a motor eladó.
700 forintrért.
Csak Angliába kell érte kimenni,de egyébként magyar papiros.
És ha szeretnék kevertetni ilyen festéket akkor hova menjek,és pontosan milyen kódot mondjak?
Mert gondolom az YR 250 nem elég,vagy esetleg : YR 250 2008 1090
Csináltasd meg ilyenre.Szerintem így sokkal szebb.És nem fog többet lekopni.
YR250 Vibrant Orange Orange Used on Repsol Models
Van egy color code-ja...
és a színt azt hogyan fogod eltalálni?
Ez így van sajnos, nekem 2005ös Repsolom van, és azon is fog rendesen a festék, de majd ha megkopik lefestetem és kap egy védőréteget...
Én azt mondom hogy nagyobb bajod sose legyen a motorral....
Őket ismerem. Segítőkész csapat. Az fasza. És ha lekopik akkor mi van? Ez azért így eléggé tróger dolog...
De sajnos igen.
Bementem a komaromi Hondába(ott is van egy repsol)
Megkérdeztem tőlük szabad-e megnéznem a kereket.Persze annak a kereke is megfogta a papírzsebkendőt. Kérdeztem hogy mit tegyek.A motrot ugye nem tőlük vettem ----hát igazából nem mondtak rá semmit.
Aztán kicsit később-ennyit: "a 2005-össel is voltak ilyen problémák".