Szabi! Ne törödj vele!Repsol82 barátunk tényleg ostoba!(sorry) Azt írja ki van egy GIXXER 1000-je,és a motor átváltozott egy 600-asra a képén! Sorry Repsol82 de ez égö picit...Üdv!
Nem dőltem be neki hanem csak véleményekre voltam kíváncsi de nem pont olyanokra,mint a tied..
És nekem nem adatott meg a szerencse(mint 1eseknek), hogy már 19évesen kocsi+új motor..... (feltéve ha ennyi vagy)
nem tudom emlékszel-e, jópár hónapja vagy már lehet hogy egy éve is volt az az átverés sorozat, ugyanígy angol férfivel lehetett csak emailezni és előre kellett átutalni a pénzt megadott bankszámlára, ugyanígy túlságosan is kecsegtető ajánlatok voltak és az tűnt még fel nekem, hogy azoknál is ez volt a leírás : "kapcsolat én mellett email"
mondanom sem kell senki nem kapta meg a motorját!
szóval óvatosan!
Hát ez a gép szerintem is nagyon gyanús!07-es 2476km zsír álapotban és csak 1 mille...Szerintem jól nézd meg,és ha minden rendben vele akkor azonnal csapj le rá!A másik hirdetés amit belinkeltél inkább hihetö,1,5Mille,és 24000km...de azért a 07-es 2500km-rel jobb vásár lenne ha tényleg rendben van...pláne fél Millével olcsóbban!
.....!
Szilya Nojbi.
És nekem nem adatott meg a szerencse(mint 1eseknek), hogy már 19évesen kocsi+új motor..... (feltéve ha ennyi vagy)
túl szép, hogy igaz legyen, meg már nem is válaszol....
Akkor be kell érjem majd egy 2005-ös repsollal (csak még nincs rá elég pénz )
én speciel a google fordítóval olvastam el amit írt (vannak hiányosságai, de jól olvasható)
Remélem nem kamu, mert elég szép ajándék lenne így év végére
nem tudom emlékszel-e, jópár hónapja vagy már lehet hogy egy éve is volt az az átverés sorozat, ugyanígy angol férfivel lehetett csak emailezni és előre kellett átutalni a pénzt megadott bankszámlára, ugyanígy túlságosan is kecsegtető ajánlatok voltak és az tűnt még fel nekem, hogy azoknál is ez volt a leírás : "kapcsolat én mellett email"
mondanom sem kell senki nem kapta meg a motorját!
szóval óvatosan!
Sok sikert!