Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no comment
nem bocsi, de hitellel nem akarok motort venni.... 1.5millához meg nem sok kell már
Hát úgynéz ki, hogy ott leszünk.
amúgy tényleg eladom az egyik mocimat.....
szeva Zoli...... .......hétvégén bigbuli?
Elados ám Te az édesa........... ............... ................. ............................
.....!
Szilya Nojbi.
én eladom hitel átválalással is.....
Szabi! Ne törödj vele!Repsol82 barátunk tényleg ostoba!(sorry) Azt írja ki van egy GIXXER 1000-je,és a motor átváltozott egy 600-asra a képén! Sorry Repsol82 de ez égö picit...Üdv!
Nem dőltem be neki hanem csak véleményekre voltam kíváncsi de nem pont olyanokra,mint a tied..
És nekem nem adatott meg a szerencse(mint 1eseknek), hogy már 19évesen kocsi+új motor..... (feltéve ha ennyi vagy)
100%hogy kamu

túl szép, hogy igaz legyen, meg már nem is válaszol....
Akkor be kell érjem majd egy 2005-ös repsollal (csak még nincs rá elég pénz )
Hát nem tudom hány éves vagy,de nagyon ostoba lehetsz ,ha ilyen trükknek bedőlsz bazdmeg.
most hallotam valamelyik rádióban,hogy traktort vett valaki a neten Angliából....a pénzt elutalta......mondanom sem kell traktor nem lett.......
és csak hazahozatás miatt lenne 700 000-el az ár alatt?Ez túl szép ahhoz hogy igaz legyen!Szerintem is csak óvatosan.Elöre ne fizess egy vasat sem.
jaja, mert ilyen fordító oldalt ajánlott: "contact me by e-mail"

én speciel a google fordítóval olvastam el amit írt (vannak hiányosságai, de jól olvasható)

Remélem nem kamu, mert elég szép ajándék lenne így év végére
hello!

nem tudom emlékszel-e, jópár hónapja vagy már lehet hogy egy éve is volt az az átverés sorozat, ugyanígy angol férfivel lehetett csak emailezni és előre kellett átutalni a pénzt megadott bankszámlára, ugyanígy túlságosan is kecsegtető ajánlatok voltak és az tűnt még fel nekem, hogy azoknál is ez volt a leírás : "kapcsolat én mellett email"
mondanom sem kell senki nem kapta meg a motorját!
szóval óvatosan!
csak haza kell hozatni (elvileg) de magyar papíros... majd még kiderül
Hát ez a gép szerintem is nagyon gyanús!07-es 2476km zsír álapotban és csak 1 mille...Szerintem jól nézd meg,és ha minden rendben vele akkor azonnal csapj le rá!A másik hirdetés amit belinkeltél inkább hihetö,1,5Mille,és 24000km...de azért a 07-es 2500km-rel jobb vásár lenne ha tényleg rendben van...pláne fél Millével olcsóbban!

Sok sikert!
Ez elég jó áron van! Bár nekem furcsa is kicsit a dolog...
Az akkor lehet eléggé szivatás...
Ismeri esetleg valaki ezt a hirdetést? Mert egy angol fószerral beszélek e-mail-on ez ügyben.
Itt van az oldalon esetleg a hírdető ?
Kíváncsi vagyok mit találnak ki. Majd tedd közzé.
Az 1000 km-es olajcserekor megreklamálom.Addig nemakarok összeveszni velük.
Én tuti visszavinném a helyedben....