Szerintem semmiképp ne hagyd magad. Valamit préselj ki belőlük. Ajándék sisak, slip-on kipufogó ilyesmi. Jó ez a felni és? Ha a tankról jönne le a festék akkor is hagynád hogy lerázzanak? Üss az asztalra keményen. Aztán vidd el egy hozzáértő szinterezőhöz.
Hello! Nem maradtál még le.
Amint meg lesz az 1000 km/még csak egészen pontosan:444 /
máris megyek olajcserére---és akkor fogom megreklamálni.
Biztosan megírom majd hogy mit mondtak,bár szerintem lepattintanak majd,mondván hogy ez ilyen......és kész.
Ha jó idő lesz akkor szerintme kb. januárban meglesz.
Ezzel a csalás sorozattal kapcsolatban: fater kinézett magának egy R1-et, 2000-es évjárat, 5 kilóért. Idehaza olyan 1 milla körül vannak, áhh mondom itt valami biztos nem kerek. A hirdetésben volt is egy hozzászólás hogy ez csalás. Na azért fater kíváncsiságból küldött egy emailt a csávónak hogy mi a szitu, és koppra ugyanaz a tartalmú levél jött, mint ami ide be lett téve. Hihetetlen mivel próbálkoznak egyesek, azért kíváncsi vagyok hány embert sikerült csőbe húznia. Itt a hirdetés:
okés.....nem erőltetni akartam csak úgy gondolom,hogy annyira nem drága.......összesen 2 milla......és a nem kellenek az extrák....ki lehet árulni belőle árulni 6-650 ezret....én így számoltam ......
de annyira nem akarom eladni mee ceretem.......
Bocsi, de nem venném hasznát ezeknek az extráknak, nem járnék vele pályára sokat(vagyis nem ez lenne a fő cél).
Ennyi pénzből meg már 2007-est vehetnék, de nem fogok ennyit kiadni
Amúgy meg repsol82...a kibaszott hatalmas 19éveddel,nevelhetett volna beléd apád egy kevéske respektet az idösebbek iránt.Mint például Szabi vagy akár én!Azt meg amúgy gondolom,hogy te akkora fasza gyerek vagy(Ghostrieder )hogy az utcán a faluban(városban)totálra kimotorozol,egy 600-as GIXXERT!GRATULÀLOK!Szerintem meg kéne szavazni,hogy a MOL téged támogasson Talma helyett...Mert sztem te körbemotoroznád rossiékat egy babettával !A HRC logómról meg annyit hogy nekem legalább 1000RR is van hozzá!Szóval ha valami gond van gyere ki a rétre aztán megbeszéljük! Szép napot,amúgy nem értem mi a f........@szt keresel te itt?nah mindegy OFF...hagyjuk Örülhetünk a társaságodnak,legalább van min röhögni Köszi szép napot!
Büszke lehetsz magadra,hogy apuci veszi a 200-lovas gépet!
Tudnék más is mondani,de inkább nem mennék bele...Ùgy érzem nem vagyunk egy szinten De azért várjuk akkor a képeket,meg az ONBOARD-okat,vagy esetleg valamelyik pályanapon is szívesen látunk ÜDV!
Szerintem meg az az égő,hogy felrakod az adatlapodra a hrc logót,mert attól azthiszed ,hogy hoszabb a farkad.
Azt a motort összetörtem,de nem is baj ,mert úgyis gyenge volt már nekem,kimotoroztam,teljesen.
Mondtam fateromnak,hogy vegyünk egy ezrest,aztán egy hét múllva már azt hajtottam.Na ez már kemény motor.200 lóerős keréken,mer apu tuninngot is rakatott nekem bele.300 felett megy.Vagyis én annyival járok vele.Városban.De most nyáron még csak c módban hajtottam egy hónapig,mert még szokni kellett.
Nem döltél be?
Ha nem döltél volna be,akkor egyátalán nem tetted volna fel a fórumra ezt a kérdést.Meg nem írtad volna ,hogy jó lenne ha igaz lenne ,mert akkor betolhatnád karácsonyra a fa alá.
Szerinted ha ilyen jó biznisz lenne benne ,akkor még mindíg fent lenne a hirdetés?Szerintem már rég megvette volna egy olyan ember akinek pénze is van rá(kereskedő,vagy valaki aki kint dolgozik,és meg is tudja nézni a motort),még hazahozatni is.Neked meg még arra sincsen,hogy egybe kifizesd+hazahozasd.
A másik dolog,hogy google fordítóval fordítod le a mailt?
Angolul sem tudsz?
Akkor mit akarsz egyátalán,ha meg sem érted teljesen amit írt?
És mégvalami.
Magyarországon is sok olyan hírdetés van,ahol felraknak egy kurvaszép motort,és elmész megnézni,és szét van baszva az egész.Akkor ettől mit vársz?
Kimész megnézni ,aztán össze van törve akkor mi lenne?
Néznél mint szar a gazba bazmeg,hogy hogy átbasztak,pedig te mennyit spóroltál rá,sírnál,hogy milyen köcsögök az emberek...nagyon naív vagy.Talán előbb gondolkodni is kellene egy kicsit nem?
Az ,hogy 19 évesen nekem ez a nehéz sors jutott,hogy kocsi+ motor,ez ahogy írtad szerencse.
De még írtad ,hogy így mostmár 2005-ös repsolt akarsz venni,de válogatós vagy.
Írd már le nekem légyszives,hogy te mit vársz egy 2005-ös repsol hondátol ami a te szíved vágya? Milyen állapotban legyen?Km 5000 alatt legyen?
Én is majdnem vettema kis buzitól egy GSXR-t féláron. Aztán a szállítócég honlapja igencsak megbuktatta az embert.
Ki kéne nyomozni, h ki ez, és le kéne húzni...
"Dear Sir ,
We will make the deal via http://www.escrow-europa.com/
This is how it works :
1.The seller will open the transaction with Escrow-Europa --- 2.The buyer has to make the payment to
Escrow-Europa ( the seller will not receive any money ), the buyer must send to Escrow-Europa the payment details
and Escrow-Europa will put the money into a safe account from them --- 3.The Escrow-Europa will receive the confirmation
that the payment is done and will start the transaction immediately --- 4.Escrow-Europa will
deliver the motorcycle to the buyer in 2 days and after that he has 5 days to test check it and the documents ---5. After that the buyer will contact Escrow-Europa to
tell them if he is satisfied or not with the motorcycle --- 6.Escrow-Europa will release the money to the seller(in
case the buyer is satisfied with the motorcycle ) and you will get the money back ( in case you are not satisfied )
.I hope you understood how it works.The conclusion is that i will get the money after you receive and check the bike
....I hope you agree withme,because I think that it is the best way to protect both(seller and buyer). If so,please
provide me your full name and address so i can contact Escrow-Europa and start the transaction.
Just email me back and let me know
Regards and i am waiting your e-mail ! "
Ezt a levelet kaptam ettől a "kamu" hirdetőtől....
Szerintetek ?
Amint meg lesz az 1000 km/még csak egészen pontosan:444 /
máris megyek olajcserére---és akkor fogom megreklamálni.
Biztosan megírom majd hogy mit mondtak,bár szerintem lepattintanak majd,mondván hogy ez ilyen......és kész.
Ha jó idő lesz akkor szerintme kb. januárban meglesz.
Ezzel a csalás sorozattal kapcsolatban: fater kinézett magának egy R1-et, 2000-es évjárat, 5 kilóért. Idehaza olyan 1 milla körül vannak, áhh mondom itt valami biztos nem kerek. A hirdetésben volt is egy hozzászólás hogy ez csalás. Na azért fater kíváncsiságból küldött egy emailt a csávónak hogy mi a szitu, és koppra ugyanaz a tartalmú levél jött, mint ami ide be lett téve. Hihetetlen mivel próbálkoznak egyesek, azért kíváncsi vagyok hány embert sikerült csőbe húznia. Itt a hirdetés:
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/28572
/yamaha-yzf-r1
cbr_1000_rr_makulatlan-3443608
"és HA nem kelle..."
de annyira nem akarom eladni mee ceretem.......
Ennyi pénzből meg már 2007-est vehetnék, de nem fogok ennyit kiadni
Megint elgurult a gyógyszered?
Szerintem
Tudnék más is mondani,de inkább nem mennék bele...Ùgy érzem nem vagyunk egy szinten De azért várjuk akkor a képeket,meg az ONBOARD-okat,vagy esetleg valamelyik pályanapon is szívesen látunk ÜDV!
CBR-kell, de nem sima festéssel, hanem REPSOLBA (erre értettem)
Azt a motort összetörtem,de nem is baj ,mert úgyis gyenge volt már nekem,kimotoroztam,teljesen.
Mondtam fateromnak,hogy vegyünk egy ezrest,aztán egy hét múllva már azt hajtottam.Na ez már kemény motor.200 lóerős keréken,mer apu tuninngot is rakatott nekem bele.300 felett megy.Vagyis én annyival járok vele.Városban.De most nyáron még csak c módban hajtottam egy hónapig,mert még szokni kellett.
Ha nem döltél volna be,akkor egyátalán nem tetted volna fel a fórumra ezt a kérdést.Meg nem írtad volna ,hogy jó lenne ha igaz lenne ,mert akkor betolhatnád karácsonyra a fa alá.
Szerinted ha ilyen jó biznisz lenne benne ,akkor még mindíg fent lenne a hirdetés?Szerintem már rég megvette volna egy olyan ember akinek pénze is van rá(kereskedő,vagy valaki aki kint dolgozik,és meg is tudja nézni a motort),még hazahozatni is.Neked meg még arra sincsen,hogy egybe kifizesd+hazahozasd.
A másik dolog,hogy google fordítóval fordítod le a mailt?
Angolul sem tudsz?
Akkor mit akarsz egyátalán,ha meg sem érted teljesen amit írt?
És mégvalami.
Magyarországon is sok olyan hírdetés van,ahol felraknak egy kurvaszép motort,és elmész megnézni,és szét van baszva az egész.Akkor ettől mit vársz?
Kimész megnézni ,aztán össze van törve akkor mi lenne?
Néznél mint szar a gazba bazmeg,hogy hogy átbasztak,pedig te mennyit spóroltál rá,sírnál,hogy milyen köcsögök az emberek...nagyon naív vagy.Talán előbb gondolkodni is kellene egy kicsit nem?
Az ,hogy 19 évesen nekem ez a nehéz sors jutott,hogy kocsi+ motor,ez ahogy írtad szerencse.
De még írtad ,hogy így mostmár 2005-ös repsolt akarsz venni,de válogatós vagy.
Írd már le nekem légyszives,hogy te mit vársz egy 2005-ös repsol hondátol ami a te szíved vágya? Milyen állapotban legyen?Km 5000 alatt legyen?
Pl melyik szerveren keresztül küldte a honnan IP címről a melyik szolgáltatótól...
Ki kéne nyomozni, h ki ez, és le kéne húzni...
We will make the deal via http://www.escrow-europa.com/
This is how it works :
1.The seller will open the transaction with Escrow-Europa --- 2.The buyer has to make the payment to
Escrow-Europa ( the seller will not receive any money ), the buyer must send to Escrow-Europa the payment details
and Escrow-Europa will put the money into a safe account from them --- 3.The Escrow-Europa will receive the confirmation
that the payment is done and will start the transaction immediately --- 4.Escrow-Europa will
deliver the motorcycle to the buyer in 2 days and after that he has 5 days to test check it and the documents ---5. After that the buyer will contact Escrow-Europa to
tell them if he is satisfied or not with the motorcycle --- 6.Escrow-Europa will release the money to the seller(in
case the buyer is satisfied with the motorcycle ) and you will get the money back ( in case you are not satisfied )
.I hope you understood how it works.The conclusion is that i will get the money after you receive and check the bike
....I hope you agree withme,because I think that it is the best way to protect both(seller and buyer). If so,please
provide me your full name and address so i can contact Escrow-Europa and start the transaction.
Just email me back and let me know
Regards and i am waiting your e-mail ! "
Ezt a levelet kaptam ettől a "kamu" hirdetőtől....
Szerintetek ?