ma megnéztem és nem fog. egy haverom azt mondta ami le van lakkozva festés után rendesen az nem fog. lehet hog a tiéden nem jól van lelakkozva vagy nincs is rajta nem tudom mi lehet az oka. ezeket úgy festik mint a kocsikat. Sajnálom hogy a tiédnek ilyen gondjai vannnak.
Akkor sem kopik,ha jó erősen dörzsölöd meg mondjuk egy papírzsebkendővel? Nem éertem.
Ma megálltam egy márkakereskedőnél ott volt éppen egy Repsol és annak a kereke is fogott.
Szerintem nem kéne kopnija, nekem nem kopik ! A rendszámtábla tartóról meg annyit hogy én undertailal szerettem volna megoldani de nem jött össze az ABS-es modelre nem lehet felrakni, így maradt a ledes indexes lámpa....
Itthon sem olyan drága szerintem, Én 60-70 e.Ft körül láttam párba szerelve...
Nekem a busán most M3 volt, meg is voltam elégedve vele, de most szerettem vólna kipróbálni valmi mást, így lett Michelin Pilotpower.
Hogy hogy a palyamotoron az van Neked?
Azt olvastam róla, hogy nem bírja a pályát, vagy ez hülyeség?
K1 K2 Racetech. Naon jo. Én kintről vettem mert jóval olcsóbb volt, Ugyanaz a keverék mint a Pirelli Supercorsa, mivel a Metzeler-t anno felvásárolta a Pirelli csak meghagyta a márka nevet piaci megfontolásból.
De mit lehet ebben tévedni? Vagy lejön vagy nem. Gondolom nem vagy színtévesztő és nem is kénsavval mosod a motort. Próbáld meg tiszta vízzel is. Ha akkor is sárga lesz lehet reklamálni mert arra nem mondhatják, hogy túl erős. Sima csapvíz.
Onnan vazze, hogy a motorosmanó megvette 2008-ban a kifutó modellt és a Hungaroringen közölte velem, hogy a fehér rongy narancssárga lett mosás után. Nem most találtam ki elhiheted.
Ma megálltam egy márkakereskedőnél ott volt éppen egy Repsol és annak a kereke is fogott.
Lentebb van egy kép és ott mintha Michelin Pilot Powert láttam volna.
Nekem a busán most M3 volt, meg is voltam elégedve vele, de most szerettem vólna kipróbálni valmi mást, így lett Michelin Pilotpower.
Hogy hogy a palyamotoron az van Neked?
Azt olvastam róla, hogy nem bírja a pályát, vagy ez hülyeség?
K1 K2 Racetech. Naon jo. Én kintről vettem mert jóval olcsóbb volt, Ugyanaz a keverék mint a Pirelli Supercorsa, mivel a Metzeler-t anno felvásárolta a Pirelli csak meghagyta a márka nevet piaci megfontolásból.
Most nézem, hogy micsoda gummád van....
Ez gyári mintás Metzeler K2, K3?
Gondolkodtam én is ilyenen az utcai változatban, de végül is nem ez lett.