Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahhh a háttérben ott egy RVF750...
ma megnéztem és nem fog. egy haverom azt mondta ami le van lakkozva festés után rendesen az nem fog. lehet hog a tiéden nem jól van lelakkozva vagy nincs is rajta nem tudom mi lehet az oka. ezeket úgy festik mint a kocsikat. Sajnálom hogy a tiédnek ilyen gondjai vannnak.
Akkor sem kopik,ha jó erősen dörzsölöd meg mondjuk egy papírzsebkendővel? Nem éertem.
Ma megálltam egy márkakereskedőnél ott volt éppen egy Repsol és annak a kereke is fogott.
Szerintem nem kéne kopnija, nekem nem kopik ! A rendszámtábla tartóról meg annyit hogy én undertailal szerettem volna megoldani de nem jött össze az ABS-es modelre nem lehet felrakni, így maradt a ledes indexes lámpa....
Nem csak azzal vettem azóta azt is cseréltem....
Azt tudom, de a palyamotorodon is az van?
Lentebb van egy kép és ott mintha Michelin Pilot Powert láttam volna.
Racetech az mintás pálya gumi....
Itthon sem olyan drága szerintem, Én 60-70 e.Ft körül láttam párba szerelve...
Nekem a busán most M3 volt, meg is voltam elégedve vele, de most szerettem vólna kipróbálni valmi mást, így lett Michelin Pilotpower.
Hogy hogy a palyamotoron az van Neked?
Azt olvastam róla, hogy nem bírja a pályát, vagy ez hülyeség?
Szia!

K1 K2 Racetech. Naon jo. Én kintről vettem mert jóval olcsóbb volt, Ugyanaz a keverék mint a Pirelli Supercorsa, mivel a Metzeler-t anno felvásárolta a Pirelli csak meghagyta a márka nevet piaci megfontolásból.
Szia!

Most nézem, hogy micsoda gummád van....
Ez gyári mintás Metzeler K2, K3?
Gondolkodtam én is ilyenen az utcai változatban, de végül is nem ez lett.
És az a pali ott azon a szerkezeten....
Zemát?hát persze fullos serviceman
ledes integrált indexes hátsó lámpa
Ismered ezt a tagot ?
De mit lehet ebben tévedni? Vagy lejön vagy nem. Gondolom nem vagy színtévesztő és nem is kénsavval mosod a motort. Próbáld meg tiszta vízzel is. Ha akkor is sárga lesz lehet reklamálni mert arra nem mondhatják, hogy túl erős. Sima csapvíz.
Onnan vazze, hogy a motorosmanó megvette 2008-ban a kifutó modellt és a Hungaroringen közölte velem, hogy a fehér rongy narancssárga lett mosás után. Nem most találtam ki elhiheted.
szép szép ez a cébéer,,,,,csak meg kellene tanítani kerekelni.....
Ez nem gyári ..de jó minőség....
hg3@freemail.hu
Hát igen. Ez szép. Mibe kerül?
Adj egy mail cimet el küldöm a képeket illetve az árakat...
Az enyém igy néz ki....
Nekem mindegy lenne,hogy gyári,vagy utángyártott.A lényeg az ára és az hogy ne üssön el a színe
A felnivel kapcsolatban Én visszavinném azért megmutatni...
Ülés púpból milyet szeretnél hozok neked + ledes lámpát is... Nekem mondjuk gyári az ülés pup... de vannak kint az USA-ban olcsóbbak is...