Te honnan veszed,hogy az előzőnek is fogott a felnije?
Szerintem ez nagyon nincs rendjén.Ha fog,az azt jelenti,hogy jön le róla.Ha jön le,akkor meg előbb-utóbb lekopik.
Most mi a fszt csináljak. Ha esetleg tévedek és visszaviszem a szalonba,akkor hülyének néznek.
CSá
Hát ez durva.... elképzeltem a dolgot és igen mérges lennék ha az én mocim felnie is fogna ! De szerencsére az enyémnek nincs ilyen gondja pedig rendszeresen mosom május óta és elég durva zsiroldokkal is, de még nem vettem észre hogy lejönne a festék !
A mocit kereskedőtöl vetted ? mert láttam olyat is hogy valaki megcsinálta a sima 1000RR jét repsolnak, és az utólag lefujt felni nem gyári minőségü ! Szerintem reklamálj ahol vetted !
Hello!
Lenne még egy kérdésem.
Hihetetlennek fog tűnni,de a 6 napos 09-es 1000 RR-em kerekei mosása közben figyelmes lettem arra,hogy az a ronygadarab amivel törölgetem----narancssárga lesz.Többször ugyan azon a helyen,tisztítószer nelkül is kipróbáltam és ennek ellenére is fog a felni.
Ha így folytatódik pár mosás után nem marad színe.
Lekamerázom és majd felteszem ide.
Esetleg mivel mással tisztítsam meg a kereket?
Ha valakinek van egy kis ideje/kedve szerelrgetni így télen,akkor itt van egy kis fék karbantartásról szóló videó.Hogy miért fontos ezt megcsinálni?
Azt is elmondja a videóban Dave Moss
Hogy ki tudjátok venni a lemezt,ami a betétek rögzítőcsavarjainál van,a munkahengereket teljesen vissza kell nyomni.
Mindenképpen ki kell venni a lemezt,külömben nem lehet hozzáférni a fogkefével,a hengerek belső oldalához.
Jó szórakozást
Hali,
pályára való átépités miatt eladó rengeteg CBR1000RR cucc :
05-ös piros-kék-ezüst blade:
teljes idomzat mint, fejidom, farokidom, tankboritás, oldalsó idomok, alsó idomok, fenyszoró, féklámpa, lábtartók, tükör, ha kábelkötegbol kell valami az is van, benzinpumpa, első féknyergek, fékpumpa, komplett hátsó fék, féknyereg, fékpumpa, kormánycsutkák, egy karcos lengőkar, egy 12000km-t futott újszerű váltó kompletten, kupplung, befecskendezősor .... és és és
06-os ezüst blade 8000km, teljesen újszerű minden alkatrész és idomok:
teljes idomzat, tükrök, lábtartók, indexek, alsó telószártartó alsó kormánycsapággyal, fejidomtartó konzol, hűtő, airbox, airbox szivócső és és és....
Én USA ból rendeltem Gíári minöségü és szinü műanyag. könnyen felszerelhető és beköthető. Teljesen új ! Én 60.000 FT ért vettem, de olcsobban is odaadnám ha meg tudunk eggyezni. Ülés takarót is tudok rendelni van kedvezményem a hondánál. A többit beszéljük meg privát ! Email: carr.sales@gmail.com
Értem,akkor ne hari,természetesen szívesen segítek!Tehát van ugye a TOTAL km számláló,van az A és a B km számlálo...Ezek között a felsö gombbal lépkedsz!Aztán amikor az A km számlálón vagy,akkor megnyomod az alsó gombot,akkor elvileg -- (2 csikot látsz amikor a motor áll) ez az elsö,ami a pillanatnyi fogyasztást mutatja!Aztán a második pedig az A km számláló megtett átlagfogyasztását mutatja! 3.-ik pedig azt, azt mutatja(ami folyton 2,8-on áll hogy mennyi fogyott a tankból)Remélem tudtam segíteni...Amúgy nekem járatásnál(szabályosan járatva)140-160 de csak 6.-ban huzatva..7,3-7,5 körül evett ezer km-ig..Aztán serpentineken svájcban ahol csak ritkán mehetsz 150fölé(túl drága lenne,a helyzet már a 150-re kapott bírságot se bírnám kifizetni)Tehát a szerpentineken normális tempónál 5,1-et evett.aztán újra otthon 200felett 8körül!Üdv
Te mit szólsz a problémákhoz a felnivel kapcs.