Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,igen! Teljesen igazad van,csak még nekem nincs hozzá útmutató.Állítólag a forgalmival és a szervizkönyvvel együtt fogom megkapni pár napon belül/Szlovákiában ez így müködik/
A helyzet meg az,hogy én addigse bírok magammal.
Engem igazából üléstakaró érdekelne,de ha jó áron adnád az "undertail"-takkor az is szóba jöhetne.
Az interneten hol lehet ilyesmit találni?
Az a verzió ami 3000-es fordulaton 20-22, nyélgázon meg 8 szerintem azt jelenti, hogy hány km tudsz megtenni 1l benzinnel.
Na de azért dobog ám a kis szivem!
Amúgy ha van még valami kérdésed írj nyugodtan...
Email: carr.sales@gmail.com
A fogyasztás mérő nekem is rejtéj ! Nem is nagyon nézegetem :D Nekem a rendszám tartóval volt a legtöbb bajom..... szerintem nagyon ronda a régi ! Rendeltem hozzá amcsiból rendszámtábla tartó undertailt az meg nem volt jó az ABS-es modelhez...... de végül sikerült megoldani! Amúgy ha gondolod szivesen tovább adom a rendszámtábla tartót..... A kipufogót meg le kell róla dobni ahogy van.... szerintem is nagyon kiábránditó, de az eu-s előírásoknak meg kell felelni....
áááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááá.....ez fájt....sorry...Szerintem olvasd el a használati utasítást!
Megvettél egy 4 milliós motort és nem tetszik?
Hello!
Köszi szépen.Igen már rájöttem.Csak bátran ki kellett húzni a sarkát és kész.
Nekem 2 napja van meg/szintén Repsol/,és még nem igazán ismerem.Esetleg nem tudnád elmagyarázni a fogyasztásmérő mikéntjét?----neked mennyit fogyaszt?
Neked is olyan lassan startol? Nem tudom ,hogy valaha is ezt megszoknám...--a hangjáról meg nem is beszélve/olyan mint egy varrógép/
szia
nekem 2009 es repsolom van és simán lelehet venni az ülés csavar védő müanyagot. Én is paráztam hogy el ne törjön, de nem fod !
Szia

érdekelne a fékkarod, mennyiért adnád?
adok egy email címet a részletekért zsoltt@tvn.hu
Esetleg van egy ilyenem...
....úgy emlékszem először kifelé kell húzni, nem emlékszem az elejét vagy a hátulját......utána hátra fele kell kihúzni......
Igen köszi,a csavar fejét látom is a kis háromszögalakú idom alatt.Csak lepattintani se nem merem se nem tudom.Hogyan,melyik irányba?A tartálytól el,vagy épp fordítva?
Esetleg nem tudod,hogy a fogyasztásmérő mit hogyan mi alapján mér?
3 mód van.Az egyik ha állok semmit sem mutat/csak 3 csík/.Amint elindulok --8.0,aztán 20-22 vagy akár több,--3000-es állandó fordulaton!ha csutkagázt húzok nagyobb fokozatban,akkor meg lemegy 8-ra vagy akár alá is.
A második az elfogyasztott benzint méri/legylábbis szerintem/--mert ez a szám folyamatosan nő.2,8 L--24 kilométeren
A harmadik meg 5 percenként változik:5,5
7,5
9,2 km l -valszeg ez az átlagfogyasztás,bár szerintem ez nagyon magas./25 kilométer van a motoron-és egyelőre kímélem/
Helló.
Akkor amikor megkérdezted még számithattál rá!
Viszont azóta eltelt egy kis idő és megvették!

Üdv.
Üdv!Számíthatok a cipőre?Szerinted lehet belőle valami?
.......ha jól emlékszem , az ülés előtt/alatt van egy háromszög alakú müanyag amit le kell pattintani és alatta van oldalanként egy-egy csavar ami fogja az ülést....
Hello!
Hogyan lehet kivenni az aksit egy 2009-es 1000 RR-ből?/ill.hogyan lehet az ülést leszedni?/
Mert nézegettem,de valahogy ...
eladó arrow titán dob E betüs
A www.nagyvas.hu -n van fékkar és hasonló tükör is, ha jól emlékszem.
Köszi a gyors választ, akkor kibontom belőle
Alkatrészt hol lehet beszerezni amúgy a gépezethez? nem gyárira gondoltam lehetőleg, első fékkar kellene nekem, visszapillantók, eloxált idomcsavar.... ilyesmik.
semmi baja nem lesz.....
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, tettem fel egy arrow sportdobot cbr 1000rr 05-re , és így az ülés alatti hővédő pajzs nagyon kilóg és iszonyatosan csúnya, ha azt lebontom róla, okozhat valami bajt a műanyagoknál a nagy hő? Valaki szedte már le?

Zsolt
Hali!
2008-as cbr1000rr-hez keresek első féktárcsát párban.

Köszi.