Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Eladó Honda CBR1000RR sportlégszűrő keveset használt! 15eft
Tel:06706636366
Hja, betét. Most brembo van benne de már kopott, előző tulaj ezzel használta, nekem nincs vele tapasztalatom és nemtom pontosan milyen tipus. Kipróbálom év elején majd de vettem már gyári újat bele.
Sztem tök8 a fékfolyadék ha jó a fék. A gixxeren a yamaha fék legolcsóbb, 1100ft-os 5.1-es fékfolyadékkal is hibátlan volt. Amúgy most rbf660-al raktam össze, gixxerbe is mentem már ilyennel. Miért kéne minden pályanap után cserélni a 660-ast? Nem tapasztaltam ilyet h cserélni kellene.
Ebayről lőttem, talán 24e volt új karral. Volt kis hiba rajta de azt orvosoltam.
Milyen fékolajat raktál bele?
Motul RBF600 /DOT 4 a tuti.Vagy RBF660 de azt monden ring után cserélni kellene.
Mennyiért sikerült venni föfékhengert,illetve milyen betétekkel fogsz menni?
Vettem rá egy ducati gyári főfékhengert, az is brembo ugyebár. Összeraktam ma. Sokkal jobb mint volt, de majd jövőre bevetésen kiderül.
Valakit érdekel egy ilyen Honda hátizsák? Kb 1000km-t motoroztam vele. Fél éve van meg. Hibátlan állapotban

9000Ft+posta(csak utánvét)
Köszi.
Az első autósboltba bementem,szerintem brigécioltól kezdve bármi jó.Én Akra K2 Perfect nevezetü motortisztítót vettem,pcit drágább volt mint a brigéciol,gondoltam jobb is lesz.Most vettem a motort ,eléggé el volt hanyagolva,féktisztítóval esélytelen volt.Tisztítás után ,mondom mint a gyári,minden szutykot levitt.Itt is hasonlót látsz,ő is motortisztítót használt,képeken láthatod az eredményt:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Milyen motortisztítót használtál?
Szia!
Én is sokat keresgéltem,hogy mivel lehetne lepucolni.Végül azt találtam,hogy motortisztítóval érdemes ,mert az nem bántja a karmantyúkat.Féknyerget lecsavaroztam,fékbetéteket kiszedtem,jól befújtam ,ecsettel átkeféltem,vízzel vödörben leöblítettemMint a gyári új olyan lett,a fék tökéletesen működik,nem szorul.
Szerintem rossz topicba tetted,rr-en 190-es guma van...
Sziasztok!Van egy METZELER SPORTEC M3 180/55 R17-ES GUMIM 2009-ES évjáratú.150/60-ast kértem és ezt küldték visszavenni meg basztak.Képet tudok küldeni ár megegyezés szerint.
Sziasztok !

Eladó GYÁRI és üvegszálas idomok 2004-2005-ös évjáratú 1000RR-hez ! TELJES SZETT ! Amennyiben valamelyik felkeltette érdeklődésedet,keress bizalommal, megegyezünk :) Elérhetőségek: 0620/411-7338-as számon vagy az adameg6@vipmail.hu e-mail címen !

Link: http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Üdvözlettel: Kónya Ádám
Sérült idomok gyári fény és matrica egyben 10e ft-ért,de külön-külön is eladó.Érd:zoli_motor@freemail.hu
WD40 a legjobb. Nem bántja a gumit, és mindent leszed.
Dave bácsi megmondja:

How to
Nekem is a féknyeregnél lesz a gond. Mert már minden mást kicseréltünk.
Ha már fék... Tisztításra ki mit ajánl. Az évközi "kis" takarításra gondolok, nem engedem le a fékfolyadékot, "csak" a nyereg belsejét és a dugókat pucolom meg.
Van, aki a tisztítószeres víz + fogkefe kombót ajánlja, de azzal nem férek hozzá a dugók hátuljához.
Logikusnak tűnik a féktisztító bőséges használata + cipőfűzővel ledörgölés körbe (ez hozzáfér). Viszont számomra alapvetően hiteles szerelő azt mondta, a karmantyúk nem csipázzák a féktisztítót; bedagadnak tőle. Valóban nehezen forog az első kerekem (persze nem biztos, hogy ettől).

Mi a tuti?
Énszerintem a téma körül járása elég egyedi személyenként.
Én a következő receptett használom: Bermbo RCS 19 +Galfer fékcsö+Galfer fékbetét vagy Brembo a puha betét+Motul RFB600.
Én szétszedem az alsó munkahengereket is kifújatom a dugattyúkat a felületüket féktitszitóval átmosom majd szilikonal őszerakom.
Nekem ez vált be.
Megvettem a ZX-10R és továbbra is elment a fékem mint a huzat.
Beszéltem vele telón. A gixxeren ő nem csinált ilyet, csak lecserélte a gyárit brembora.
Azt mondta talán régebben ktm-én, de nem emlékszik arra sem.
Sanyit hivd fel Miskolcon a tüzérutcán van egy hidraulikás de kell neki a munkahenger mert a belsö furatban lehet eltérés dugattyú átmérőben századok,és a gyári kb 1.2mm és ö 1.8 gumit készit bele és igy nem enged át nyomáson és a nyomáspont is egy ponton van nem vándorol mint a gyárinál.
Adj elérhetőséget ilyen szakihoz, ha esetleg tudsz ilyet. Én nem tudok.