Na akkor Elmész egy hidraulikval foglalkozo szakihoz elviszed a munkahengered és gyártas bele új karmantyukat kb 3000Ft a 2db én igy csináltam és jó lett.De Rémiás Sanyinak is igy lett anno a gyári munkahengere felúlyitva.
Kedves fegyi, ha szarnám a pénzt nem gondolkodnék rajta, vennék, de sajnos nem így van. Nem kizárt hogy ez lesz a vége, de amíg van esély jót varázsolni ebből, addig nem költök 70ezret egy brembora.
Ma teszteltem, légtelenítettem ahol lehet, fékcsövet cseréltem gyárira azzal is mindenhogy légtelenítettem, próbáltam zsír új betéttel, sehogy nem volt jó. Csak a főfékhengerre tudok most már gondolni. Szétszedem a héten megvizsgálom, nagyon bosszantó h nemtom mi a rossz.
Hali
nincs valakinek véletlenül eladó kipufogó tömítése ? ami a leömlő és végdob között van. 2005ös cbr
vagy ha nincs, honnan lehetne venni a napokba? honda karasna ?
Majd kipróbálom. De levéve a nyergeket direkt felfordítottam h ha ott vhogy lenne bubi akkor kijöjjön onnan. Meg ha azt nyitogatom akkor folyik a fékfolyadék mindenre weeeee.:)
Nem értem ez hogyan befolyásolná a már említett problémát. Először összeraktam csak simán fékfolyadékkal bekenve, aztán szétszedtem és normálisan szilikonzsírt kentem a porvédőkre, a karmantyúkra a szervízköny utasításának megfelelően ismét fékfolyadékot. Szépen járnak a dugattyúk a nyeregben. Mindig szar volt. Amikor vettem a mocit, akkor is szar volt. Fog a fék, de nagyon mélyen van a fékkar fogáspontja. Nem tetszik így.
Nekem volt egyszer egy bagatell de nagyon nehezen kiderülő problémám, aminek a lényege a nem megfelelő szilikonzsír volt, amit a legjobb szándékkal adtak nekem, hogy azzal szereljem vissza a dugókat.
Hja, a suzuki meg azért szar mert suzuki stb... a yamaha meg azért jó, mert nem ilyen fos nissin-t meg tokico-t használ.
De nem akarom elhinni, hogy egy 3 éves, 10ezer km-es motoron szar legyen a fék. Ilyen nincs bakker.
Továbbra is eladó CBR 2004-2005-ös évjáratú 1000RR-hez az idom garnitúrám !
Tartalma:
- Gyári fejidom ,javított
- Gyári első sárvédő
- Gyári tank idom
- Gyári oldalsó idomok , javított
- Üvegszálas has idom
- Üvegszálas farok idom
A teljes szett most 55.000 Ft ! További info a linken,keressetek bizalommal !
Link: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
nincs valakinek véletlenül eladó kipufogó tömítése ? ami a leömlő és végdob között van. 2005ös cbr
vagy ha nincs, honnan lehetne venni a napokba? honda karasna ?
Viszont azt a tippet anno én is megkaptam, hogy a légtelenítő pöcsökön kívül ott is légtelenítenítsünk, ahol a fékcső becsatlakozik a főfékhengerbe.
Nekem volt egyszer egy bagatell de nagyon nehezen kiderülő problémám, aminek a lényege a nem megfelelő szilikonzsír volt, amit a legjobb szándékkal adtak nekem, hogy azzal szereljem vissza a dugókat.
De nem akarom elhinni, hogy egy 3 éves, 10ezer km-es motoron szar legyen a fék. Ilyen nincs bakker.
Bocs, ha lenne jobb tippem, mondanám, de nincs sajnos.