Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy pályagép(600RR),valami ütni-vágni való enduró+utcára valami v2 naked(ez még nem ziher).
Basszus és most mid lesz,,
,
Sziasztok !

Projekt váltás miatt eladó sorba került az idomszettem ,kettő variációban tettem fel a hirdetést,hátha szimpatikusabb lesz! Évjárat 2004-2005,alkudni éri ! További képeket szívesen küldök,akinek van néhány percre klikkeljen rájuk :)

link a hirdetésekhez:

Gyári verzió: http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Pálya verzió:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Csere is érdekel szénszálas alkatrészekre,természetesen a fent említett típushoz illetve 2004-es évjáratú 600 RR-hez !

Köszönöm a figyelmet ,szép napot!
üdv.: Ádám
Üdv Urak!
Mivel eladtam a gépet maradt 1-2 alkatrészem.Pár karboncucc+gyári fék és kuplungkar+gyári fékcsövek.Ha valakit érdekel jelezze!
En meg a multkor kimotoroztam ... belole a benzint :-D
Egyenesben én is..
mindezt termeszetesen utcan ugye?
Erről az jut eszembe,mikor pár hete kimentem Csesznekre nézelődni,és az egyik srác ott mondta,hogy ő már kimotorozta az ezres motorját
Mi gyorsultunk párat még anno és a 929 is elég volt hozzá hogy elverje a 2006-os 600RR-t. Ja és mindkettő le is volt áttételezve és a 929 sokkal nehezebb is volt....
szerintem is ott azert mas reakciok lehettek...
a 06-os 600RR 117 lo azt hiszem es kb 70nm nyomatek
a 954RR meg 150 lo es 103 (vagy talan tobb, a 929 az 103 volt) nm nyomatek... es a 929-en eleg darabos injektorvezerlest kijavitottak. a PGM-FI nagyobb memoriat es ujraprogramozott gorbeket is kapott.
inkabb emberi tenyezore tippelnek
Sziasztok!

Valakinek egy 95%,vajpuha Pirelli Dragon Supercorsa szett kevés pénzért?
ottan más reakciókkal lehetett a probléma, maradjunk annyiban, mehogy egy haccázassal nem nyomsz le egy 954-et azis biztos na persze véletlenek előfordulhatnak
Nem röhög együttérzés
Mien ? CBR 600RR Movistar 06 egymás mellé álltunk haverral és szépen szólva elpicsáztam a 954RR-t kibasszotul lassú az injektor rekcioja dehát ugye majdnem az első Hondás Injektoros gépek közé tartozik és a H nem szeretet volna áttálni az injektora a karibiról de muszáj volt neki
Szevasz. Nekem ugyanilyen gondom volt. Leszedtem tetejére fektettem, lecsiszoltam a fémet tisztára, azt kiöntöttem a kis mélyedést mellette üvegyszálas ragasztóval. Nagyon kemény anyag. Két éve volt kb. azóta is jó.
sziasztok!
Keresek 2004-es RR-re tankot. csak tank kellene mert a szellőzőnél belül elrepedt és ereszt. megjavítani hosszú és az uj drága SOS, mert jó idő van.
Sérült idomok eladók:tank idom 5e,farokidom 5e,oldalidomok 2e/db.Érd:zoli_motor@freemail.hu
A lenyelte az nálam azt jelenti, hogy egyenesben simán megelőzi. Nem a pilóták közötti tudást.
Palyan siman ha a jobb motoros azon ul. ;)

De szuletnek legendak a Zinternettten ;)))))
Azt is megnézném, hogy milyen 600RR az amelyik lenyom egy 954RR-t.
Arrol nem is beszelve, hogy ha 6.5 lenne, akkor se lenne semmi. Aki sportmotornal a fogyasztason porog, vegyen inkabb Suzuki Eko-t. :)
orszagut, tartos 110-130, varoson belul 70-80, autopalya 150
fogyasztas 5,1 liter/100 km... sokat eszik? :D
meg csak tavaly ota van meg, de 6,9 volt a max. fogyasztasom 100-on.
elotte a 929-nek ha kinyomtam a szemet, akkor sem evett 7,5-nel tobbet - es abban (termeszetesen nemet ) autopalya 200 folott is boven volt.
szoval szerintem nem eszik az olyan sokat es igencsak jobbcsuklofuggo a kerdes.
haver karbis vtr 1000 f-e 9 litereket zabalt meg, masik haver yamaha xjr1300-asa meg 11 litereket es egyik sem huzta ugy neki, mint en...
Szia ! a 954RR nagyon jó gép te kibasszot sokat eszik úgyhogy hagy ki szerintem haverom F4röl cserél 954RR re és csak a fogyasztás a gond a másik hogy a 600RR em lenyelte elég csúnyán 04-05öt nézzegesd :) :) !