Mondjuk alapvetően még nem baj ha az alja fényezve volt ha szépen meg van csinálva csak hát ha gány a festés akkor kell a tökömnek!
Repedezett volt vagy mi?
A képen annyira patikának tűnik!
Volt egyébbként egy piros-fekete egy magánszemélynél még amit megnéztem aznap de az gondolom elkelt mert az tuti volt.Egy kis karc volt egy eldőlésből,amúgy patika volt.Minden gyári cuccával ahogy azt kell.
Hát az elöző motorodhoz képest igen.Mondta nekem is asszem a farokidomot de mondtam neki hogy az aljával mi a helyzet mert teljessen eggyértelmű volt hogy festve lett,ráadásul a hövédő is hiányzott.Mikor bemelegedett jött fel a festékszag ahogy érte a hő.Az összkép eléggé lehangoló volt.
UHA hát evvel most nagy segítséget adtál amugy, nagyon szépen köszönöm , mert én megtaláltam az a tulajt is aki beszámítatta egy traktorba vagy mibe és azt mondta csak a farokidomot fújták egyszer! De hogy full gyári a motor mindenhol!
Na tessék akkor már kicsit átbasztak!
Nagyon gáz volt ?
50000 km ennyi, ez a tipus 20-30000 körül aminek húzva volt elkezdi enni az olajat álltalában, nem nikaszilos a hengerük hanem aluszilos és az szert sem ér!
Hát figyu pl most nézem ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_rr_fireblad
e-7132510
TEli extrákkal power commanderrel minden nyalánksággal 1.150.000, tehát ha azt veszed nem olyan olcsó az mármint a másik amit elsőnek mutattam nem?
Szia bocs a bepofátlankodásért.Én néztem pár hónapja egy ismerősömnek.Mattult kapcsolók,festett hasidom aminek a belsejéből hiányzik a hövédő,rozsdás leömlők,repedezett fékolaj tartály,rongyolt szélü gumik,és még egy idom festve és matricázva volt de arra már nem emlékszem.Aki árulja nem a tulaj beszámított motor.Hangja tűrhető,1 kulcs.Élőben nem fog tetszeni.A régi motorodhoz képest nagy visszaesés lenne minőségben.Remélem tudtam segíteni
Igen látod ezen marha sokat agyaltam...........
Ilyen tip -top állapotban van a képen és mégis csak ennyi?
Miért? Mitől van ez?
MOndjuk az összes többi 2004-es max egy 100 vagy 150 drágább, de mondjuk sztem amit nézek ebben valós a km-er! Talán ezért.......?
Sikerült eladnom a motorom és holnap már megyek is le egy 1000RR-ért Bajára!
Ő a kiszemelt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_rr_ak
rapovic-6932034
Valakinek valami jó tanácsa?
Mit nézzek?
Hibák?
Esetleg valaki ismeri e a motort?
Valami útravaló valakitől?
49.000 km mennyire számít soknak benne?
Lehet hogy jelenleg Yamaha van, de miért ne kukucskálnék be ide, akadtak itt jófej emberek :) Te is aavvvagy Joebácsi nyugi. Még egy ember se hívott vissza fél évre rá hogy mivan veled, akitől motort vettem. :)
Eladó ez a vadonat új Arai Viper GT Banda, tegnap jött németországból, sajnos elszámoltam a méretet, kénytelen vagyok eladni! Mindössze felpróbáltam és ennyi. :/
Repedezett volt vagy mi?
A képen annyira patikának tűnik!