Gondolom a -1 nem eredményezi hogy sokkal többet pörög ugyanazon temponál csak alul lesz több nyomaték. Ha jol emlékszem 3500nél megy 90 most ez felmegy 4000 nagy dolog :D
Nekem ugyan csak 2004-essel van tapasztalatom, de az pont az, hogy utcára a -1 elöl jó. Most -1/+2 és azért autópályán nekem picit zavaró a tudat, hogy feleslegesen pörög.
Azt hiszem maradok -1 nél elöl! Mondjuk nekem így is elég a teljesitmény de legalább erőteljesebb lesz alacsony fordulaton :D Az meg hogy mennyit megy éppen az nem érdekel :D
Lehet,hogy végre csak 280-at ment,de addig olyant gyorsult amilyet kell.Egy hátránya volt,az egy gázt(azonos tempó tartása) nem szerette,mindig menni akart(vagy én? ).1 vagy kettőben viszont mindig kerékre akart jönni közepes kigyorsításon is.
Ha csak előre teszel 1-el kisebbet az nem olyan drasztikus,azt nyugodtan lépd meg,sokkal jobban veszi a lapot alulról is!
Hali! Ez így már nem túl durva? Gondolom ugyanannál a temponál ilyet áttétellel többet forog ugye? Minden nemű tapasztalat érdekel mivel ha megveszem egy ideig az marad fenn
Szombaton rakom össze a gépet úgyhogy kilőve :D Igaz már sokszor megjártam:)
Lenne kérdésem tapasztalt motorosokról. Megnyúlt a láncom és kellene vennem láncot lánckereket. Kérdés hogy variáljak e a gyári mert én elöl -1 kisebbre gondoltam. Mennyit változik egyáltalán érdemes vagy tök felesleges. Amúgy gyárilag is erős motor úgyhogy ez lehet hülye kérdés de nem baj :D
Szeretnék vásárolni a Motorline -ban egy kabátot és egy nadrágot. Nem tudna valaki segíteni nekem egy törzsvásárlói kártyával, hogy a 10% -ot meg tudjam spórolni?
Budapesti vásárlás lenne.
Ők a V-tech motoros civic-kekre gondolnak. A tdi vtech harc. :) szerintem nagy butaság. De elég sokan űzik ezt a tevékenységet. Ez a mém is erről a témáról született. Nem a honda motorkerékpárokról.
Igen meg...eladtam a gépet.
Viccet félretéve,valamit szelídült de tökéletes csak pc hangolással lett volna.
Csak kíváncsiságból... Az alapjáratoddal megoldódott a probléma?
Ha csak előre teszel 1-el kisebbet az nem olyan drasztikus,azt nyugodtan lépd meg,sokkal jobban veszi a lapot alulról is!
A "sunnyogós" teljesítményleadás megszűnt,lett helyette egy vadállat!
Cbr 1000rr 2004 év. SPORTDOB érdekelne, ha valaki tud eladót bárhol.
A válaszokat előre is köszönöm
Lenne kérdésem tapasztalt motorosokról. Megnyúlt a láncom és kellene vennem láncot lánckereket. Kérdés hogy variáljak e a gyári mert én elöl -1 kisebbre gondoltam. Mennyit változik egyáltalán érdemes vagy tök felesleges. Amúgy gyárilag is erős motor úgyhogy ez lehet hülye kérdés de nem baj :D
Köszi
Üdv Gyuri
Szeretnék vásárolni a Motorline -ban egy kabátot és egy nadrágot. Nem tudna valaki segíteni nekem egy törzsvásárlói kártyával, hogy a 10% -ot meg tudjam spórolni?
Budapesti vásárlás lenne.
Ez is zenekar csak "H" Nélkül
Gregorio#46
De amúgy jah ez a harc nevetséges mind2 másra való :)
Csak ezt pár agyas nem tudja.
Ien a sas B&W
He?
http://youtu.be/rSq5DShFibY
Tudom, kicsit drasztikus pedagógia eszközökhöz nyúltam, de a cél szentesíti az eszközt.
VTECH: http://youtu.be/tMITCHVzJB4