bocs, majdnem elfelejtkeztem rola... a 2004-05-os lapatja javitott, igy nem ajanlom, ha csak a motor kell, az jo. a 2007-es az hibatlan.
(esetleg a 2007-esrol a lapat atteheto a 04-05-os motorra (mas a kettonek a felfogatasa is...)
2009Töl fekete a Blokk.08nál szürkés májvás (nemtom mien) 2009nél még voltak problémák. De aki visszavitte annak garisan mindent rendbe raktak (sokan azt se tudták hogy van visszahívás).(utána már nincsenek gondok) 2010-2011est keres ott tuti nem lesz semmi gond Kbaot jó az SC59
Erről én is hallottam az egyik volt Hondás szerelőtől. Azt mondta, hogy nagyképű a Honda vezetősége és a garanciális problémás eseteknél inkább próbál a problémás ügyek elhárítására törekedni.
keress rá neten, biztos találsz róla infót, akár itt a fórumon is, brian sztem vhol leírta már, de ha felhívod el is tudja neked mondani.
Amúgy igen igaz, a 2008-asokkal volt gond (talán 2009-eseknél már olrvosolva lett a probléma, de van valami ismertetőjele is annak, hog valóban 2009es-e a motor, más színű olajburkolatok vagy valami ilyesmi), persze nem minddel, de előfordult, olajfogyasztási gond volt velük tán, nemtom évjáratban meddig, az újabbaknál már nem volt ilyen gond és a régieket is aki élt vele annak gariba cserélték vagy orvosolták, mint pl briannek is. Aztán kuplungproblémáról is hallottam, de pontosabban ezt is tőle vagy netről. Ha ilyet akarsz, inkább 2009 utánit keress, amúgy állítólag jó gép nagyon, én is arra várok, hogy jövőre ezt letesztelhessem, már nagyon várom.:)
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi. Tervezem ,hogy vásárolok egy CBR1000RR-t 2008-as évjárattól . Az egyik cimborám szerint a 2008-09 es évjáratoknak vannak még gyerekbetegségei , nem a megszokott Honda minőséget hozza , fogyasztja az olajat stb... Hátha van itt valaki aki tud jó tapasztalatokról beszámolni !Eddig egy K6 600as Gixert hajtottam amit sikerült újonnan megvásárolnom és egy generátor javításon kívül soha semmilyen problémám nem volt vele , pedig kapta az ívet rendesen ! Köszi a segítséget ! Kellemes ünnepeket mindenkinek !
Szia, igen megvan, azt viszont meg kellene neznem hogy a ventillator-lapatok jok-e, mert vagy a 2004-05-osen, vagy a 2006-07-esen van egy kis bibi... a masik hibatlan.
04-07-es RR-hez gyári fék és kuplungkar+karbon(gyári,nem sufni) sár és láncvédő,gyári első fékcsövek,service manual,gyári szerszámkészlet.
Mivel csak útban van így EGYBEN 10000-ért vihető!
bocs, majdnem elfelejtkeztem rola... a 2004-05-os lapatja javitott, igy nem ajanlom, ha csak a motor kell, az jo. a 2007-es az hibatlan.
(esetleg a 2007-esrol a lapat atteheto a 04-05-os motorra (mas a kettonek a felfogatasa is...)