Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teszteléshez keresünk japán motorokat:
Sziasztok !

Eladó GYÁRI ÉS ÜVEGSZÁLAS idomok 2004-2005-ös évjáratú HONDA CBR 1000RR-HEZ ! Mind a két hirdetés az enyém,csak több variációban tettem fel,hogy könnyebben átláthassátok !

1. Gyári: http://www.kepesmotor.hu/idomo...

2. Pályázáshoz: http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Köszönöm a figyelmet,jó nézelődést !

Üdv.: Ádám
Sziasztok,

SC59 alkatreszek eladok, elerhetosegem az adatlapon
Itthon vettem egy sráctól. 150 ért hirdette azt gondoltam lesz lejjebb is hát lett :D100 ér meg ajándék:D
Nekem ez így megfelel mert szép mély hangja van nem visítós. Egy ponton viszont a szélzaj elnyom mindent:) Attól függetlenül én tudom hogy szól ahogy kell :D
Nah majd meglátod amúgy nekem is tetszett a hangja csak az nem h ha megyek vele nem hallom annyira h hátul ordít cső nélkül kegyetlen hangja volt úgy hogy a dob lent a szelepes összekötő meg fent :D Lehet sokat várok Hangilak az Akrától azért mert a 600RR-em Aratája kettényeli az Akrát Hát nekem nyomaték cső lett (nem race de full nyitott a cuccos :)
Honnan? Ebay?
Ma raktuk fel szóval még szűz:D Próbakör meg ha kicsit jobb idő lesz tolok egyet :D Én direkt nem akartam csak összekötővel ez ígí jó mert nyomaték megmarad mivel a hossza megvan. Meg elég mély így is a hangja úgyhogy zsírkirály :D
Elmész a pi--ba :D Az én Akrám már kicsit mókolt nem volt elég a Kraft (db-leg)! :) Na meg összekötő csere lett semmi szelep semmi szarság

Ugyan az mint neked csak Karbon :) Szépen lövi a lángokat és ha bemelegszik szeret visszahörögni neked is csinál hasonlókat ?
Egész pontosan 100.000 és Zsír új :D
Mennyi az annyi?
Akrapovic lett az utód:D És jól tettem hogy ezt választottam főleg ennyiért :D Cseréljünk dobot ? :D Suhan neked mi van helyette?
Cseréljünk adok érte egy gyári 2011es ugyan ilyet :D
Mi az utódja?
Csákány! Akit érdekel egy sérülésmentes gyári dob az szóljon :D
Sziasztok !

Eladó sorba kerültek az idomjaim,2004-2005-ös évjáratú CBR 1000RR-hez. Akit érdekel megtekintheti a hirdetést a link-re kattintva :) Gyári és üvegszálas idomokról van szó !

http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Üdv.: Ádám

Továbbá ha esetleg tud valaki eladó LeoVince SBK EVO II slipon dobot 2003-2004-es 600RR-hez kérem keressen meg ! Köszönöm :)
Bodis GPX2 középdob és esetleg két javítandó dob hozzá valakinek nem kell?hirdetés
Eladó egy vadállatul kinéző Joe Rocket "CBR" textildzseki. A márkát talán nem kell bemutatni... Amerikai L-es, de inkább XL itthon, nekem is ez a bajom vele, sajnos nagy. Egyszer viselt,szinte új.

Kb. ez az egy van az országban....

Protik:könyök, váll, puha gerinc. +thermo mellény.

30+posta. pirosvillam81 kukac gmail.com vagy facebook link adatlapon...
Akkor jó!
Tudom! Nem is akarom eladni, mondhatni házasság lett a futókalandból. Pedig csak 2 évre terveztem vele és majd utána egy Triumph-ot szerettem volna. Triumph még lehet, de hogy ő megmarad az ezerszázalék.
Ismerős érzés és gondolatok....
Csak soha ne add el,mert baromira senki nem fizeti meg!
Ha úgy alakul, akkor hozzá is viszem. De rendszert és sportszűrőt bizonyára nem kap. Még a "csicsára" is kell egy kicsi, hogy olyan legyen a gép, mint amilyennek elképzeltem úgy másfél éve. Ajj, ha egyszer elkap a gépszíj...
Ago-nál veszel és behangoltatod.Mondjuk akkor már érdemes egy komplett kipuffrendszer és egy sport szűrő...
gearingcommander.com - itt mindent megtudsz! ;)