Eladó GYÁRI ÉS ÜVEGSZÁLAS idomok 2004-2005-ös évjáratú HONDA CBR 1000RR-HEZ ! Mind a két hirdetés az enyém,csak több variációban tettem fel,hogy könnyebben átláthassátok !
Itthon vettem egy sráctól. 150 ért hirdette azt gondoltam lesz lejjebb is hát lett :D100 ér meg ajándék:D
Nekem ez így megfelel mert szép mély hangja van nem visítós. Egy ponton viszont a szélzaj elnyom mindent:) Attól függetlenül én tudom hogy szól ahogy kell :D
Nah majd meglátod amúgy nekem is tetszett a hangja csak az nem h ha megyek vele nem hallom annyira h hátul ordít cső nélkül kegyetlen hangja volt úgy hogy a dob lent a szelepes összekötő meg fent :D Lehet sokat várok Hangilak az Akrától azért mert a 600RR-em Aratája kettényeli az Akrát Hát nekem nyomaték cső lett (nem race de full nyitott a cuccos :)
Ma raktuk fel szóval még szűz:D Próbakör meg ha kicsit jobb idő lesz tolok egyet :D Én direkt nem akartam csak összekötővel ez ígí jó mert nyomaték megmarad mivel a hossza megvan. Meg elég mély így is a hangja úgyhogy zsírkirály :D
Eladó sorba kerültek az idomjaim,2004-2005-ös évjáratú CBR 1000RR-hez. Akit érdekel megtekintheti a hirdetést a link-re kattintva :) Gyári és üvegszálas idomokról van szó !
Eladó egy vadállatul kinéző Joe Rocket "CBR" textildzseki. A márkát talán nem kell bemutatni... Amerikai L-es, de inkább XL itthon, nekem is ez a bajom vele, sajnos nagy. Egyszer viselt,szinte új.
Tudom! Nem is akarom eladni, mondhatni házasság lett a futókalandból. Pedig csak 2 évre terveztem vele és majd utána egy Triumph-ot szerettem volna. Triumph még lehet, de hogy ő megmarad az ezerszázalék.
Ha úgy alakul, akkor hozzá is viszem. De rendszert és sportszűrőt bizonyára nem kap. Még a "csicsára" is kell egy kicsi, hogy olyan legyen a gép, mint amilyennek elképzeltem úgy másfél éve. Ajj, ha egyszer elkap a gépszíj...
Eladó GYÁRI ÉS ÜVEGSZÁLAS idomok 2004-2005-ös évjáratú HONDA CBR 1000RR-HEZ ! Mind a két hirdetés az enyém,csak több variációban tettem fel,hogy könnyebben átláthassátok !
1. Gyári: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
2. Pályázáshoz: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Köszönöm a figyelmet,jó nézelődést !
Üdv.: Ádám
SC59 alkatreszek eladok, elerhetosegem az adatlapon
Nekem ez így megfelel mert szép mély hangja van nem visítós. Egy ponton viszont a szélzaj elnyom mindent:) Attól függetlenül én tudom hogy szól ahogy kell :D
Ugyan az mint neked csak Karbon :) Szépen lövi a lángokat és ha bemelegszik szeret visszahörögni neked is csinál hasonlókat ?
Eladó sorba kerültek az idomjaim,2004-2005-ös évjáratú CBR 1000RR-hez. Akit érdekel megtekintheti a hirdetést a link-re kattintva :) Gyári és üvegszálas idomokról van szó !
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Üdv.: Ádám
Továbbá ha esetleg tud valaki eladó LeoVince SBK EVO II slipon dobot 2003-2004-es 600RR-hez kérem keressen meg ! Köszönöm :)
Kb. ez az egy van az országban....
Protik:könyök, váll, puha gerinc. +thermo mellény.
30+posta. pirosvillam81 kukac gmail.com vagy facebook link adatlapon...
Csak soha ne add el,mert baromira senki nem fizeti meg!