Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó barátom 2010-én is ez volt,komplett főtengelycserével orvosolták garanciában.
Nézőpont kérdése...
talán egyszerübb megoldás ledeshez valo relé csere
Gyári honda olaj & olajszűrő eladó
Hogy alakul a motorod? 7-én jössz Hringre?
Nem a relè a gond, hanem a ledes index elé kell egy 20W5ohm-os ellenállás oldalanként...
Oké.
A kertacet@gmail.com-ra küld el légy szíves a telefon számodat és holnap felhívlak.
http://www.belgianbeercafe.hu/...
bocsi lemaradt a cím :D
Sziasztok. Megváltam a géptől és a kipu rendszertől is megválnék. Keveset futott. Érdeklődni e mailen vagy telefonon. 0670/554-2938
ha pénteken betudnád vinni fehérvárra a belgába akkor azt megköszönném. ott természetesen kifizetik majd neked.
De ha el tudsz jönni Perkátára (35km) akkor holnap is meg tudod venni.
Sajnos a holnapi nap nem jó nekem. Esetleg csütörtök vagy péntek lenne jó valamikor meló után 2-3 között.
holnap fehérváron meg tudnám nézni a délután folyamán? valószínűleg meg is venném majd.
Megvan igen és tényleg ott volt az orr részbe, jól eldugava :D tudnak alkotni ezek a japcsik :) kösz a segítséget.
Üdv. Az első sárvédőért 8000Ft-ot kérek és csak a használatból adódó minimális fakulás látszik rajta.
Dunaújváros-Székesfehérvár környékén megtekinthető.
Na? Van fejlemény?
Szerintem az alatt lesz, viccesen volt nálam is eldugva valami takaróval, külsőleg nem is látszott hogy az az.
de van igaz még ott nem néztem :) de azért köszi a segítséget, mondjuk így első ránézésre csak egy széles csati van a fejidomnál.
Én ugyanígy voltam anno. A fejidomban volt a relé nagy meglepetésemre. Burkolat alatt is vannak valamik a 600-nál ha jól rémlik, de azok nem az irányjelző relék voltak. Szervíz "manuálod" nincs?
Már lecseréltem ledre csak a relét is le kéne mert így villog mint aki megvan örülve :) megnézem a fejidomot, mert ülés alatt se oldal idomoknál nem találtam, még a tank alatt gondolom de ezért kérdem hátha valaki jártas merre van, mielőtt darabokra szedném.
Nem lehet hogy a fejidomban van?
Nekem a 600RRben ott volt pont a csúcsos részben. gondolom LED-re cserélnéd. Én a későbbi szerelgetések miatt elvezettem az ülés alá anno...
Cbr 1000 rr 2006-os merre található az indexrelé? ha valaki tudja segíthetne.
Most láttam csak hogy félre olvastam a neved és összekevertelek AtisR6R-rel.

Ezermeg egy bocs
Szervusz! Minden variáció érdekel!

Küldj egy email-t a majsa1@indamail.hu-ra és ott add meg a számod, vagy azét aki tudja.

Köszönöm Atis!
Ha még keresel, tudok egy bontottat.