Üdv. Az első sárvédőért 8000Ft-ot kérek és csak a használatból adódó minimális fakulás látszik rajta.
Dunaújváros-Székesfehérvár környékén megtekinthető.
Én ugyanígy voltam anno. A fejidomban volt a relé nagy meglepetésemre. Burkolat alatt is vannak valamik a 600-nál ha jól rémlik, de azok nem az irányjelző relék voltak. Szervíz "manuálod" nincs?
Már lecseréltem ledre csak a relét is le kéne mert így villog mint aki megvan örülve :) megnézem a fejidomot, mert ülés alatt se oldal idomoknál nem találtam, még a tank alatt gondolom de ezért kérdem hátha valaki jártas merre van, mielőtt darabokra szedném.
Nem lehet hogy a fejidomban van?
Nekem a 600RRben ott volt pont a csúcsos részben. gondolom LED-re cserélnéd. Én a későbbi szerelgetések miatt elvezettem az ülés alá anno...
A kertacet@gmail.com-ra küld el légy szíves a telefon számodat és holnap felhívlak.
bocsi lemaradt a cím :D
Dunaújváros-Székesfehérvár környékén megtekinthető.
Nekem a 600RRben ott volt pont a csúcsos részben. gondolom LED-re cserélnéd. Én a későbbi szerelgetések miatt elvezettem az ülés alá anno...
Ezermeg egy bocs
Küldj egy email-t a majsa1@indamail.hu-ra és ott add meg a számod, vagy azét aki tudja.
Köszönöm Atis!