Tudod az a poén az egészben hogy 1000RR-ben csak ezt a színt keresem mint a tied, ez a gyengém most egyet találtam fent hasznaltauto.hu-n. Nagyon bejön ez a színösszeállítás és így ránézésre azt mondom hogy okés!
Figyu nekem ahogy elvitték ha elviszik rögtön keresni foglak téged meg azt akinek ugyan ilyen van fent hasznaltauton.
Mert csak ez a szín érdekel!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_rr_akr
apovic-6932034
Ez árban is megfelelő meg "gyáriasságban" leszámítva egy két idétlen matricát ami leszednék róla!
Mindenképp meghallgatnám te a ajánlatodat is hogy mennyiért szeretnéd eladni meg természetesen milyen élőben a motor!
Küldhetnél nekem egy telefonszámot is meg elérhetőséget is hogy el tudjam menteni mert egyenlőre a tied meg amit találtam a két nyerő! :)
e-mailom: c5ontkov4c5@citromail.hu
Az én szeretett vasam eladását a szezon végén tervezem. Még nem hirdetem sehol, amennyiben kapok rá normális ajánlatot természetesen előbb is aktuális lehet. A motor karcmentes, mint a Tiéd, nagyon vigyáztam rá!
Képek az adatlapomon, amennyiben érdekel, mailban keress meg:
bullock@freemail.hu
Eladóvá vált szeretett motorom nagyobbra váltás miatt de csak HONDA jöhet szóba! Érdekelne engem 1000RR 2004-2005 évjárat ráfizetéssel is esetleg meg 954RR vagy még 929RR!
Itt a link az enyémről: http://www.kepesmotor.hu/honda...
De itt az adatlapom találtok róla rengeteg videót és képet hogy mik és hogyan került fel rá és miket kapott!
a fenti motor ingatlan felújítás miatt, és teljes kihasználatlanság miatt egyébként, most nagyon akciós áron eladó!
a hirdetésben levő ár a normál ár, 300 000 ft kedvezményt adok, ha valaki sürgősen elviszi.
1 hónapja áll, nem használom, 10 kör euroringet látott a motor, ha valaki kérdezné miért pályán volt lefényképezve, teljesen gyári állapotú, minden extrát adok mellé, azt is, ami nincs a hirdetésbe leírva.
Van itt olyan, akinek '04-'07-es Fireblade-je esett mar at vezermulanc es/vagy feszito patron cseren?
Mi volt a tunet? Mijet kellett cserelni? Mennyibe fajt?
A probléma úgy néz ki, hogy megoldódott...
Köszi, hogy többen is érdeklődtetek és figyelemmel követtétek a fejleményeket. A prop-tech csodát művelt, mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Igazi motorosok, hozzáértők, segítőkészek és nem pénzéhesek!
A problémát az utólag beszerelt xenon okozta. A motort darabokra szedték, kimértek minden jeladót és elektromos alkatrészt. Végig néztek minden kábelt, forrasztást és csatlakozót és csak a xenon volt a bűnös. Elmondta a tudományos hátterét is, de mivel nem vagyok ilyen beállítottságú, nekem kínai. Végül is nem lényeg csak az, hogy a gép újra a régi. Sőt talán még jobb is.
Egyébként a benzinről és is hallottam "csodákat", így már csak 100-as "V-power"-t tankolok.
Szeva! Nekem egy 08-as SC59-el volt ilyenem 2 szer egymás után! 1500km volt benne,és 80-ról kigyorsításnál leállt.Egy olyan benzinkútnál tankoltam,ahol addig SOHA,és azután sem.Nagyon kicsi kút,és a szerelök szerint a BENZIN volt a baja.Kiszivattyúzták a tankot,és új benzin bele(persze nem dieselt tankoltam,hanem csakis 98-as Super Plusszt!)és utánna eladásáig nálam soha semmi gondja nem volt!7500-al adtam el! Remélem hamar megoldódik a problémád!Üdv!
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk!
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok http://szallas.hu/sipos-apartm...
Nagyon bízok én is bennük, de sajna ők sem mondták azt, hogy tuti, hogy megcsinálják csak annyit, hogy próbálkoznak. De hátha...! Ennyi szívás után legalább ennyi szerencsém lehetne!
Holnap az agomotors-hoz viszem, sokan őket ajánlották, hogy nagyon jók elektronikában (tuning, teljesítménymérés, stb...), hátha rájönnek, mert tuti, hogy valami bagatel dolog lehet csak. Minden esetre bízok a legjobbakban.....
honda takober a 17. keruletben a pesti uton.
ket oreg szaki, korabban a 929-emen ok deritettek ki, hogy berhelve volt az elektronika es emiatt nem indult el random modon.
bar ahogy hallottam, mar nem nagyon szeretik a problemas eseteket - pedig regen nagyon aszok voltak - de ha konkret keressel mesz hozzajuk (ellenorizzek le a veszleallitot, borulaserzekelot, sztenderkapcsolot, etcetc) akkor ezeket megnezik, megcsinaljak neked.
a 954-el is hozzajuk jarok, ha van valami bajom, mert en sem vagyok egy muszaki zseni
Válaszoltam is már! :)
Esetleg annyi azt az e-mailben elfelejtettem beleírni tudnál nekem még képeket küldeni róla e-mailban? A címemre?