szevasz. a dörgés az volt hogy a2009/-es gyártástól már orvosolták a hibákat de ezek szerint nem. meg az volt a válasz hogy a fekete blokkosok már jók hát tessékez sem igaz.
Semmi gond, mint említettem, először nekem sem nyitotta ki a pofáját senki sem, csak amikor már gáz van. Jobb lett volna ezt a műveletet télen végre hajtani...
szevasz GREGORIO 46. olvastam .meg elküldtem a honda válaszát hogy lásd tőlem messzeált az átverés. de én megőrültem volna az biztos de az is hogy rájuk boritottam volna az asztalt ezek után. ezek után nincs számomra becsületes kereskedő. mert szerintem tudta 2011-ben hogy mi a dörgés. de utólag is elnézést mert én erről nem tudtam.
nemnem...
A fekete az 2008-as volt, mar nincs meg. Ez 2011-es gyartas, kek-ezust szinu arany felniken. Ritka ratyi a szine szerintem, de a motor patika. Nincs meg benne 5000 km. Austrothermet kene vennem, ezert elado..
Gyári, megkímélt, újszerű állapotú 2 éves CBR eladó. Esve, eldölve nem volt, Honda Dreamből való, számlákkal, gépkönyvvel, szervízkönyvvel, törzskönyvvel rendelkezik, törés- és tehermentes leinformálható motor. Extrák: K&N légszűrő, Akra ovál carbon slip on. Megtekinteni Újpesten lehet, az ár irányár!. 2,6 milkó, harmincas-9hategy-ötven9hat2. De az adatlapomon ott a hirdetés is.
Viszont el kéne vinnie valakinek a CBR-t, mert így nincs pénzem építkezni!