Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olcsóbb pályagépet! ;)

Viszont el kéne vinnie valakinek a CBR-t, mert így nincs pénzem építkezni!
Milyen gépet veszel?
Jah, de tudod miért.. ;)

Hozom el nemsokára az új moccot, majd meglátjuk azon milyen lesz.
Nem jöttél féket próbálni
Így volt haveré is,bár állítólag ettől még tökéletes a blokk....
Akkor jó!
az egész hét szar. nem lehet késöbb
Hétfő jó neked ?
nem a nöi fogazásról beszéltem
KI fogász ?
állitólag a főtengely végén levö fogaskerék fogazása miatt van egy bizonyos hang /ezt állitólag gariba megcsinálják ./
Mondjad megfele
.
Mi a probléma egyébként?
szevasz. a dörgés az volt hogy a2009/-es gyártástól már orvosolták a hibákat de ezek szerint nem. meg az volt a válasz hogy a fekete blokkosok már jók hát tessékez sem igaz.
Semmi gond, mint említettem, először nekem sem nyitotta ki a pofáját senki sem, csak amikor már gáz van. Jobb lett volna ezt a műveletet télen végre hajtani...
Áruljátok már el lécci mi volt 2011-ben a dörgés...?
szevasz GREGORIO 46. olvastam .meg elküldtem a honda válaszát hogy lásd tőlem messzeált az átverés. de én megőrültem volna az biztos de az is hogy rájuk boritottam volna az asztalt ezek után. ezek után nincs számomra becsületes kereskedő. mert szerintem tudta 2011-ben hogy mi a dörgés. de utólag is elnézést mert én erről nem tudtam.
nemnem...
A fekete az 2008-as volt, mar nincs meg. Ez 2011-es gyartas, kek-ezust szinu arany felniken. Ritka ratyi a szine szerintem, de a motor patika. Nincs meg benne 5000 km. Austrothermet kene vennem, ezert elado..
Elbírálást követően 5 év garancia van erre a gondra. Tehát, talán nem kell részvétet nyilvánítani...

Joe, írtam email-t.
Részvétem,gondolom már nem garanciális?
szevasz GREGORIÓ 46.

VALÓBAN MEG VAN A HIBA,?
Szia Bandita.
Igen... már tudom
Tehát 2008as gyártás, és 2011es forgalomba helyezés?

Amúgy miért adod el?
Úrak, márkatársak, ha esetleg érdekel valakit:

Gyári, megkímélt, újszerű állapotú 2 éves CBR eladó. Esve, eldölve nem volt, Honda Dreamből való, számlákkal, gépkönyvvel, szervízkönyvvel, törzskönyvvel rendelkezik, törés- és tehermentes leinformálható motor. Extrák: K&N légszűrő, Akra ovál carbon slip on. Megtekinteni Újpesten lehet, az ár irányár!. 2,6 milkó, harmincas-9hategy-ötven9hat2. De az adatlapomon ott a hirdetés is.