Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen állapotban van? hol lehet megnézni és legfőképpen mennyibe kerülne?
Meg van még.
engem érdekelne a az első sárvédő ha még meg van.
Nem adja, van érdeklődője aki lehet cakkpakk elvinne mindent. De ha tudsz még időközbe vkit mondd feltétlen.
Gregorio!
Egy ismerősöm komplett blokkot cserélt a 2008-as motorjába mert baj volt vele, és 2010-est tett bele, kérdezd meg tőle a kuplung kosarat!
Dr. BAGDÁNY PÉTER Tel. 06-30- 995-7698
Köszi,de pont a héten sikerült egy ilyet megmentenem :) mostanra már csak a vezérlő kellene !
Brembo kuplungja SC57-é.

TEHÁT S.O.S. Még mindíg keresek SC59-hez kuplungkosarat. Segítsetek, hátha van valahol egy JÓ állapotú bontott, megpróbálnánk.!
Nekem van ez:
nyomó-kapcsoló
csak egyben a teljes elsőlámpa van...
Üdv Joe!

A motor minden funkciója működik, bivaly blokk, pontos váltó, csúszásmentes kuplung, a hallatott hangon kívül semmi más nem jeletkezett, nyilván kurvára zavart hogy erősödött a kilóméterek múlásával.

Én is lekérdeztem az alvázszámot győrben, nicns érvényben semmilyen visszahívás, 2008 után minden kiküszöböltek. Az első szemle alapján olyan a motor beljese mint az újnak. Az olaj gyakorlatilag így, 7000kmnél is sárga, ahogy mondtad új. A fogaskerekeken rajta a megmunkálási nyomok, csapágyakat tűgőrgős kosarat kizárhattuk, lamellákon szinte még elszíneződés sincs. Mivel álló helyzetben alapjáraton is van hang, a váltót kizártuk.

Azt tanácsolták, szerezzek bele egy bontott kosarat, mert a kuplungkosár fogaskereke és a főtengely fogaskereke közötti kapcsolatra gyanakodnak, annak ellenére hogy úgy néznek ki, hogy újként el lehetne adni.

Megpróbáljuk megszüntetni a hangot.
Szevasz gregórió. most nézem a fórumon hogy baj van meg van már hogy mi a hiba. én lekérdeztem annó hiszen emlitettem is hogy honda azt irta vissza hogy ez a motorszámu motor nem szerepelt a vissza hivásban. .
Küldtem mail-t
Brembo1100@gmail.com
üdv B°
Brembo, lehet hogy kellene nekem az a kuplungkosár.

Viszont hogy ne legyen egyszerű a dolog, a motor bele tényleg vadonat új, így nem tudhatjuk 100%-ra hogy ez-e a hiba. Nem lenne megoldható az, hogy monogrammal ellátod a te alkatrészed, elküldöd nekünk, beleporóbáljuk, össze rakjuk, és ha az a gond természetesen azonnal utalom az összeget, amiben sikerül megegyeznünk, ha pedig nem, akkor visszavennéd-e az alkatrészed, amennyiben egy lepkeszarnyi sérülést is találnál rajta, természetesen szintén megvennénk!

Kérlek adj elérhetőséget.

Üdv
Szia, elméletileg az sc59 2008as modelljeinél volt, de azthiszem komolyan megkéne kérdeznem a hozzám legközelebb eső Hondásokat, hogy alvázszám alapján nézzék meg hogy bele tartozik-e ez a modell. 2009es évjárat az enyém. És ha ez is-e a gond, akkor érvényesíthető-e még egy ilyen visszahívásos garancia.
Szia!

Van ilyenem, de volt gyári visszahívás cserélni kellett a komplett kuplungot. üdv B°
Innen nézve látszik hogy új majdnem szóval nem értem :D
Hondát fel kell hívni hogy valamit elnéztek lehet részeg volt aki összerakta műszakba :D
Pontosítanék, konkrétan egy kuplung kosár kéne próbára. Az egész szerkezet újszerű gyakorlatilag, de a tovább haladáshoz mindenképpen fel szeretnénk próbálni egy másikat, hátha a főtengelyen lévő fogaskerék és a kosár kereke közötti kapcsolat adja a hangot
Pont az a gond, hogy minden érintetlennek látszik, 20 éve kizárólag nagyvasakat bütykölő brigád is csak les mint a vett malac. Kezd érdekes lenni a dolog... Ezért próba darabbal próbálkoznánk.
Na hali!

Ekkora a baj? Kiderült hogy mi csörgött ennyire?
üdv!

nincs valakinek bontós imserőse? sc59-es fireblade bontott blokkot keresünk, annak is jobbára a kuplung és váltó részét.
Sziasztok ! Terveztem a közeljövőben gyorsváltó beépítését a motoromba,de nem gondoltam feltétlenül új alkatrészekkel megoldani,így érdeklődnék,hogy van-e valakinek eladó ? Első sorba DynoJet érdekelne, a motorom 2005-ös évjáratú és nincsen hozzá power commander ! Köszönöm előre is a segítségeteket !
Szia.
Nincsen véletlenűl 04-05-ös rr-hez első fél lámpád(csak tompított) ?
Pályaidomba szeretném beépíteni.Vagy ha valakinek esetleg van,akkor ne tartsa magában....
Ne fájdítsd a szívem te gané, tudod hogy nem tudok menni
Ez is csak velem történhet meg....