...látom komoly ellenféllel van dolgom! De láss csodát, elfogadom! Azonban a gumicukrot a hasikádról akarom majd leenni... Csak hogy legyen az egésznek valami tanulsága! (Aki veszít, annak gumicukrot esznek a hasáról......Parádés!
A Honda az úgymond, elérhetőbb motorokról is ismert, Na ez az érkező típus a csillagászati árcéduláról lesz híres szerintem... nameg valószínűleg a nem tucat technikáról... Nagyon várom majd utána még 10 évet, aztán akkor lehet hogy meg is tudom venni...
Ez most még elég bizonytalan. Csak a csajom gépe jöhet szóba, de ma eldőlt, letört a kuplung kar. Vissza rakom a görbét. Ha azzal tudok motorozni, akkor megyünk. Ha nagyon nem jó, akkor storno.
De ha megyünk, akkor is elsődleges cél Szigliget, utána Bfüred, és utána, ha van még kedvünk, akkor arra kerülve megyünk haza Bp-re. Ez meg így elég sok változós játék. :)
Hali. Nekem van egy balos sérült de hegesztett és egy jobbos aminek a sarka hiányzik de van ahhoz is van egy "donor" darab amiből pótolható a hiányzó rész.
De ha esetleg érdekel eladó az összes idom ami a képen látható nagyon akciós áron.
A tank és az első sárvédő teljesen ép.
2004-2005-ös CBR 1000RR-hez keresek oldalsó-felső idomokat,amin az irányjelző is van ! Enyhén sérült és sérülésmentes is érdekel,szín mindegy :) Akinek maradt a kincstárba,legyen kedves üzenjen rám itt vagy e-mailen ( adameg6@vipmail.hu ) Köszönöm előre is a fáradozást ! Ádám
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/a_honda_ujra_gyartja_az_rc3
0_ast
Akit esetleg érdekel kicsit karcos gyári kipuff:
http://aprod.hu/hirdetes/honda...:
Brick
Az akksitartó nincs még meg véletlenül?
De ha megyünk, akkor is elsődleges cél Szigliget, utána Bfüred, és utána, ha van még kedvünk, akkor arra kerülve megyünk haza Bp-re. Ez meg így elég sok változós játék. :)
De ha esetleg érdekel eladó az összes idom ami a képen látható nagyon akciós áron.
A tank és az első sárvédő teljesen ép.
Mert ha gondolod összefuthatunk
2004-2005-ös CBR 1000RR-hez keresek oldalsó-felső idomokat,amin az irányjelző is van ! Enyhén sérült és sérülésmentes is érdekel,szín mindegy :) Akinek maradt a kincstárba,legyen kedves üzenjen rám itt vagy e-mailen ( adameg6@vipmail.hu ) Köszönöm előre is a fáradozást ! Ádám