Divatnak nem nevezném mert nem sok van belőle :)
Amikor kinéztem magamnak aznap pont láttam még egy ilyet szal 3 rol biztosan tudok :D Tudjuk mi a jó ennyi:)
Legalább nem olyan mint a Gixer hogy mindenhol csak azt látunk:)
Ehhez az ún. cseszneki szerpentinhez dobnátok egy googlempas linket?
Holnap kirándulnánk egyet, és akkor útba ejtenénk. Igaz, hogy most csak a csajom hintaszéke (600F4i) hadba fogható, azon meg 2 emberrel nem nagyon kell vagánykodni, de én úgysem olyan vagyok. ;)
Sziasztok! nem akar valaki venni közületek Sport gépe mellé egy jó Honda Xr 400-as mocit? Eladom, mert aszfaltszaggatót veszek
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
Valaki nem tudja megmondani hol tudom megnézni a színkódokat a motorhoz mert sárvédőt le kéne fényeztetnem. Hátha ismer valaki olyan oldalt ahol ezt is le lehet lesni.
Amikor kinéztem magamnak aznap pont láttam még egy ilyet szal 3 rol biztosan tudok :D Tudjuk mi a jó ennyi:)
Legalább nem olyan mint a Gixer hogy mindenhol csak azt látunk:)
Divat lett a HRC basszus
Holnap kirándulnánk egyet, és akkor útba ejtenénk. Igaz, hogy most csak a csajom hintaszéke (600F4i) hadba fogható, azon meg 2 emberrel nem nagyon kell vagánykodni, de én úgysem olyan vagyok. ;)
Tegnap pont nem :D Csak nem volt még egy Hrc-s kolega? Lehet Geri volt kinn :D
Ha van róla képed hogy néz ki elküldhetnéd azt meglesem hátha tetszik:D hondacbr1000rr@freemail.hu
Köszi
Üdv
Köszi
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
ez alapjan: PEARL SIREN BLUE-A PB123EA
Amugy azt honnan tudom hogy a kékre mi vonatkozik mert ugye HRC fényezésű szal igy nem tom mi van :D
Valaki nem tudja megmondani hol tudom megnézni a színkódokat a motorhoz mert sárvédőt le kéne fényeztetnem. Hátha ismer valaki olyan oldalt ahol ezt is le lehet lesni.
Köszi szépen
De igaz is nagyon D: